Jump to content

Edgar

Members
 • Content Count

  113
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

45 Excellent

About Edgar

 • Rank
  Advanced Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vincent bedankt voor deze uitzending. Alleen is VOO-H3-19850118-1600-1700-LexHarding-Top40 niet meer aanwezig bij Pixeldrain. Heeft iemand deze nog?
 2. Ronald, Dank voor deze Top 40. Alleen de eerste doet het, de laatste doet het niet (meer). Zou je hem nog beschikbaar kunnen stellen?
 3. Super! Ik zie het. En zometeen hoor ik het 😀
 4. Deze bijvoorbeeld, Top 40 die hier ook gedeeld wordt: https://pixeldrain.com/u/0d9n8UgX
 5. Als dit inderdaad een opname is van 26 augustus 1989 dan is deze nooit op Radio 819 uitgezonden geweest. De raid was op 19 augustus, zeven dagen eerder.
 6. Dave, achter de bestandslocatie staat een dubbele punt, als je die weghaalt dan kom je wel bij het bestand uit. Dank voor het programma!
 7. Dank Dave. Mooi om te zien. Kan mij niet herinneren dat ik dat ooit rechtstreeks gezien heb. Jammer dat het in die tijd zo gebruikelijk was dat de artiesten slechts playbackten.
 8. De groep groeit gestaag, leuk. Kan het kloppen dat het bestand niet meer op te roepen is?
 9. Dankjewel voor het posten. Leuk om te horen. Ik zie dat ze 128kbps zijn, ga je ze vanaf de cassettes in 320 kbps zetten?
 10. Dit is mooi. dankjewel. Is er ergens een langere opname van dit, aangezien het drie uren duurde.
 11. Bedankt. Van 19:00-21:00 uur is de tijd. De laatste voordat Ferry naar Radio 10 verkaste. Draaide hij schaamteloos Radio 10 jingles in deze Soulshow haha.
 12. Latere introducties werden in de vrijdagse Top 40 uitzendingen gedaan. Heb deze weleens gehoord. Natuurlijk weer te laat met opnemen...
 13. Dit was baanbrekend in die tijd met de grafische hoogstandjes in de video hiervan. Deze leader had ooit een prijs gewonnen als ik mij goed kan herinneren. Ook waren hier korte bumpers van.
 14. Is de eerste niet Pim Koopman? Tweede hoor ik nu zelfs voor het eerst.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.