Jump to content

Lumpie

Members
 • Content Count

  227
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

67 Excellent

About Lumpie

 • Rank
  Advanced Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Thank you Caroline77 for that tip, great!
 2. Geweldig 'The Mighty 690'! Strakke hitradio via de middengolf, met geweldige stemmen en vooral heerlijk snel. Michael Boss was mijn favoriete 'voice'!
 3. Dank! Deze reeks was een mooie serie. Meer episodes zijn welkom!
 4. Dank voor deze opnames. Het was een zeer feestelijke dag met de 1008 destijds, toen er nog hoop leek voor 10 Gold. Maar die hoop spatte op 5 maart 2007 met veel geweld uiteen, blijft een trieste herinnering. Van 10:00 - 14:00 uur zat in deze tijd Peter Holland (er was nog een vieruursprogrammering tot begin 2005) , die was in deze week afwezig i.v.m. vakantie. Tussen 10:00 - 14:00 zat (na Tom en Erik dus) daarom Mark de Brouwer.
 5. Kleine correctie: 10 Gold bestond die dag 25 jaar en dit werd gevierd met oude jingles, fragmenten en oud-DJ's in het programma van René Verkerk. Enige maanden later zou het nieuwe Radio 10 starten, waarbij alle verwijzingen naar het oude 10 Gold helaas ter ziele gingen...
 6. Geweldig, veel dank! Talk 1395 was ook een legendarisch station. Helaas maar kort bestaan en weinig opnames van volgens mij. Beau en Theo van Gogh waren mijn favoriet.
 7. Louis, wat een prachtige lijst aan programma's heb je beschikbaar gesteld! Nogmaals mijn grote dank voor alle opnames en deze terugblik op een mooie radioperiode. Ik hoop dat ergens uit een archief ooit nog opnames van de vele andere radio specials (zoals The Elvis Presley Story) of locatieuitzendingen zullen komen (Florida, New York City, Memphis, Salt Lake City, Nieuw-Zeeland, Hong Kong en zo kunnen we nog wel even verder gaan . Geweldige tijd was dat via AM 675 en 103 FM
 8. Mooi gesproken Louis! Veel dank voor alle mooie opnames, het is een genot om te horen en het neemt mij echt weer mee terug naar de 'golden days' van Radio 10. Een groot gemis het station van destijds, het stond in veel opzichten als een huis. Over Tom is inderdaad veel gezegd en geschreven. Maar als was hij als persoon wellicht geen gemakkelijk persoon om mee om te gaan, als radioman wist hij exact wat 10 Gold moest zijn. Hij maakte radio voor 'de gewone man en vrouw'. Een uitspraak die je nu in andere context nog weleens terughoort, maar destijds wist Tom haarfijn de arrogantie van de media bloot te leggen en het met 10 op een andere manier te doen. Nogmaals bedankt!
 9. Wederom unieke opnames van Radio 10 FM, Vincent! Veel dank. Zijn er ook nog opnames van Mark de Brouwer of Ger van den Brink (vroeg op weg) in het archief te vinden?
 10. Louis, heel veel dank voor alle opnames weer uit deze 'gouden' periode, via AM 675 en 103 FM.... 'Radio 10 Gold: 'all time radio hits' was de slogan destijds.
 11. Vincent, geweldig deze opnames! Heel veel dank hiervoor, want het zijn opnames uit een periode waarvan eerder weinig materiaal beschikbaar was. Persoonlijk favoriet om Ger van den Brink en Jos van Heerden op het toenmalige 103 Radio 10 FM te horen! Meer materiaal uit deze periode is erg welkom. Veel dank voor het beschikbaar stellen.
 12. Louis, veel dank voor de prachtige opnames! Dat is zeker geen nieuws dat in de archieven bij 10 de opnames onvindbaar zijn... lijkt me toch niet dat die ergens in een stoffig kastje liggen in zo'n modern pand waar ze enige jaren geleden naartoe verhuisd zijn... kom over de brug Talpa!
 13. Volgens mij alleen René Verkerk heb ik weleens gezien op social media. En Ger van den Brink ook dacht ik, toen hij nog leefde. Maar volgens mij hebben sowieso weinig oud collega’s tegenwoordig nog contact, ieder lijkt zijn/haar eigen weg te gaan en dat is bij 10 niet anders natuurlijk. Zonde, want op de radio was het een ‘golden’ team. Komt nog bij dat niet iedereen helaas even goed met Tom kon omgaan als ik de verhalen mag geloven.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.