Jump to content

michajans

Leden
 • Posts

  179
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

core_pfieldgroups_2

 • core_pfield_5
  Male
 • core_pfield_6
  Nijmegen

core_pfieldgroups_1

 • core_pfield_3
  http://www.michajans.nl
 • core_pfield_15
  www.facebook.com/micha.f.jans
 • core_pfield_16
  @michajans

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

michajans's Achievements

Nieuweling

Nieuweling (1/14)

 • Erg populair Rare

Recent Badges

232

Reputation

 1. Edwin Ouwwehand, die nu ook de stem is van RTL4 doet 09-12 en Arjen Grolleman, god hebbe zijn ziel doet 12-15.
 2. Beste Michajans, in het verleden heb je de gehele Top 1000 Allertijden van Radio Veronica editie 2003 geplaatst. Zou je die weer willen plaatsen zodat ik hem kan downloaden? je zou mij hier super blij mee maken!! Hgr, Ruis.

  1. michajans

   michajans

   Tuurlijk wil ik dat:

    

   Hier staat ie: 

    

   https://michajans.stackstorage.com/s/SfcMoFXhIqj1yGA

  2. Ruis

   Ruis

   Superbedankt! Ik zit lekker te luisteren!

 3. De Zes ogen van de Fries en De Wereld van BNN vind ik ook nog wel leuk om naar te luisteren. Rest van de nachten is eigenlijk ronduit drama. Nooit Meer Slapen zit goed in elkaar maar je moet dan wel echt van kunst en cultuur enzo houden. Het programma zelf is op zich niet slecht.
 4. Inderdaad een vreselijk programma, ik kan er werkelijk niet naar luisteren. Het gaat bij die Riza over onderwerpen die werkelijk niemand interesseren. Op zaterdagnacht zit ervoor ene Luc Sarneel tussen 3.00 en 5.00, die is nog een graadje erger. Het programma heet Druktemakers, maar dat wil ik midden in de nacht niet horen. Waar zijn de goede nachtprogramma's zoals AVRO's Nachtdienst, KRO's Niemandsland of TROS Nachtwacht e.d. Of gewoon mooie en goede gesprekken midden in de nacht.
 5. Tja mannen, mag ik met mijn 46 jaar me ook al oud voelen? Waar zijn de nachtradio-tijden gebleven van KRO Niemandsland, AVRO Nachtdienst, TROS Nachtwacht, Veronica's Oh, wat een nacht en meer van dergelijke programma's? En Talkradio 1395 AM daar bleef ik uren mee wakker destijds. Jullie hebben gelijk, die BNN-jongen, Luc heet ie geloof ik, is vreselijk midden in de nacht. De Wereld van BNN (zaterdagnacht 1-3) en Nachtzuster zijn nog de enige fatsoenlijke programma's in de nachturen. WNL gaat inderdaad ook nog wel, de rest is zendervulling zonder inhoud. Echt zonde dat er zo met de nacht word omgegaan. BNR is 's nachts vreselijk met al die herhalingen. The Friday Move luister ik dan nog wel eens in de herhaling. Het wordt tijd voor nieuwe impulsen in de nacht...
 6. Ha geweldig! Ik moest deze nog ergens op cassette hebben maar kon dat niet omzetten. Fijn dat dit boven water is gekomen! Kan me dit nog herinneren als de dag van gisteren
 7. Wow jongens, wat een mooie opnames! Ik weet nog dat ik als 15-jarig jochie toen op de Firato heb gelopen, ik weet dat Europa Radio er was, maar in mijn toenmalige woonplaats Almelo het nooit kunnen ontvangen. Wat leuk om dit alsnog allemaal te horen. Ik neem alles lekker mee. Hopelijk komt er ook nog een dergelijk topic van Veronica Lokaal, in het verleden zijn daar al enkele uren van boven water gekomen maar zou er nog iemand zijn die daarvan nog heel veel heeft? Topwerk heren!
 8. Dat uur van 2004 van 15.00-16.00 is bij mij ook niet goed inderdaad. Dus...als iemand 'm nog heeft...
 9. Sorry mensen, maar ik had het nogal druk met andere zaken en ben hier ook niet iedere dag Melle heeft jullie in deze dan even voorzien van de Top 100 van 2015. Volgens mij heb ik 'm zelf ook via Melle ooit gedownload, dus de credits gaan naar hem in deze.
 10. Maak jullie niet druk jongens. Ik heb thuis alles op schijven staan, dus niet alles staat in de cloud. Zo slim ben ik nog wel En als iemand nog het ontbrekende uur van 2001 heeft zou dat inderdaad fijn zijn. Het gaat om het uur tussen 14.00 en 15.00. Dan ben ik zo goed als compleet.
 11. Nou nou nou, ik krijg er wel een kleur van hoor van deze veer. Ach, ik heb het ook maar verzameld, dus waarom niet delen? En Hendrik-Jan die STACK-schijven zijn de bom. Kan ik het hele radio-archief op kwijt. Zal dit weekend 2015 even knippen en hier alsnog even delen.
 12. Natuurlijk, ook die zijn er: 2009 https://michajans.stackstorage.com/s/TQaFjEFjHo5xD49 2010 https://michajans.stackstorage.com/s/IxHPs7YdPbzhGvr 2011: https://michajans.stackstorage.com/s/GRs2yzdn5kA3itl 2012: https://michajans.stackstorage.com/s/gPAQtMFx9XLt9sC 2013: https://michajans.stackstorage.com/s/bLcjQEkRbyE3hKs 2014: https://michajans.stackstorage.com/s/2GT0TZqRQA1dXwJ 2016: https://michajans.stackstorage.com/s/qA9smMFLO3u7SNJ 2015 heb ik ook nog maar die moet ik nog even netjes knippen en de juiste filenames in zetten. Als ik er morgen aan toe kom zal ik het even doen anders één dezer dagen als ik het niet vergeet.
 13. 1990: https://michajans.stackstorage.com/s/oIwPluZXeAmPRCV 1991: https://michajans.stackstorage.com/s/4UOZVYTjqxyLQpd 1992: https://michajans.stackstorage.com/s/b55iXBG2KB6YH5v 2002: https://michajans.stackstorage.com/s/k9YGbnwvx6ysJp7 2003: https://michajans.stackstorage.com/s/WOPRDyFJ3oLiNKg 2006: https://michajans.stackstorage.com/s/sZIwHCotFxMWJDe
 14. Oh dacht dat jij dat ook deed. Een videorecorder heb ik wel hoor. Alleen kan ik het niet met de computer digitaliseren. Alleen als er natuurlijk belangstelling is voor die TMF Awards opnames.
×
×
 • Create New...