Jump to content

pvanklei

Members
 • Posts

  1,064
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

pvanklei's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • First Post
 • Posting Machine Rare
 • Collaborator Rare
 • Reacting Well
 • Dedicated

Recent Badges

2.1k

Reputation

 1. Daar ben ik het helemaal mee eens. Een 3e deel had beter geweest want er was meer te vertellen volgens mij. Verder leuk om weer die beelden te zien en verhalen te horen.
 2. Hierbij een complete opgave inclusief jingle en fragmenten: AVRO Driedubbel Opgave Grt, Peter
 3. Leuk om dit na zoveel jaren te horen en dank voor het plaatsen. Ik kwam in die tijd al veel bij Radio 538 vanwege mijn werk en Erik de Zwart vertelde dan regelmatig dat hij heel druk in Den Haag aan het lobbyen waren. Uiteindelijk lukte het en kreeg Radio 538 en Sky radio een FM-frequentie. De frequentie met het grootste bereik ging helaas naar Sky radio en Radio 538 kreeg de 103FM. Vanaf dat moment ging het alleen maar beter met Radio 538. Ik denk dat als Radio 538 toen niet die ether frequentie had gekregen of ze nu dan nog wel hadden bestaan. Peter
 4. 3 cuts komen uit het pakket Dance Man van Alfasound.
 5. De Laser 558 acapella's zijn door JAM in Dallas gemaakt. Vanaf 1976 t/m 1994 maakte JAM de jingles voor BBC Radio One. Om de relatie met de BBC niet te verstoren wilde JAM geen complete jinglepakketten aan Laser leveren. Sterker nog, het moest geheim blijven dat JAM deze jingles gemaakt had. Vandaar dat alleen een paar acapella's door JAM werden geleverd die met verschillende effecten gebruikt werden. Op de cover van het doosje van de cassette zie je wat knip en plakwerk van de originele JAM Master Tape Log. Hieronder een header van een Master Tape Log van een BBC Radio One jinglepakket..
 6. Ik heb even contact met Eric gehad en volgens hem is dit een demo-tape, met het bekende deejay-toontje uit die tijd, die hij in 1986 naar omroepen stuurde. Die promo met Erwin van der Bliek is op een cart in de Overdrive-studio van Caroline op de Ross Revenge opgenomen. Volgens Eric natuurlijk een grap, maar Peter Chicago dacht dat het écht was en haalde hoogstpersoonlijk de cart uit de studio, geen ongeoorloofde eigen commerciële activiteiten 🙂
 7. Het gezongen jinglepakket is in 1985 door Alfasound voor BBC Radio London custom gemaakt.
 8. Nee B&M bestaat volgens mij niet meer. Ferry van Beek vertegenwoordigt al jaren met AllMusic Publishing internationale library labels in de Benelux. Daarnaast produceert Ferry ook production music voor videoproducties.
 9. Daar schrik ik wel even van. Sterkte voor zijn naaste familie en vrienden.
 10. Volgens mij niet. Ik geloof niet dat Top Format ooit een jinglepakket voor Radio Rijnmond heeft gemaakt.
 11. Weet iemand toevallig wie die gezongen jingles heeft gemaakt? Het klinkt een beetje B&M.
×
×
 • Create New...