Jump to content

MartinN

Members
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About MartinN

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Location
  Twente
 • Interests
  Elpees

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bedankt Peter, dat zijn weer vele uren luisterplezier voor onderweg.
 2. Heb je die van 1983 ook nog. En is er van beide jaren ook een lijst te vinden?
 3. Bedankt Henk, maar ben niet zo blij met dat Zippyshare. Ik krijg allemaal rommel binnen.
 4. Heb het fragment gevonden. De Mono-opname van 18 maart 1983 bevatte ook nog het begin van Countdown-café. Daarin werden Live opnames aangekondigd van Joe Jackson en UB40, gemaakt in de Jaap Edenhal (Dat zal dan wel voor UB40 gelden). Ik vermoed dat het bij Joe Jackson om opnames uit Vredenburg gaat omdat daar ook die Tv-opnames gemaakt zijn. Dus als iemand deze opnames nog heeft?
 5. Ik twijfel nu of het De Jaap Edenhal was, omdat ik haast zeker ben dat het 83 was en hij die a-capella uitvoering deed. Er zit niets anders op dan een rijtje mono uitzendingen opnieuw te beluisteren. Geen straf hoor.
 6. Bedankt voor jullie hulp, maar dit is 1980. Ik ben er vrij zeker van dat het 1983 was, en dat het om een Countdown-café uitzending ging. Zoals gezegd deed Erik de zwart een aankondiging ervan in Mono. Zal eens kijken of ik die kan terugvinden.
 7. Ik zoek een uitzending van Countdown café uit vermoedelijk 1983, met daarin live opnamen van Joe Jackson's concert in de Jaap Edenhal. In een uitzending van Mono werd dit aangekondigd, ik weet alleen niet meer welke. Tijdens dat concert doet hij een a-capellaversie van 'Is she really going out with him', die Veronica nog veelvuldig zou draaien, ruim 5 jaar voordat ie officieel of single uit kwam.
 8. Besteld bij https://www.vrijeboeken.com/book/9789492819017-radio-veronica-hoe-de-wal-het-schip-keerde.html en afgelopen week in de bus.
 9. Allereerst hartelijk dank, Bertus. Ben er zeer blij mee. Ook ik mis no.14 nog.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.