Jump to content

pvanklei

Members
 • Content Count

  920
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by pvanklei

 1. Plaats je een foto als je 'm in elkaar hebt gezet?
 2. Ga naar de website https://www.brickfactory.info/specials/index.html Zoek op Veronica en voila. Grt, Peter
 3. Zat er wel de originele doos bij? Grt, Peter
 4. Ik denk dat je dat zelf wel kan invullen toch?
 5. Interessant Juul. Is de Zwart/Wit versie op hetzelfde papier gedrukt of is het gewoon een kopietje? Grt, Peter
 6. Ik heb dit verhaal nog even bij Bart gecontroleerd. Dat van die epilepsie is volgens hem ooit door Hans Knot in de wereld geholpen, maar dat klopt dus niet. Op de laatste dag van februari 1977 werd Bart getroffen door een ernstige aanval van wat later clusterhoofdpijn bleek te zijn. Door verkramping ging hij bovendien hyperventileren en was volledig onaanspreekbaar. Je kunt het exacte verhaal lezen in het mooie boek over Radio Mi-Amigo van Ferry Eden.
 7. https://www.telegraaf.nl/nieuws/1822148575/fm-radio-op-de-tocht
 8. Is er niet ook een fragment waarin omroepster Ellen van Eck zegt ‘... achter de VRON microfoon...’. ?
 9. Don’t shoot the messenger 😀
 10. Iets met 17 mei en 60 jaar geleden?
 11. Tja wat moet ik hiervan denken.
 12. pvanklei

  Radio 10

  Ik heb als datum 15 augustus 1990 staan als startdatum van de naam Radio 10 Gold. In een fragment van 16 augustus 1990 is de naam inderdaad Radio 10 Gold.
 13. Ik ben op zoek naar een opname van het programma van Erik de Zwart van 8 oktober 1982. Dit was de eerste lange uitzenddag op Hilversum 3 toen Veronica B omroep was geworden. Het gaat om het programma van 12:00 tot 13:30 met Erik de Zwart. Wie kan mij daar mee helpen? Grt, Peter
 14. Het leuke aan deze video is dat je ziet dat Radio 10 in 1988 met beperkte technische middelen 24 uur per dag radio in een achterkamer van een Amsterdams pand maakte. Een analoge Eela mengtafel, 3 Sonifex jinglemachines, 2 platenspelers, 2 Technics CD-spelers, een Revox bandrecorder en geen speciale geluidsisolatie. In de ruimte waar het nieuws werd gelezen een TV met teletekst, een telefoon, een typemachine en een gordijn voor de akoestiek.
 15. Leuke video van Radio 10 - Mei 1988. Je ziet o.a. Ferry Maat, Jeroen Soer, Ron Bisschop en Peter de Mooij Grt, Peter
 16. Ik was aanwezig bij de verhuizing van Radio 10 naar Hilversum en het leeghalen van het pand aan de Vijzelgracht. Ik ben toen ook de grote verhuisdoos met al de opnames (DATjes) van die programma’s tegengekomen. Ik vroeg toen aan Tom Mulder wat daar mee moest gebeuren en toen zei hij ‘gooi maar weg’. Ik vond dat zonde van die DATjes en heb de grote doos toen mee naar huis genomen. Een paar weken later toen ik de doos thuis bekeek realiseerde ik mij wat er allemaal in zat en heb ik de doos weer aan Radio 10 teruggegeven. Volgens mij hebben ze later nog 1 van die series opnieuw uitgezonden. De Mol heeft toen dus geen opdracht gegeven om de programma’s / DATjes weg te gooien. Mulder vond het op dat moment niet nodig om die programma’s te bewaren. Gelukkig heb ik ze toen van de container gered. Hoogstwaarschijnlijk liggen de DATjes ergens aan de Bergweg. Achteraf natuurlijk spijt dat ik de programma’s toen niet gedigitaliseerd heb.
 17. Dat zal niet gaan Henk. De rechten van dit muziekje liggen bij JAM/PAMS en worden in Nederland door Top Format vertegenwoordigd.
 18. Dan is het in ieder geval geen leeftijd dingetje 😉
 19. Ik zag Ad volgens mij net in de Top 2000 studio bij Rob Stenders.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.