Jump to content

rob.259

Members
 • Posts

  15
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

rob.259's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

16

Reputation

 1. dank voor het plaatsen Jan Fre super
 2. leuk om al deze opname,s weer te horen ik was toen al meteen fan van RNI helaas had ik geen middelen om op te nemen dank voor het plaatsen
 3. inderdaad bedankt Jan -fre voor het plaatsen van al deze RNI opname,s in , 71 ben ik echt zoveel ik kon naar RNI gaan luisteren leuk om deze programma,s terug te horen. Groeten Rob.
 4. dank voor het plaatsen leuk om deze uitzendingen weer te horen
 5. Beste Vincent wat leuk om weer eens een hele dag Mi Amigo opnamens te beluisteren Hartelijk dank !
 6. leuk om na al die jaren eens te lezen hoe het zat, ik luisterde ook elke dag na 1 sept 74 en dacht toen o jee alleen oude tape,s hoe zal dat verder gaan.
 7. ik weet het nog goed dat dit toen gebeurde mijn broer kwam thuis en zei Noordzee staat in brand ik meteen de radio aan gezet.
 8. dank voor het plaatsen ik was destijds een zeer trouwe luisteraar van Caroline maar kon de opname,s niet opnemen ik ga deze weer afluisteren !!!!
 9. leuk om deze opname,s eens te beluisteren van destijds dank voor het plaatsen !!!!
 10. Dank voor het plaatsen een prachtige documentaire ik had deze nooit eerder gehoord.
 11. ik luisterde destijds ook naar radio 819 maar helaas viel de ontvangst nogal tegen in mijn woon plaats maar als zeezender fan blijf je dan toch luisteren leuk om weer een te horen deze opname,s.
 12. de opname,s zijn op tape,s ik heb er diverse allemaal van de zeezenders
 13. ik weet nog dat ik toen ook zat te luisteren ik vond het prachtig om te horen maar wat een teleurstelling dat ze van zee werden gehaald. ik heb ook nog enkele uren op een tape staan maar helaas weet ik niet hoe ze te digitalizeren
 14. nou ik weet nog goed dat ik zat te luisteren toen naar dit laatste uur bedankt voor het plaatsen. !!!!
 15. leuk al deze opname, s van RNI dank je voor het plaatsen !!!!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.