Jump to content

SIrhc

Members
 • Posts

  352
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Profile Information

 • Interests
  Muziek - Radio

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

SIrhc's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • Dedicated
 • Reacting Well
 • Very Popular Rare
 • Conversation Starter Rare
 • First Post

Recent Badges

434

Reputation

 1. Hier dan eindelijk wat KX Uurtjes, dit keer Prince gerelateerd! KX Radio - Prince Night (2014) KX Radio - Prince Night (2016) KX Radio - Prince overleden (21-04-2016)
 2. We hebben weer een KX Radio Stack in gebruik genomen! Daar zal ik binnenkort weer wat projecten (tijdelijk) inzetten. Heb jij ook nog KX Radio materiaal uit de periode 2005 - 2017 dan hoor ik het graag! Hier in elk geval de eerste Test uitzending op KX Radio door Rob Stenders. Dit was in april 2005. KX Radio - Rob Stenders - Test uitzending (april 2005)
 3. Gezocht: Natuurlijk hebben we al een mooie bibliotheek met KX Radio materiaal. Heb jij voor onze stream en website nog audio-, video- of fotomateriaal van KX Radio voor ons? Laat dan hieronder even dan ajb een berichtje achter!
 4. op TuneIn: http://tun.in/sfyzK
 5. Had over de nieuwe link heen gelezen... Excuses!
 6. Dit is inderdaad op 3FM uitgezonden! Rob ging pas in 2004 naar Yorin!
 7. Hier een begin! Afl. 1, 2 en 3 van Stenders Sixties & Seventies Standards (oftwel Inlijsten) wat op Radio 192 wordt uitgezonden! Stenders Sixties & Seventies Standards 1 Stenders Sixties & Seventies Standards 2 Stenders Sixties & Seventies Standards 3
 8. Jazeker! En dat wordt ook zeer gewaardeerd. Alleen 2008 had ik al helemaal compleet van Rob. Maar de Ekstra Weekends van 2008 had ik nog niet compleet, dus dat is ook zeer fijn!
 9. Voorlopig is Rob niet op de radio te horen. Door zijn transfer naar Radio Veronica is hij pas op 28 juni a.s. weer te horen. Ik ben dan ook van plan om tot die tijd regelmatig wat (oud) werk te plaatsen, zodat we rustig kunnen afkicken terwijl te uitkijken naar zijn terugkeer op de radio! Geinteresseerden?
 10. Hier is de hele serie nog een keer: https://bartgebak.stackstorage.com/s/iSnaWGN7VpNwvvtk
 11. Jazeker! https://bartgebak.stackstorage.com/s/7ENlJZaQk9rjDwrC
 12. Voor de liefhebber.... Rob ging gisteren na One Night Stenders nog een uurtje door op zijn stream, de @XXLStenders met lekkere jaren'80 platen!! #80s
 13. Zijn er liefhebbers voor de (nieuwe) podcasts van Stenders? Dus: - De Tapes - De Beste 10 - Nieuwe Release Vrijdag
 14. Excuses dat ik nu pas reageer! Maar hier is het bestand te downloaden! https://bartgebak.stackstorage.com/s/WHzNPTLa2YhNReo
 15. Op zaterdagmiddag 7 december 2019 zat Rob Stenders in zijn eigen studiootje terwijl zijn collega's van NPO Radio 2 allemaal in het Top 2000 café zaten. Samen met Fred vulde hij Fred's lijstje nog even in. Dat werd een leuk programma wat live te horen was op de XXL Bonanza. Als hier interesse voor is geef maar een gil.
×
×
 • Create New...