Jump to content

marpet

Members
 • Posts

  20
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

marpet's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Dedicated Rare
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

73

Reputation

 1. Ik vond deze opnames terug die eerder aangeboden werden. https://pixeldrain.com/u/hFh1GseB https://pixeldrain.com/u/QjFaLrp2 Ik luisterde steeds de zondagavond tijdens de rit naar Brussel naar Lutgarde.
 2. Vrije radio in Belgie opname van 1986. De radio was gevestigd in een oude brouwerij te Mater nabij Oudenaarde. De naam Plus was gekozen omdat een lokaal blad zo noemde. https://pixeldrain.com/u/HguzgxKY
 3. Was inderdaad een top station. Iets later was er ook nog VIVA radio uit Frankrijk. En heden ten dage bestaat de franse Metropolys nog steeds. Nog steeds te beluisteren tot ongeveer De Pinte. En de jingles doen nog denken aan de vlaamse Metropolys.
 4. Patrick, ik denk dat Rob Van Roy nog opnames moet hebben. https://nl-nl.facebook.com/jan.vanmaercke Zelf heb ik ook niks zelf bijgehouden.
 5. Tegengekomen op de Luxemburg facebook pagina. Mike Verdrengh. Ooit nog mijn baas geweest. https://pixeldra.in/u/QOgolc
 6. Heren bedankt om al deze opnames te delen. Ik heb zelf ook veel te weinig bewaard. Gelukkig dat er nog mensen zijn zoals Martinja en ook Jean-Pierre De Zeerover die ook Vlaamse opnames delen. Top.
 7. Thanks. Now i'm certain that i didn't dreamed it.
 8. Radio Plus zond uit vanuit een bijgebouw van de oude brouwerij York in Mater bij Oudenaarde. Was zeer populair op zeer korte tijd maar is maar kort blijven bestaan. Hier hoorde je ook oa Ben Van Praag. Hier een opname van Rudy Jacobs die ik terug vond. https://pixeldra.in/u/sDVlgd
 9. Radio Brouwer opname uit 1985 van Rudy Ducke. Radio Brouwer uit Oudenaarde was de eerste vrije radio in Oudenaarde. Maar door de veranderingen in het radiolandschap in Belgie verdwijnt eind dit jaar dit station. Daarom een opname uit 1985. https://pixeldra.in/u/CB9UWD
 10. In de jaren 80 heb ik 's avonds een uitzending van radio Luxemburg gehoord die vooraf was opgenomen. Die werd uitgezonden omdat de DJ niet op tijd in de studio was geraakt. Ik denk dat het Bob Steward was maar ben er niet zeker van. Zou hier iemand meer van af weten ? Waren er opnames voor alle DJ's ? In de opname maakte de DJ zich zorgen over zichzelf omdat hij nog niet in de studio was.
 11. Bedankt voor deze bijdrage. Heb je nog opnames vanop de kluisberg WLS? Heb er zelf nog radio gemaakt maar enkel maar de jingles bijgehouden. En als je dagelijks op de kluisberg uitkijkt denk je toch met nostalgie terug op die pionierstijd.
 12. Volgende jingles heb ik terug gevonden. http://www1.zippyshare.com/v/J2n4OhnS/file.html http://www1.zippyshare.com/v/E8KaAELp/file.html Ik heb ook nog ergens het volledige pakket liggen en zal ze opzoeken in de loop van de week. Veel plezier ermee.
 13. Heb een cassette teruggevonden van de woensdag voordien en de switch naar de noordzee 's nachts. Ik heb ze niet bewerkt en lag al 30 jaar in mijn tuinhuis dus kwaliteit is niet hoog. Plezier ermee http://www16.zippyshare.com/v/cSo7QUxe/file.html
 14. Leuk dit terug te horen. Ik dacht dat dit is uitgezonden vanop de Mont Saint Haubert tegen Doornik en niet Frankrijk. Zijn er nog opnames ter beschikking? Was zelf te horen op de "Vlaamse WLS" vanop de Kluisberg.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.