Jump to content

Ricky

Members
 • Posts

  117
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Koksijde
 • Interests
  Alles wat met de zeezenders te maken heeft.

Contact Methods

 • Website
  nihil
 • Facebook
  nihil
 • Twitter
  nihil

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Ricky's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

45

Reputation

 1. Leuk om nog eens het verzoekje te horen die ik achterliet op de Ross. Om in het programma van Ferry tussen 13 en 14u, een plaatje te draaien voor ons huwelijk een paar dagen eerder. Ongeveer halverwege. Dank u wel Ferry toen. Een week eerder waren we aan boord. We mochten toen een berichtje inspreken bij Ad. Het is daags nadien uitgezonden op zondagnamiddag. Heeft iemand hier een opname van?
 2. Voor mij waren er nog wel hele goed DJ's op Radio Mi Amigo. Ferry had een heel mooi jinglepakket, sommigen ingezongen door Teach In. En Ad, die hoorde ik gewoon graag bezig. De vele anderen waren ook wel goed hoor maar ja, zoals u zegt, Marc, Ferry en Ad waren de top.
 3. Dat is inderdaad een verzamelstuk om U tegen te zeggen.
 4. Geen problemen gehad met het downloaden in Kortrijk. Dank u wel
 5. Inderdaad de echte boeven zaten in Hilversum en Brussel. Maar door hun toedoen, zijn we onze trotse zenders verloren. Met hun fiere schepen met bemanningen, de stoere mensen van de bevoorrading. De DJ's aan land en natuurlijk iedereen aan land die de zaak moest in goede banen leiden. Voor diegenen die het nog mogen en kunnen lezen, velen waaronder ikzelf zijn trots wat jullie gedaan hebben. Aan diegenen die tegen gewerkt hebben, jullie moesten zich schamen!!!!
 6. Het was precies of ze waren over bandieten en schurken van het ergste soort bezig. Ze deden gewoon waar veel vraag naar was, vrije radio, met muziek voor iedereen.
 7. Er waren volgens onze vriend die alles heeft mogelijk gemaakt problemen met servers en websites... Ik begreep er niet veel van, maar op sommige momenten kon ik niets opnemen. Maar laten we onze vriend natuurlijk bedanken dat hij het weer heeft klaar gespeeld. Het is jammer genoeg weeral voorbij.
 8. Bedankt Ed, Heb jij dan geen last gehad van onderbrekingen?
 9. Mooi interview Paul. Erwin is wel heel veel veranderd met toen. En jij ook Paul. Ik heb jou nog gezien tijdens de zeezenderdag in Gistel met uw been in het gips, omdat u tussen de tender en de Ross gekneld was tijdens het overstappen. Die dag was in Juli 1985 te Gistel. Daar heb ik dan maar direct twee plaatsjes gereserveerd om eens mee te varen naar de Ross. Het was met de Windy en 8 uren!! varen vanuit Frankrijk. Dan 8 uren aan boord, praten met de dj's Ferry en Ad wie er toen nog aan boord was weet ik niet meer. Maar het was begin juni 1986 dat weet ik nog. De week er na ben ik gehuwd. Van Ad mochten we een bandje inspreken met de groeten aan thuis. Een paar jaar later toen was de grote mast weg, ben ik nog eens terug mogen gaan, de tender was groter en het schip lag dan voor Ramsgate-Margate. 4 uren varen dat was al beter. Maar als het kon zou ik het direct weer doen. Groeten en bedankt André voor het plaatsen van het filpje
 10. Inderdaad zeer mooie foto's. De studio was precies professioneler dan die op de Ross, of heb ik het verkeerd? Jammer van het antennesysteem, die masten, dat was toch om problemen vragen. Als je bedenkt dat die grote mast op de Ross er al moest aan geloven, dat die lichte masten van de Communicator er niet lang zouden staan. Jammer. Ik wisselde dagelijks enkele malen tussen Caroline, Monique en Laser die dagen. Echt mooie tijden toen.
 11. Gerard, Was dat niet de "Magdalena" in plaats van de Jeanine? Niet dat het nog een grote rol speelt, maar ja...
 12. Een prachtig, doch droevig eerbetoon aan Jack. Dank u wel om te delen. Ricky. Leendert, Je hebt me ooit de mooiste reis laten meemaken in de jaren '80. Weet u nog? Uit Maldegem?
 13. mooi pakketje. Leuk om nog eens te horen Dank u wel
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.