Jump to content

pvanklei

Members
 • Content Count

  815
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1,367 Excellent

About pvanklei

 • Rank
  Verzamelaar van jingles

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik denk niet dat het stuk is nagespeeld door het omroep orkest. Terug verdienmodellen speelde nog niet zo in de jaren '70. Dat kwam pas later met de komst van RTL 4 en de programma's van Joop van den Ende. Ik vermoed dat het een cover is. Wel leuk om die lijstjes te zien. Ik hoop niet voor de componist dat dit Buma lijstjes / call sheets zijn geweest, want dan zal het lastig geweest zijn om een juiste match te maken met de compositie want Prijzenmuziek zegt natuurlijk niemand iets bij Buma/Stemra.
 2. WPLJ in NewYork is afgelopen donderdag gestopt met uitzenden. De eigenaar Cumulus heeft de licentie aan Educational Media Foundation die daar nu een Christelijk radiostation op heeft gezet. Mooie analyse wat er mis ging met WPLJ op de website RadioInk. What Happened To WPLJ?
 3. Hierbij een complete Top 40 met Gijs Staverman uit 1992. Het is de derde voor Gijs nadat Erik de Zwart met de Top 40 stopte. 1992-11-21 - VOO - R3 - 1400-1500 - Top 40 - [Gijs Staverman] 1992-11-21 - VOO - R3 - 1500-1600 - Top 40 - [Gijs Staverman] 1992-11-21 - VOO - R3 - 1600-1700 - Top 40 - [Gijs Staverman] Grt, Peter
 4. Wim begon over 'Have you seen her van de Chi-Lites' 😀
 5. Later werd voor de VOO de track nog een keer opnieuw ingezongen, maar dan voor Veronica Totaal (TV). Veronica Totaal
 6. Vroegah hadden we geen drempels maar kuilen.
 7. Zou wel netjes zijn als jullie andere bronnen gebruiken (lees montages van Eddy Keur promo's en jingles) dat jullie daar ook even bronvermelding van doen 😉.
 8. Het is inderdaad dezelfde stem. Het is dus Jos Maathof. Op Linkedin staat een Jos Maathof die van 1984 tot 1989 voor de VOO heeft gewerkt, dus dat zal hem wel zijn. Dank allen voor het meedenken en zoeken.
 9. Ik denk dat Erik in de war was met de TV beelden van de meters van de zender die op het moment van uitschakelen uitgaan. Deze beelden werden regelmatig bij de VOO op TV getoond, maar later begreep ik dat die opname niet van 31 augustus 1974 was.
 10. Nee Teekamp is alleen aan het einde van de Radiorebus te horen. Het gaat om de eerste stem. Nee ik herken Erik echt wel, maar die is het niet. Het kan ook niet omdat Erik in die periode voor de TROS werkte.
 11. Ik denk dat je het niet zo persoonlijk moet nemen Edwin. Ik twijfel er niet aan dat Arjan en jij en heel veel tijd in steken en dat wordt ook gewaardeerd. Voor mij persoonlijk waren de afleveringen met Erik de Zwart het meest geslaagd, maar dat kan met mijn persoonlijke interesse voor Veronica (VOO) te maken hebben. Ik ben blij dat Arjan dit project vanuit NH Radio geïnitieerd heeft. Alleen die vervelende Harm Edens is wat mij betreft nog steeds een storend element en daar ben ik niet de enige in.
 12. Dank iedereen voor het meedenken, maar de stem is zeker niet van Adam Curry.
 13. Het is niet Adam Curry. Zover kan beoordelen is het geen vaste medewerker van de VOO geweest. Misschien een proef / demo.
 14. Heeft iemand een idee wie deze stem is? VOO: Veronica - promo + Radiorebus - november 1985 Grt, Peter
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.