Jump to content

Ricky

Members
 • Posts

  120
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Ricky

 1. Hier ook geen probleem hoor om de KF te downloaden. Hij geeft wel een klein foutje maar overwint het. Iets van Error occured of zo. Bedankt vrienden voor de files. Peter kon daar zo grappig over vertellen in dat tv programma. De BOB hadden zich beter bezig gehouden met echte gangsters. Ze waren nog erger dan gangsters.
 2. Mooie foto's. Jammer dat het voorbij is. Het was echt genieten. Dank u wel voor de foto's
 3. Zeer mooie herinneringen. Adje zag er nog gelukkig uit. Dank u wel Vincent
 4. Leuk om nog eens het verzoekje te horen die ik achterliet op de Ross. Om in het programma van Ferry tussen 13 en 14u, een plaatje te draaien voor ons huwelijk een paar dagen eerder. Ongeveer halverwege. Dank u wel Ferry toen. Een week eerder waren we aan boord. We mochten toen een berichtje inspreken bij Ad. Het is daags nadien uitgezonden op zondagnamiddag. Heeft iemand hier een opname van?
 5. Voor mij waren er nog wel hele goed DJ's op Radio Mi Amigo. Ferry had een heel mooi jinglepakket, sommigen ingezongen door Teach In. En Ad, die hoorde ik gewoon graag bezig. De vele anderen waren ook wel goed hoor maar ja, zoals u zegt, Marc, Ferry en Ad waren de top.
 6. Dat is inderdaad een verzamelstuk om U tegen te zeggen.
 7. Geen problemen gehad met het downloaden in Kortrijk. Dank u wel
 8. Inderdaad de echte boeven zaten in Hilversum en Brussel. Maar door hun toedoen, zijn we onze trotse zenders verloren. Met hun fiere schepen met bemanningen, de stoere mensen van de bevoorrading. De DJ's aan land en natuurlijk iedereen aan land die de zaak moest in goede banen leiden. Voor diegenen die het nog mogen en kunnen lezen, velen waaronder ikzelf zijn trots wat jullie gedaan hebben. Aan diegenen die tegen gewerkt hebben, jullie moesten zich schamen!!!!
 9. Het was precies of ze waren over bandieten en schurken van het ergste soort bezig. Ze deden gewoon waar veel vraag naar was, vrije radio, met muziek voor iedereen.
 10. Er waren volgens onze vriend die alles heeft mogelijk gemaakt problemen met servers en websites... Ik begreep er niet veel van, maar op sommige momenten kon ik niets opnemen. Maar laten we onze vriend natuurlijk bedanken dat hij het weer heeft klaar gespeeld. Het is jammer genoeg weeral voorbij.
 11. Bedankt Ed, Heb jij dan geen last gehad van onderbrekingen?
 12. Mooi interview Paul. Erwin is wel heel veel veranderd met toen. En jij ook Paul. Ik heb jou nog gezien tijdens de zeezenderdag in Gistel met uw been in het gips, omdat u tussen de tender en de Ross gekneld was tijdens het overstappen. Die dag was in Juli 1985 te Gistel. Daar heb ik dan maar direct twee plaatsjes gereserveerd om eens mee te varen naar de Ross. Het was met de Windy en 8 uren!! varen vanuit Frankrijk. Dan 8 uren aan boord, praten met de dj's Ferry en Ad wie er toen nog aan boord was weet ik niet meer. Maar het was begin juni 1986 dat weet ik nog. De week er na ben ik gehuwd. Van Ad mochten we een bandje inspreken met de groeten aan thuis. Een paar jaar later toen was de grote mast weg, ben ik nog eens terug mogen gaan, de tender was groter en het schip lag dan voor Ramsgate-Margate. 4 uren varen dat was al beter. Maar als het kon zou ik het direct weer doen. Groeten en bedankt André voor het plaatsen van het filpje
 13. Inderdaad zeer mooie foto's. De studio was precies professioneler dan die op de Ross, of heb ik het verkeerd? Jammer van het antennesysteem, die masten, dat was toch om problemen vragen. Als je bedenkt dat die grote mast op de Ross er al moest aan geloven, dat die lichte masten van de Communicator er niet lang zouden staan. Jammer. Ik wisselde dagelijks enkele malen tussen Caroline, Monique en Laser die dagen. Echt mooie tijden toen.
 14. Gerard, Was dat niet de "Magdalena" in plaats van de Jeanine? Niet dat het nog een grote rol speelt, maar ja...
 15. Een prachtig, doch droevig eerbetoon aan Jack. Dank u wel om te delen. Ricky. Leendert, Je hebt me ooit de mooiste reis laten meemaken in de jaren '80. Weet u nog? Uit Maldegem?
 16. mooi pakketje. Leuk om nog eens te horen Dank u wel
 17. Die zender kon ik zelfs ontvangen in Brugge. Met wat storing maar het viel wel mee. Mooie muziek én het kwam van een schip. Jammer dat het niet bleef bestaan. Groeten
 18. leuk om te horen. Dank u voor de link
 19. Wat ik ook steeds leuk vond, die jingle voor verschillende DJ's met die country achtig muziek (banjo?) zoiets van "this is the music show... on Mi Amigo on your radio...) met er tussen de DJ's naam. Ik vond dat echt top
 20. Heel zeker mee eens. Het is een prachtig boek. Het leest vlot. En een man als Ferry heeft alles van dichtbij meegemaakt. Weken op het schip, in moeilijke omstandigheden programma's gemaakt. En laat ons eerlijk zijn, de programma's van Ferry waren echt top. Het was één van mijn favorieten. Ik heb het geluk gehad Ferry en Ad te ontmoeten op de Ross, mijn geluk kon niet op. Ferry gaf een rondleiding op het schip en Ad gaf ons de gelegenheid iets in te spreken die daags nadien op antenne kwam. Een mooie reis was het dank zij Leendert.
 21. Na één uur uitzenden kreeg men al telefoon uit Frankrijk met de melding dat Radio Atlantis daar te ontvangen was. Ze zonden ook in stereo. Ik was jammer genoeg toen in het leger en veel te ver om er van te kunnen genieten(Leopoldsburg). Tijdens de weekends kon ik dan mijn hart ophalen. Om 7u werd ik dan gewekt met het geluid van Atlantis. Jammer genoeg heeft men het niet lang vol gehouden. Het politiebureau was rechtover het winkelcentrum waar ze uitzonden. Men kon niet naast de antenne kijken. Die stond er enkele maanden geleden nog op. Ik woonde toen in Maldegem, en kom er nog wel eens.
 22. Ik ben de tweede keer naar de Ross geweest na de Monique periode met een zekere Nico. Zou dat hem geweest zijn?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.