Spring naar bijdragen

radiofan

Leden
 • Aantal bijdragen

  14
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutral

Over radiofan

 • Rang
  Lid

Profielinformatie

 • Geslacht
  Not Telling

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. radiofan

  Top 100 1969 Tros 1982

  Met de paradeplaat Babe van Styx, kan ik me nog herinneren
 2. Ha Bert, Ik wil je voor morgenmiddag heel veel succes wensen met je nieuwe programma op Radio 5. Het wordt nu al een verrassende en fantastische show, dat weet ik zeker. Ik ga en blijf zeker luisteren. Vriendelijke groet, Joost Brink
 3. radiofan

  Lex Lammen overleden

  Allereerst gecondoleerd. Weer zo'n sympathieke radioman overleden. Geweldig programma Tombola op de zondagavond met die heerlijke eindtune No nam jive van Glenn Gray.
 4. radiofan

  Tros Top 50 Zomer 1978

  Geweldig zeg. Heeft iemand ook toevallig uit die periode uitzendingen van de Nationale Hitparade op vrijdagmiddag van Felix Meurders?
 5. radiofan

  Top 100 1965 Tros

  kan deze nog eenmaal gepost worden? alvast heel erg bedankt.
 6. radiofan

  donderdagprogrammering 1975

  Ik kan me ook nog goed herinneren "Pep op drie" met Ron Brandsteder. Later werd dat "De Hugo van Gelderen Show" tussen 09.00-11.00 uur.
 7. Geweldig, bedankt!!! Ik was destijds een vaste luisteraar van dit programma.
 8. Wat leuk zeg, Meteen even binnengehaald. Ik luisterde heel vaak naar dit programma. Het kwam na Pep op drie van Edvard Niessing, waar ik trouwens ook een vast luisteraar van was. Ik kan me heriineren dat ik de radiotune van Je kunt me nog meer vertellen als verzoekplaat aanvroeg in het programma 'In antwoord op uw schrijven", vrijdagavond bij eveneens Edvard Niessing. Het uitvoerenden waren Waldo de Los Rios, maar de titel ben ik even kwijtgeraakt. Wellicht weet iemand dit nog?
 9. radiofan

  Jaaroverzichten

  Beste Dudeljo, Ik zou graag willen weten hoe ik de mp3's kan downloaden. Vriendelijke groet.
 10. radiofan

  Nationale hitparade

  Geweldig Jan-Fre!!! Daar doe je mij en zeker vele anderen een groot plezier mee. Ik luisterde destijds iedere vrijdagmiddag en zat met mijn cassetterecorder klaar om m'n favoriete plaatjes op te nemen. Helaas nooit een volledige uitzending opgenomen. Ik wacht met spanning af. Met vriendelijke groet, Joost
 11. radiofan

  Mega Top 50 zoekt jaarlijsten!

  In het overzicht van de single top 100 over 1976 staat op 100 Allright (makin love in the middle of the night) van Long Tall Ernie and the Shakers, maar als je naar de radiouitzending luistert, begint deze met "Le matin sur la reviere" van Eve Brenner op nummer 100. Allright komt dan pas op 99. Of is dit een foutje?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid, en We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat.