Jump to content

Veerman Willem

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About Veerman Willem

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Veronica wilde al op 6 Februari van dat jaar beginnen met de Mega top50 . Maar ook toen kwam het tot een rechtzaak die Veronica verloor. Daardoor moest Veronica de Top40 gewoon blijven uitzenden tot eind 93.
 2. bedankt voor deze mooie hitparade
 3. Veronica had tijdens de Top 40 uitzending van 11 December al aangekondigd dat dit de laatste lijst zou zijn die werd uitgezonden. Ze deden doen geloven dat de lijst zou ophouden te bestaan. Ze wilden op de 18e de Top 100 over 1993 uitzenden op basis van de gegevens van de Top 40 .Volgens mij zond Veronica de top 100 van 1993 uit op 18 december in een verkorte versie van slechts 4 uur, omdat ze werden verplicht door de stichting Nederlandse Top 40 om de Top 40 lijst van die week uit te zenden . Daarom werd de top 100 over 1993 in een verkorte versie van slechts 4 uren uitgezonden en aanluit
 4. nog sterker zelfs , Veronica wilde al op 6 Februari beginnen met de nieuwe hitlijst , maar door een uitspraak van de rechter moest VOO tot einde van het jaar de Top 40 blijven uitzenden op zaterdagmiddag.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.