Spring naar bijdragen

SIrhc

Leden
 • Aantal bijdragen

  330
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

368 Excellent

1 Volger

Over SIrhc

 • Rang
  Gevorderd lid

Profielinformatie

 • Interesses
  Muziek - Radio

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. SIrhc

  We Vervelen Ons Ka-Podcast

  In de periode dat Rob even niet op Radio 2 te horen was kon hij het niet laten om 'die bak op te gaan'. Met Caroline maakte hij op de XXL Bonanza stream de 'We Vervelen Ons Ka-Podcast'! Totaal 12 podcasts in de periode 12-09-2017 t/m 12-12-2017. En hier kun je ze allemaal downloaden: https://bartgebak.stackstorage.com/s/HM87hWku4Nw8AgC
 2. Heeft iemand soms dit uur PUP (2016 - 4 december 2016, het uur van 14.00 tot 15.00 uur) :2016-12-04_(14) Alvast dank!! Chris Update: Heb 'm al binnen, slotje gaat erop!
 3. SIrhc

  Rob Stenders - Stenders Vroeg Op

  Helaas is het downloaden van bestanden (voorlopig) niet mogelijk! Er zijn gasten die het leuk vonden bestanden te wissen! Dus het beschikbaar stellen van bestanden is op een laag pitje gezet!
 4. SIrhc

  Welkom

  Helaas moeten de goede weer onder de slechte lijden! Kinderachtig gedoe! Bah!
 5. SIrhc

  Originals Alfabet toegevoegd.

  #16 t/m #21 toegevoegd!
 6. SIrhc

  KX Radio Archief aanmaken!

  Ik voeg ook de PUP van 1970 eraan toe!
 7. SIrhc

  Margje Teeuwen nieuw op NH Radio

  Top!!!
 8. SIrhc

  KX Radio Archief aanmaken!

  Tof te zien dat er weer een nieuwe Stack is aangemaakt! Afgelopen tijd erg druk geweest dus kon niet eerder de tijd vrij maken om te reageren en te posten. Komende dagen gelukkig wat vrije dagen dus zal ik ook weer het e.e.a. uploaden. Beginnende met Jannes & Basyl. Ik had al wel het eerste uur van de KX Off gepost. Door een of andere vage reden heb ik niet meer de andere uren van die openingsdag van KX. Dus als iemand die nog wel heeft zou ik het echt te gek vinden als die ook geplaatst kon worden!
 9. Rob zijn website is vernieuwd en je kunt nu tevens de laatste podcasts downloaden! Mooie ontwikkeling! http://www.robstenders.nl/
 10. SIrhc

  Podcasts

  Nu ook met de podcasts van Lana Wolf en DJ Ratz! Van Rob staat nu ook One Night Stenders van gisteravond/vannacht erop. Dus van Radio 2 EN de BXL stream! https://podcastarchief.weebly.com/
 11. SIrhc

  Podcasts

  Hier zijn de laatste RS podcasts te verkrijgen! Incl. Originals en ook het doorgaan van Rob van One Night Stenders op de BXL stream! https://podcastarchief.weebly.com/rob-stenders.html Enjoy!
 12. SIrhc

  Stenders Originals Alfabet

  Aangevuld met de laatste... (20-02)
 13. SIrhc

  Freakolympics uitzending gezocht

  Uur 1 en Uur 2
 14. SIrhc

  Top 2000-2017

  Is dit hetzelfde? 1e UUR - 25-12-2017 9.00 - 12.00 uur Hier is de Stem FinaleDag (8 december 2017)
×

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid, en We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat.