Jump to content

Veerman Willem

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Veerman Willem

  1. bedankt voor deze mooie hitparade
  2. Veronica had tijdens de Top 40 uitzending van 11 December al aangekondigd dat dit de laatste lijst zou zijn die werd uitgezonden. Ze deden doen geloven dat de lijst zou ophouden te bestaan. Ze wilden op de 18e de Top 100 over 1993 uitzenden op basis van de gegevens van de Top 40 .Volgens mij zond Veronica de top 100 van 1993 uit op 18 december in een verkorte versie van slechts 4 uur, omdat ze werden verplicht door de stichting Nederlandse Top 40 om de Top 40 lijst van die week uit te zenden . Daarom werd de top 100 over 1993 in een verkorte versie van slechts 4 uren uitgezonden en aanluitend de Top 40 van week 51. Vervolgens werd op 1e kerstdag de laatste top 40 uitgezonden door Veronica. Ook deze moesten ze verplicht uitzenden omdat Veronica al een keer de top100 allertijden had uitgezonden in dat jaar en geen Top40 . De stichting Nederlandse Top 40 vond dat de lijst 52 maal moest worden uitgezonden per jaar en verplichte hen om nogmaals de lijst uit te zenden. Gijs Staverman wist bij de aankondiging van die laatste lijst niet wat hij moest zeggen. Op 1 januari 1994 zond Veronica de 1e Mega Top50 uit.
  3. nog sterker zelfs , Veronica wilde al op 6 Februari beginnen met de nieuwe hitlijst , maar door een uitspraak van de rechter moest VOO tot einde van het jaar de Top 40 blijven uitzenden op zaterdagmiddag.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.