Spring naar bijdragen

Lumpie

Leden
 • Aantal bijdragen

  183
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

45 Excellent

Over Lumpie

 • Rang
  Gevorderd lid

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Lumpie

  Zendmasten worden opgeblazen......of toch niet ?

  Dank Juul en Ruud! Vraagje: heeft iemand toevallig nog een foto van het zendpark 'by night'? Ik heb dit zelf nooit gezien, maar het schijnt dat de masten van verre zichtbaar twaren door de verlichting (rode lampen).
 2. Lumpie

  Zendmasten worden opgeblazen......of toch niet ?

  Enorm triest.... de masten wilden niet meewerken... wellicht een boodschap van boven? Helaas nu toch tegen de vlakte
 3. Lumpie

  Einde 1008 kHz

  Tja, dat was dan de 1008 kHz.... draaggolf en daarna stilte Dank Vincent voor de opname!
 4. Lumpie

  Radio 10 Gold Top 4000 24-12-2005

  Heerlijk, veel dank! de 2005 editie van de Top 4000 was de beste editie op het goede, oude 10 Gold. Overigens enorm gemis dat Mark de Brouwer niet meer te horen is op de radio.
 5. Lumpie

  Einde 1008 kHz

  Mooi omschreven Peellandfm en Juul. Zo was dit voor mij ook: luisteren vanwege de middengolf. Al hoewel ik moet zeggen dat de muziek soms best acceptabel was (Christelijke muziek is tegenwoordig gelukkig minder suf) en de laatste jaren is GNR ook een stuk professioneler geworden. Het luistert nu een beetje weg als een regionale omroep, met rapportages, nieuws en muziek. Dus wat dat betreft respect dat men dit heeft neergezet. Vind alleen het feit dat GNR eigenlijk van de middengolf gedwongen is door Novec omdat men een (gesubsidieerd) windturbinepark wil aanleggen op deze locatie nogal abject. Kennelijk mag dat zomaar eenzijdig de overeenkomst opzeggen. Want dat verhaal dat het einde van de levensduur van de masten was bereikt leek mij nogal sterk. Zolang staan die masten nog niet en volgens mij zijn ze in prima staat. Nu is 648 eigenlijk de enige interessante frequentie die nog over is om te beluisteren, blij dat Caroline daar nu op zit. Zou leek zijn als er in de toekomst met wat meer vermogen dan die 1 KW gestookt mag worden.
 6. Lumpie

  Einde 1008 kHz

  Tja, dat het dan: de laatste hoogvermogenzender gaat eerdaags uit de ether. Zou dit per 2 januari zijn? Als liefhebber van de middengolf een rotmoment. Bij GNR vond men het ook alles behalve leuk, ik vind het leuk dat men ter afscheid van de 1008 kHz ook de nodige aandacht aan de geschiedenis van de middengolf hebben besteedt, ook al is dit niet de core business van dit station. Toch leuk dat dit gebeurde. Dank voor alle opnames!
 7. Lumpie

  Einde 1008 kHz

  Vincent, wederom dank voor de opnames van de dikke vette 10-08. Zie jij kans om morgen de laatste uren van de 1008 kHz ook vast te leggen? Nu het einde nadert baal ik steeds meer. Ondanks dat GNR niet mijn station is, respect voor wat ze hebben neergezet en daarnaast eeuwig zonde dat de laatste high power nu uit de lucht moet.... Het wordt steeds stiller op de middengolf. Gelukkig kunnen we 648 kHz hier aardig meekrijgen.
 8. Lumpie

  Einde 1008 kHz

  Heel triest moment de uitschakeling van de 1008. De laatste high power frequentie en daarnaast ook de laatste AM frequentie in gebruik voor een nationaal radio station. Dat doet pijn. Dank voor deze opnames!
 9. Lumpie

  Big L 1395 - 13/07/05

  Veel dank voor de opnames van Big L 1395, een groot gemis in de ether!
 10. Lumpie

  KLOS San Francisco - 11-12-1985 - 1700-1800 - Jim Ladd

  Daarvoor houd ik mij ook van harte aanbevolen, 'The Last DJ'
 11. Lumpie

  Cool 105.9

  Veel dank voor deze opnames van een toch wel legendarisch station waar helaas te weinig opnames van zijn.
 12. Lumpie

  Radio 10 Gold - 31-01-1996 - 0900-0917 - Peter van Dam

  Veel dank voor deze unieke opname van Peter op zes-zeven-vijf. Daarvan zijn er helaas niet veel.
 13. Lumpie

  Rick van Velthuysen - Traffic FM (Januari 2018)

  Heb je toevallig ook het programma van Rick van afgelopen maandag opgenomen? (de eerste uitzending via Coastline 96.0 FM)
 14. Lumpie

  Radio 10 gold Ger van den Brink

  Altijd fijn om Ger weer te horen. Wat een gemis op de radio!
 15. Lumpie

  RTL langegolf afgelopen donderdag

  Voor de volledigheid: Georges is al sinds 1973 te horen op RTL met deze programma's (!) In mei bestaat het programma 45 jaar. Volledig gebaseerd op Amerikaanse rock 'n roll radio.
×

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid, en We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat.