Jump to content

frank89

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About frank89

 • Rank
  Newbie
 1. Bedankt voor deze! Het is alleen niet de NonsTop 40 van 24 februari 2007, maar van 8 april 2006! Aha, de file is een combinatie van deze 2 uitzendingen. Vanaf 94 minuten is de 2e helft van de Top 40 van 24-2-07 te horen.
 2. hoi Micha, in het kader van 'beter laat dan nooit' en 'beter iets dan niets' heb ik hier een korte compilatie van de Millennium 2000. Promo's, een stukje begin, wat jingles en een stukje eind. http://www120.zippyshare.com/v/UgyS6VyK/file.html 9 cassettebandjes vol met muziek, hier en daar een jingletje, maar de presentaties zorgvuldig weggeknipt... ik vind het zelf ook nog steeds jammer, maar ja, dat deed je als 14-jarig ventje! Zullen ze trouwens een boete hebben gekregen voor het draaien van O Fortuna?
 3. frank89

  megahit

  Afgelopen vrijdag werd op 3fm de 1000e Megahit gekozen. Nu ben ik niet echt een 3fm luisteraar, maar ben toch reuze benieuwd hoe die jingles voor die Megahit de afgelopen 20 jaar klonken. Heeft iemand daar iets van?
 4. Bedankt voor deze top 100! Kleine opmerking: het is Arlo van Sluis i.p.v. Arno Versluis
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.