Jump to content

Lumpie

Members
 • Posts

  254
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Lumpie's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Very Popular Rare
 • Reacting Well Rare
 • Week One Done

Recent Badges

101

Reputation

 1. Georges is altijd top, legendarisch! 'the last DJ'... Veel dank Peter!
 2. The last DJ... Elke keer weer een feest Georges te horen!
 3. Leuk om ook de uurtjes hitweek van deze dag te hebben! Was een leuk event, hits uit zee.
 4. Zeer veel dank voor deze zeer speciale uitzending op 10 Gold. Dit was een mooie middag destijds, met Tom in een tram terwijl hij zijn programma presenteerde en Dave Donkervoort in een vliegtuigje boven Amsterdam voor de noodzakelijke straalverbinding. Unieke radio, met weemoed luister je weer terug naar die tijd.
 5. Dit is inderdaad 5 mei 2003, wat eveneens de start was van een nieuwe programmering op 10 FM met o.a. Bart van Leeuwen en Ferry Maat.
 6. JFK was een geweldige zender en de opvolger van Love Radio als ik het wel heb, onderdeel van de Radio 10 groep. Station zat goed in elkaar, met mooie jingles, fijne easy listening & R&B muziek. O.a. Giel Beelen en Peter Rijssenbrij waren daar de muzieksamenstellers. Jammer dat er nooit meer een serieus vervolg op is gekomen. Opnames van dit non-stop station zouden zeer welkom zijn.
 7. Super veel dank Omni, je bent geweldig Kunnen we weer even van Mark genieten, hij zal zeer gemist worden. Dank voor je zeer snelle cadeau. Fijne dag nog!
 8. Omni, super, veel dank! Esxcuus voor het nogmaals aanvragen van de uitzendingen, ik had de vorige files opgeslagen in een tijdelijke map om te archiveren, maar helaas bij het opschonen van de PC zijn deze verloren gegaan. Uiteraard wacht ik geduldig af, ben al heel blij dat je al deze mooie airchecks upload. Veel dank en succes met alle werkzaamheden en graag tot horens in de toekomst
 9. Goedemiddag Omni, Vanwege het trieste overlijden van Mark de Brouwer deze week, zou je wellicht nogmaals de uitzendingen met Mark de Brouwer online willen zetten op 6-7-5 Radio 10 Gold? Mocht je nog andere afleveringen hebben van Mark dan zijn deze ook zeer welkom. Nu we deze radiovakman moeten missen zijn de opnames nog het enige dat rest. Ik hoor het graag. Groeten, Leo.
 10. Het verdrietige bericht dat radio-DJ Mark de Brouwer is overleden op de leeftijd van 50 jaar. Mark was jarenlang op vele zenders te horen, maar het langst op Radio 10 Gold, waar hij tussen 1990 - 2007 te horen was met programma's als 60s at 6, 70s at 7, Hitweek, Top 40 Gold en Forgotten 45's en zo miljoenen luisteraars vermaakte in de weekenden. Verder was Mark bekend o.a. van de VARA, Radio Noord-Holland, BNR en Radio M Utrecht, maar ook van talloze audio/radiovormgeving. Een groot gemis voor de radio, deze vakman en ik ben er best ontdaan van. http://radio.nl/822724/radiodeejay-mark-de-brouwer-overleden
 11. Hier ben ik heel blij mee, dankjewel Melle!
 12. Het is erg jammer, is hier eerder op het forum al over gesproken, dat zoveel programma's van Radio 10 Gold/FM verloren zijn gegaan bij de reorganisatie in 2003. Radio 10 heeft heeft zoveel special programma's gemaakt en vooral heel veel locatie uitzendingen van over de hele wereld, vaak uit Amerika, maar alle bekenden landen zijn wel een keer aangedaan door '10' voor een uitzending. Maar denk ook aan de uitzending vanuit een vliegtuig of een rijdende tram in Amsterdam. Heel jammer dat deze opnames (die blijkbaar op disks stonden) allemaal in de afval container zijn verdwenen in 2003...
 13. Veel dank voor deze opname, Peter! Big L 1395 / The Mighty KBC is altijd top om weer te horen!
 14. Prachtig verhaal Jean-Pierre, het leest als een spannend jongensboek deze herinneringen aan deze mooie middengolf periode. Veel dank voor het delen en ons mee terug nemen naar deze tijd. 10 Gold had inderdaad altijd veel luisteraars onder schippers. Om deze reden bracht de vaste weerman Jan Visser (1992-2006) in zijn weerberichten altijd 'dan nog een waarschuwing van het KNMI voor de scheepvaart', evenals de zeewater temperatuur, luchtdruk en overige informatie voor de scheepvaart. In de 6-7-5- periode was er 's ochtends om 06:15 uur zelfs een apart weerbericht voor de scheepvaart in het transportprogramma van Ger van den Brink (Vroeg Op Weg).
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.