Jump to content

pvanklei

Members
 • Content Count

  817
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by pvanklei

 1. Wie weet welke artiest(en) deze jingle van de Soulshow heeft ingezongen en wat de originele titel is? Soulshow jingle Grt, Peter
 2. Kijktip. Het jaar 1969 bij de NPO met een stukje over de Soundpush studio in Blaricum. NPO Het jaar 1969 Het fragment met de Soundpush studio op 51:47 Grt, Peter
 3. Ik denk niet dat het stuk is nagespeeld door het omroep orkest. Terug verdienmodellen speelde nog niet zo in de jaren '70. Dat kwam pas later met de komst van RTL 4 en de programma's van Joop van den Ende. Ik vermoed dat het een cover is. Wel leuk om die lijstjes te zien. Ik hoop niet voor de componist dat dit Buma lijstjes / call sheets zijn geweest, want dan zal het lastig geweest zijn om een juiste match te maken met de compositie want Prijzenmuziek zegt natuurlijk niemand iets bij Buma/Stemra.
 4. WPLJ in NewYork is afgelopen donderdag gestopt met uitzenden. De eigenaar Cumulus heeft de licentie aan Educational Media Foundation die daar nu een Christelijk radiostation op heeft gezet. Mooie analyse wat er mis ging met WPLJ op de website RadioInk. What Happened To WPLJ?
 5. Hierbij een complete Top 40 met Gijs Staverman uit 1992. Het is de derde voor Gijs nadat Erik de Zwart met de Top 40 stopte. 1992-11-21 - VOO - R3 - 1400-1500 - Top 40 - [Gijs Staverman] 1992-11-21 - VOO - R3 - 1500-1600 - Top 40 - [Gijs Staverman] 1992-11-21 - VOO - R3 - 1600-1700 - Top 40 - [Gijs Staverman] Grt, Peter
 6. Wim begon over 'Have you seen her van de Chi-Lites' ­čśÇ
 7. Later werd voor de VOO de track nog een keer opnieuw ingezongen, maar dan voor Veronica Totaal (TV). Veronica Totaal
 8. Vroegah hadden we geen drempels maar kuilen.
 9. Zou wel netjes zijn als jullie andere bronnen gebruiken (lees montages van Eddy Keur promo's en jingles) dat jullie daar ook even bronvermelding van doen ­čśë.
 10. Het is inderdaad dezelfde stem. Het is dus Jos Maathof. Op Linkedin staat een Jos Maathof die van 1984 tot 1989 voor de VOO heeft gewerkt, dus dat zal hem wel zijn. Dank allen voor het meedenken en zoeken.
 11. Ik denk dat Erik in de war was met de TV beelden van de meters van de zender die op het moment van uitschakelen uitgaan. Deze beelden werden regelmatig bij de VOO op TV getoond, maar later begreep ik dat die opname niet van 31 augustus 1974 was.
 12. Nee Teekamp is alleen aan het einde van de Radiorebus te horen. Het gaat om de eerste stem. Nee ik herken Erik echt wel, maar die is het niet. Het kan ook niet omdat Erik in die periode voor de TROS werkte.
 13. Ik denk dat je het niet zo persoonlijk moet nemen Edwin. Ik twijfel er niet aan dat Arjan en jij en heel veel tijd in steken en dat wordt ook gewaardeerd. Voor mij persoonlijk waren de afleveringen met Erik de Zwart het meest geslaagd, maar dat kan met mijn persoonlijke interesse voor Veronica (VOO) te maken hebben. Ik ben blij dat Arjan dit project vanuit NH Radio geïnitieerd heeft. Alleen die vervelende Harm Edens is wat mij betreft nog steeds een storend element en daar ben ik niet de enige in.
 14. Dank iedereen voor het meedenken, maar de stem is zeker niet van Adam Curry.
 15. Het is niet Adam Curry. Zover kan beoordelen is het geen vaste medewerker van de VOO geweest. Misschien een proef / demo.
 16. Heeft iemand een idee wie deze stem is? VOO: Veronica - promo + Radiorebus - november 1985 Grt, Peter
 17. Eindelijk een interessante gast die wat vertellen heeft, maar wat wil je met Erik de Zwart. Je drukt op een knop en hij kletst zo een paar uur vol. Behalve mooie verhalen weet hij de specifieke details inclusief datums zo uit zijn hoofd. Het laatste deel had voor mij weggelaten kunnen worden, want in dit deel sprongen ze van de hak op de tak en merkte je dat de mannen al een paar uren achterelkaar aan het praten waren. Alleen die vervelende nar Edens die de hele tijd maar leuk wil doen en zijn meninkje wil verkondigen is wat mij betreft nog steeds een storend element. Ik snap niet waarom Arjan ´╗┐Snijders daar voor gekozen heeft. Als er een interessante gast is, dan mag hij wat mij betreft thuisblijven.
 18. Gewoon Ebay in de gaten houden. DVD staat er regelmatig op.
 19. https://m.ebay.nl/itm/Radio-Pirates-DVD-2009-A-TALE-OF-PIRATES-TEXANS-AND-TEENAGERS/362445665567?hash=item546371f51f:m:myUWVzefXg643G9yv6lqm7Q
 20. Ik heb deze envelop ook, maar ik heb mij altijd de echtheid van deze envelop afgevraagd. Het lijkt op een zogenaamde 'eerste-dag envelop' die je als postzegelverzamelaar kon kopen op de eerste dag dat een nieuwe serie postzegels door de PTT werd uitgegeven. De postzegels zijn namelijk uit april 1973 terwijl het stempel van 31 augustus 1974 is. Grt, Peter
 21. Het pakket The Now Sound van Pepper Tanner werd al in oktober 1968 door BBC Radio One in gebruik genomen.
 22. Leuke lijst. Ik kan mij in het grootste deel van de lijst wel vinden.
 23. Ik heb van de week nog een poging gewaagd en 2 afleveringen beluisterd, maar er is aan de presentatie helaas nog steeds niet veranderd. Sterker nog in 1 van de afleveringen die ik beluisterde werd er zelf lacherig gedaan over een aantal negatieve reacties. Echt zonde dat Arjan voor deze opzet heeft gekozen. Zoals ik al eerder aangaf heb ik enorm heb genoten van de radioreeks 50 jaar 3FM op KXRadio, maar die al commentaren en meningen van Harm Edens na of tijdens de oude fragmenten in deze reeks zijn erg irritant en maken het beluisteren van deze podcasts wat mij betreft niet prettig. Peter
 24. Ik kan mij dat goed voorstellen en al helemaal na dat boekje 'De Veronica Tapes'.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.