Jump to content

SIrhc

Members
 • Content Count

  331
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

375 Excellent

1 Follower

About SIrhc

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Interests
  Muziek - Radio

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. De gehele uitzending met George Baker vanaf de zolderkamer in Almere! 3 uur, 41 minuten en 34 seconden
 2. In de periode dat Rob even niet op Radio 2 te horen was kon hij het niet laten om 'die bak op te gaan'. Met Caroline maakte hij op de XXL Bonanza stream de 'We Vervelen Ons Ka-Podcast'! Totaal 12 podcasts in de periode 12-09-2017 t/m 12-12-2017. En hier kun je ze allemaal downloaden: https://bartgebak.stackstorage.com/s/HM87hWku4Nw8AgC
 3. Heeft iemand soms dit uur PUP (2016 - 4 december 2016, het uur van 14.00 tot 15.00 uur) :2016-12-04_(14) Alvast dank!! Chris Update: Heb 'm al binnen, slotje gaat erop!
 4. Helaas is het downloaden van bestanden (voorlopig) niet mogelijk! Er zijn gasten die het leuk vonden bestanden te wissen! Dus het beschikbaar stellen van bestanden is op een laag pitje gezet!
 5. Helaas moeten de goede weer onder de slechte lijden! Kinderachtig gedoe! Bah!
 6. Ik voeg ook de PUP van 1970 eraan toe!
 7. Tof te zien dat er weer een nieuwe Stack is aangemaakt! Afgelopen tijd erg druk geweest dus kon niet eerder de tijd vrij maken om te reageren en te posten. Komende dagen gelukkig wat vrije dagen dus zal ik ook weer het e.e.a. uploaden. Beginnende met Jannes & Basyl. Ik had al wel het eerste uur van de KX Off gepost. Door een of andere vage reden heb ik niet meer de andere uren van die openingsdag van KX. Dus als iemand die nog wel heeft zou ik het echt te gek vinden als die ook geplaatst kon worden!
 8. Rob zijn website is vernieuwd en je kunt nu tevens de laatste podcasts downloaden! Mooie ontwikkeling! http://www.robstenders.nl/
 9. Nu ook met de podcasts van Lana Wolf en DJ Ratz! Van Rob staat nu ook One Night Stenders van gisteravond/vannacht erop. Dus van Radio 2 EN de BXL stream! https://podcastarchief.weebly.com/
 10. Hier zijn de laatste RS podcasts te verkrijgen! Incl. Originals en ook het doorgaan van Rob van One Night Stenders op de BXL stream! https://podcastarchief.weebly.com/rob-stenders.html Enjoy!
 11. Is dit hetzelfde? 1e UUR - 25-12-2017 9.00 - 12.00 uur Hier is de Stem FinaleDag (8 december 2017)
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.