Jump to content

pvanklei

Members
 • Content Count

  901
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1,549 Excellent

About pvanklei

 • Rank
  Verzamelaar van jingles

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik was aanwezig bij de verhuizing van Radio 10 naar Hilversum en het leeghalen van het pand aan de Vijzelgracht. Ik ben toen ook de grote verhuisdoos met al de opnames (DATjes) van die programma’s tegengekomen. Ik vroeg toen aan Tom Mulder wat daar mee moest gebeuren en toen zei hij ‘gooi maar weg’. Ik vond dat zonde van die DATjes en heb de grote doos toen mee naar huis genomen. Een paar weken later toen ik de doos thuis bekeek realiseerde ik mij wat er allemaal in zat en heb ik de doos weer aan Radio 10 teruggegeven. Volgens mij hebben ze later nog 1 van die series opnieuw uitgezonden. De Mol heeft toen dus geen opdracht gegeven om de programma’s / DATjes weg te gooien. Mulder vond het op dat moment niet nodig om die programma’s te bewaren. Gelukkig heb ik ze toen van de container gered. Hoogstwaarschijnlijk liggen de DATjes ergens aan de Bergweg. Achteraf natuurlijk spijt dat ik de programma’s toen niet gedigitaliseerd heb.
 2. Dat zal niet gaan Henk. De rechten van dit muziekje liggen bij JAM/PAMS en worden in Nederland door Top Format vertegenwoordigd.
 3. Dan is het in ieder geval geen leeftijd dingetje 😉
 4. Ik zag Ad volgens mij net in de Top 2000 studio bij Rob Stenders.
 5. Radio Mi Amigo 259 pakket 1 Start Studio Oktober 1973
 6. Christmas Jingle Mix 2019 Fijne Kerstdagen en voor iedereen een gezond 2020. Peter
 7. Origineel: Pepper Tanner - Odyssey 70 Uit het custom pakket van PAMS voor BBC Radio One (Juli 1971) En later gebruikt voor Tijd voor toen bij de KRO: KRO - Tijd voor toen + PAMS - BBC - News Intro
 8. inderdaad en ik had ‘m gewoon in mijn collectie 😀
 9. Eerlijk gezegd versta ik het ook niet goed. Het klinkt een beetjes als Heller, maar zeker weet ik dat niet. grt, Peter
 10. Marian de Garriga - Presentatie tape - 1968 Grt, Peter
 11. Weet je ook waar die muziek/moog van was 'geleend'?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.