Jump to content

Lumpie

Members
 • Posts

  255
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Lumpie

 1. Het is heel jammer dat Tom maar zo kort is teruggekeerd op Radio 10 Gold in 2006. Al na een paar uitzendingen moest hij helaas weer stoppen. Als ik deze opnames dan zo zie, is het zo enorm knap hoe Tom de kracht heeft gevonden weer voor een groot deel te herstellen. De laatste jaren van zijn leven was hij eindelijk ook grotendeels van de vreselijke zenuwpijnen in zijn benen bijvoorbeeld af en zijn stem werd ook weer een beetje zoals in de goede oude tijd. Een gemis dat we Tom moeten missen en triest dat hij oud heeft mogen worden.
 2. Georges is altijd top, legendarisch! 'the last DJ'... Veel dank Peter!
 3. The last DJ... Elke keer weer een feest Georges te horen!
 4. Leuk om ook de uurtjes hitweek van deze dag te hebben! Was een leuk event, hits uit zee.
 5. Zeer veel dank voor deze zeer speciale uitzending op 10 Gold. Dit was een mooie middag destijds, met Tom in een tram terwijl hij zijn programma presenteerde en Dave Donkervoort in een vliegtuigje boven Amsterdam voor de noodzakelijke straalverbinding. Unieke radio, met weemoed luister je weer terug naar die tijd.
 6. Dit is inderdaad 5 mei 2003, wat eveneens de start was van een nieuwe programmering op 10 FM met o.a. Bart van Leeuwen en Ferry Maat.
 7. JFK was een geweldige zender en de opvolger van Love Radio als ik het wel heb, onderdeel van de Radio 10 groep. Station zat goed in elkaar, met mooie jingles, fijne easy listening & R&B muziek. O.a. Giel Beelen en Peter Rijssenbrij waren daar de muzieksamenstellers. Jammer dat er nooit meer een serieus vervolg op is gekomen. Opnames van dit non-stop station zouden zeer welkom zijn.
 8. Super veel dank Omni, je bent geweldig Kunnen we weer even van Mark genieten, hij zal zeer gemist worden. Dank voor je zeer snelle cadeau. Fijne dag nog!
 9. Omni, super, veel dank! Esxcuus voor het nogmaals aanvragen van de uitzendingen, ik had de vorige files opgeslagen in een tijdelijke map om te archiveren, maar helaas bij het opschonen van de PC zijn deze verloren gegaan. Uiteraard wacht ik geduldig af, ben al heel blij dat je al deze mooie airchecks upload. Veel dank en succes met alle werkzaamheden en graag tot horens in de toekomst
 10. Goedemiddag Omni, Vanwege het trieste overlijden van Mark de Brouwer deze week, zou je wellicht nogmaals de uitzendingen met Mark de Brouwer online willen zetten op 6-7-5 Radio 10 Gold? Mocht je nog andere afleveringen hebben van Mark dan zijn deze ook zeer welkom. Nu we deze radiovakman moeten missen zijn de opnames nog het enige dat rest. Ik hoor het graag. Groeten, Leo.
 11. Het verdrietige bericht dat radio-DJ Mark de Brouwer is overleden op de leeftijd van 50 jaar. Mark was jarenlang op vele zenders te horen, maar het langst op Radio 10 Gold, waar hij tussen 1990 - 2007 te horen was met programma's als 60s at 6, 70s at 7, Hitweek, Top 40 Gold en Forgotten 45's en zo miljoenen luisteraars vermaakte in de weekenden. Verder was Mark bekend o.a. van de VARA, Radio Noord-Holland, BNR en Radio M Utrecht, maar ook van talloze audio/radiovormgeving. Een groot gemis voor de radio, deze vakman en ik ben er best ontdaan van. http://radio.nl/822724/radiodeejay-mark-de-brouwer-overleden
 12. Hier ben ik heel blij mee, dankjewel Melle!
 13. Het is erg jammer, is hier eerder op het forum al over gesproken, dat zoveel programma's van Radio 10 Gold/FM verloren zijn gegaan bij de reorganisatie in 2003. Radio 10 heeft heeft zoveel special programma's gemaakt en vooral heel veel locatie uitzendingen van over de hele wereld, vaak uit Amerika, maar alle bekenden landen zijn wel een keer aangedaan door '10' voor een uitzending. Maar denk ook aan de uitzending vanuit een vliegtuig of een rijdende tram in Amsterdam. Heel jammer dat deze opnames (die blijkbaar op disks stonden) allemaal in de afval container zijn verdwenen in 2003...
 14. Veel dank voor deze opname, Peter! Big L 1395 / The Mighty KBC is altijd top om weer te horen!
 15. Prachtig verhaal Jean-Pierre, het leest als een spannend jongensboek deze herinneringen aan deze mooie middengolf periode. Veel dank voor het delen en ons mee terug nemen naar deze tijd. 10 Gold had inderdaad altijd veel luisteraars onder schippers. Om deze reden bracht de vaste weerman Jan Visser (1992-2006) in zijn weerberichten altijd 'dan nog een waarschuwing van het KNMI voor de scheepvaart', evenals de zeewater temperatuur, luchtdruk en overige informatie voor de scheepvaart. In de 6-7-5- periode was er 's ochtends om 06:15 uur zelfs een apart weerbericht voor de scheepvaart in het transportprogramma van Ger van den Brink (Vroeg Op Weg).
 16. Leuke herinnering! 10 Gold had destijds ook veel Engelse luisteraars, die zeer genoten van het station. Heb weleens van een Engelse radiovriend gehoord dat je soms bouwradio's of transistors in winkels hoorde aanstaan met 10 Gold op 6-7-5, geweldige tijd.
 17. Helemaal top, Mark de Brouwer op 6-7-5 Radio 10 Gold. Mark is toch altijd één van de beste DJ's geweest die 10 Gold heeft gehad. Bij dit soort special programma's was hij helemaal op zijn plaats.
 18. Hé., dat is leuk om terug te horen, veel dank! Vooral de uitzendingen met als presentator Pierre Papa waren een leuke periode. Mocht je nog afleveringen terug kunnen vinden, de afleveringen met Peter Holland, Jos van Heerden, Dave Donkervoort, Menno Vroom zou ik ook graag terughoren.
 19. Gelukkig waren er destijds, mede door de leiding van Tom Mulder, in het weekend nog special programma's te horen en Hitweek & Forgotten 45's met Mark de Brouwer.
 20. Heel veel dank Vincent voor deze fijne '10' opnames! Vooral Mark de Brouwer, altijd goed hem weer te horen.
 21. Dank Jan-Fre, leuk om weer terug te horen. In februari 2009 werd volgens mij inderdaad het faillissement van Arrow media group uitgesproken, voorafgaand daaraan werd er openlijk op de radio ruzie gemaakt tussen de medewerkers en de directie en tussen medewerkers onderling. Betekende ook het einde van Arrow zoals dit lang heeft bestaan, daarna was het maar behelpen.
 22. Hier ben ik wel héél blij mee, Peter van Dam en Mark de Brouwer op 6-7-5: Radio 10 Gold! Super bedankt!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.