Jump to content

Ricky

Members
 • Posts

  142
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Ricky

 1. Inderdaad hele mooie foto's. En, we mogen blij zijn dat het radioschip nog bestaat. Dank u wel Martin
 2. Ricky

  KING

  Heel leuk om te horen. Inderdaad van dit radiostation wordt er zeer weinig gepost. Ik ben van '61, dus mijn beentjes waren te kort om de radio af te zoeken naar andere zenders. Als ik al zou geweten hebben hoe het moest.....
 3. Zeer mooie film. De Windy was de boot van mijn eerste trip naar de Ross Revenge. 8 uren varen was dat. Om 24u vertrokken en we waren juist op tijd voor het nieuws van 8u. De tweede keer waren het er maar 4 uren. Een grotere boot ik denk de zeester of zo, en het schip lag dichter bij het vaste land voor de kust van Ramsgate - Margate. Dank u wel voor het posten.
 4. Mooie film. Die reizen zijn jammer genoeg niet meer mogelijk. Heeeeeel jammer zelfs Dank voor het posten.
 5. Het was een goede zender, Holland FM. De 1224 was tamelijk goed te ontvangen in Brugge. Hoeveel power had die zender? Jammer dat ie verdwenen is.
 6. Mooie film, een beetje jammer van de storingen van de zenders maar ja, het waren leuke herinneringen. Leendert deed het toch maar allemaal. Dank u wel om te posten.
 7. this link has expired. You have to ask again to post. These links will only be valid for a few weeks grts Ricky
 8. Ik vraag me af wat er aan de hand was toen Radio Caroline eind de jaren '70 (ik denk '79 of mss '80) de hele dag door "Caroline oh Caroline draaide." Het enige wat ik weet is, het was zeer koud, ik werkte toen in de bouw. De radio stond de hele dag op. 's Avonds na het werk heb ik niets meer gehoord. Was er staking of zo? Groeten Ricky
 9. Ja Revenge, Er gingen nog boottochten door. Ik ben er toen geweest. Niet meer met Dhr Vingerling, maar met een zekere Nico. Het was wel schrikken zo'n mooi schip zonder zijn statige mast maar met een T-antenne. Grts
 10. Prachtig filmpje. Ik heb dat ook meegemaakt met de Windy, een iets kleiner bootje. Jammer dat Laser er toen niet meer was. Dank u wel Leendert voor de reis toen. Dank u wel voor het posten van deze beelden. En de foto's
 11. Neen hoor het was wel degelijk de 1224 Dat weet ik wel zeker
 12. Ik heb die zender "Holland FM" nog kunnen ontvangen in Brugge. De ontvangst was tamelijk goed te noemen. Op een portabele radio. Voor zo'n afstand hadden ze toch wel een zware zender aan boord?
 13. Inderdaad ja, Dank u wel. Verder wens ik iedereen hier op dit forum een voorspoedig en gelukken 2022 toe
 14. Die Ronald van de Meijden vond ik al altijd een leuke kerel om naar te luisteren in die tijd. Tijdens zijn avondprogramma (de naam ontsnapt me), altijd had ie tijd te kort. Toen dan dat stemmetje riep van "Van de Meijden, het is tijd!" Echt grappig vond ik dat.
 15. Dat kan inderdaad wel zo zijn. Maar iedereen die meewerkte aan die zenders had toch een "nickname" of dj-naam? Mocht dat in mijn geval zo zijn, dan zou ik er zelfs trots op geweest zijn. Maar ja, ieder heeft een eigen mening en dat respecteren we natuurlijk.
 16. Ik heb een mailtje gezonden naar die vriend waar ik het ooit van geleend heb. Ik wacht op antwoord. Het is ondertussen meer dan 35 jaar geleden dat ik dat boek gezien heb. Sorry voor de verwarring.
 17. Ja dat wel Will, maar er bestaat ook een boek van. Het is van de jaren '80 geleden dat ik het gelezen heb. Het ging wel voornamelijk over Veronica.
 18. Ik heb ooit het boek mogen lenen van een vriend. Mooi verhaal.
 19. Waarom niet, iedereen die er ooit naar geluisterd heeft, was of is nog steeds benieuwd hoe het er echt aan toe ging op dat schip. We weten veel maar nog niet alles he?
 20. Hier ook geen probleem hoor om de KF te downloaden. Hij geeft wel een klein foutje maar overwint het. Iets van Error occured of zo. Bedankt vrienden voor de files. Peter kon daar zo grappig over vertellen in dat tv programma. De BOB hadden zich beter bezig gehouden met echte gangsters. Ze waren nog erger dan gangsters.
 21. Mooie foto's. Jammer dat het voorbij is. Het was echt genieten. Dank u wel voor de foto's
 22. Zeer mooie herinneringen. Adje zag er nog gelukkig uit. Dank u wel Vincent
 23. Leuk om nog eens het verzoekje te horen die ik achterliet op de Ross. Om in het programma van Ferry tussen 13 en 14u, een plaatje te draaien voor ons huwelijk een paar dagen eerder. Ongeveer halverwege. Dank u wel Ferry toen. Een week eerder waren we aan boord. We mochten toen een berichtje inspreken bij Ad. Het is daags nadien uitgezonden op zondagnamiddag. Heeft iemand hier een opname van?
×
×
 • Create New...