Jump to content

Lumpie

Members
 • Content Count

  244
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

89 Excellent

About Lumpie

 • Rank
  Advanced Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Het verdrietige bericht dat radio-DJ Mark de Brouwer is overleden op de leeftijd van 50 jaar. Mark was jarenlang op vele zenders te horen, maar het langst op Radio 10 Gold, waar hij tussen 1990 - 2007 te horen was met programma's als 60s at 6, 70s at 7, Hitweek, Top 40 Gold en Forgotten 45's en zo miljoenen luisteraars vermaakte in de weekenden. Verder was Mark bekend o.a. van de VARA, Radio Noord-Holland, BNR en Radio M Utrecht, maar ook van talloze audio/radiovormgeving. Een groot gemis voor de radio, deze vakman en ik ben er best ontdaan van. http://radio.nl/822724/radiod
 2. Hier ben ik heel blij mee, dankjewel Melle!
 3. Het is erg jammer, is hier eerder op het forum al over gesproken, dat zoveel programma's van Radio 10 Gold/FM verloren zijn gegaan bij de reorganisatie in 2003. Radio 10 heeft heeft zoveel special programma's gemaakt en vooral heel veel locatie uitzendingen van over de hele wereld, vaak uit Amerika, maar alle bekenden landen zijn wel een keer aangedaan door '10' voor een uitzending. Maar denk ook aan de uitzending vanuit een vliegtuig of een rijdende tram in Amsterdam. Heel jammer dat deze opnames (die blijkbaar op disks stonden) allemaal in de afval container zijn verdwenen in 2003...
 4. Veel dank voor deze opname, Peter! Big L 1395 / The Mighty KBC is altijd top om weer te horen!
 5. Prachtig verhaal Jean-Pierre, het leest als een spannend jongensboek deze herinneringen aan deze mooie middengolf periode. Veel dank voor het delen en ons mee terug nemen naar deze tijd. 10 Gold had inderdaad altijd veel luisteraars onder schippers. Om deze reden bracht de vaste weerman Jan Visser (1992-2006) in zijn weerberichten altijd 'dan nog een waarschuwing van het KNMI voor de scheepvaart', evenals de zeewater temperatuur, luchtdruk en overige informatie voor de scheepvaart. In de 6-7-5- periode was er 's ochtends om 06:15 uur zelfs een apart weerbericht voor de scheepvaart in het trans
 6. Leuke herinnering! 10 Gold had destijds ook veel Engelse luisteraars, die zeer genoten van het station. Heb weleens van een Engelse radiovriend gehoord dat je soms bouwradio's of transistors in winkels hoorde aanstaan met 10 Gold op 6-7-5, geweldige tijd.
 7. Helemaal top, Mark de Brouwer op 6-7-5 Radio 10 Gold. Mark is toch altijd één van de beste DJ's geweest die 10 Gold heeft gehad. Bij dit soort special programma's was hij helemaal op zijn plaats.
 8. Hé., dat is leuk om terug te horen, veel dank! Vooral de uitzendingen met als presentator Pierre Papa waren een leuke periode. Mocht je nog afleveringen terug kunnen vinden, de afleveringen met Peter Holland, Jos van Heerden, Dave Donkervoort, Menno Vroom zou ik ook graag terughoren.
 9. Gelukkig waren er destijds, mede door de leiding van Tom Mulder, in het weekend nog special programma's te horen en Hitweek & Forgotten 45's met Mark de Brouwer.
 10. Heel veel dank Vincent voor deze fijne '10' opnames! Vooral Mark de Brouwer, altijd goed hem weer te horen.
 11. Dank Jan-Fre, leuk om weer terug te horen. In februari 2009 werd volgens mij inderdaad het faillissement van Arrow media group uitgesproken, voorafgaand daaraan werd er openlijk op de radio ruzie gemaakt tussen de medewerkers en de directie en tussen medewerkers onderling. Betekende ook het einde van Arrow zoals dit lang heeft bestaan, daarna was het maar behelpen.
 12. Hier ben ik wel héél blij mee, Peter van Dam en Mark de Brouwer op 6-7-5: Radio 10 Gold! Super bedankt!
 13. Bedankt hiervoor! WLS had destijds volgens mij ook een programma waarin delen van USA radioprogramma's werden uitgezonden. Zijn hier ook nog opnames van in het archief?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.