Spring naar bijdragen

peellandfm

Leden
 • Aantal bijdragen

  131
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

67 Excellent

Over peellandfm

 • Rang
  Gevorderd lid

Profielinformatie

 • Woonplaats
  Meijel

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. peellandfm

  Groeistad Radio in de file song

  Gebeurt ook nog wel (soort van dan)
 2. peellandfm

  Stream url

  Bij mij in winamp ook niet.
 3. peellandfm

  Stream url

  Of het op je dabman lukt weet ik niet. Maar dit is de url die ik kan ontdekken https://real6.atimemedia.com/live/green.sdp/media_w559709129_3812.aac
 4. peellandfm

  Einde 1008 kHz

  Ik heb mijn r-1000 maar op 648khz gezet. Veel andere opties zijn er overdag voor mij niet. In het zuiden is het opvallend rustig met de low power stations.
 5. peellandfm

  Einde 1008 kHz

  Tja. En andersom ik heb niet zoveel met de boodschap van Groot Nieuws Radio, maar luisterde wel zo nu en dan, gewoon en alleen omdat het middengolf was.
 6. peellandfm

  Einde 1008 kHz

  En nu zo https://pixeldra.in/u/SqK8fl
 7. peellandfm

  Beste mensen.....................

  Ik heb in dat andere topic kort iets geschreven over de werking van reclame op shoutcast servers. Het is geen bug, zo werkt het. Dat we in Nederland op dit moment geen reclame horen, en Leendert in Frankrijk wel is heel goed mogelijk. Overigens zag ik hierboven ook voorbij komen dat de Radionomy groep tot Vivendi zou behoren, maar dat is ook alweer achterhaalt. De oprichter heeft De Radionomy groep ( waaronder winamp, shoutcast, targetspot e.v.a ) onlangs weer terug gekocht van Vivendi, maar dat is in deze discussie niet belangrijk. Ik hoop ook dat Juul weer zijn bijdragen gaat leveren. Want dat is juist het fijne van dit forum. Je hoort juist de verhalen van de mensen die er live bij waren destijds.
 8. peellandfm

  Monique 963 Doc over los slaan 09 02 1986

  Ik begrijp wat je wil zeggen André. Zo ben ook ik onderaan begonnen, destijds voor Libertel en KPN. Na een poosje van gewenning was een mast 50 mtr of hoger geen probleem meer. Nu ik dit werk een jaar of 15 niet meer gedaan heb weet ik weer wat hoogtevrees is. 😥 Maar een mast op een schip is natuurlijk nog wel ff iets anders. Ik ga er gemakshalve vanuit dat een schip nooit helemaal stil ligt en dat de mast (zelfs bij een stille Noordzee) nog wel eens een paar meter op en neer kan gaan. Van links naar rechts, maar ook van voor naar achter. Niet te voorspellen lijkt me. Ik blijf het een stunt vinden om (zonder beveiliging) in een mast van 80mtr te klimmen op de Ross. Respect voor die mannen. Als dat filmpje van de Ross vanaf de communicator zie. Pfffff. Dat er nooit ongelukken (of erger) zijn gebeurd op die schepen. Of heb ik ooit ergens iets gemist ??
 9. peellandfm

  Reclame bij opstarten stream

  Wel of geen reclame horen heeft met veel meer dan alleen maar een ip-adres te maken. Een adverteerder kan allerlei keuzes maken om zijn / haar doelgroep te bereiken. Een klein voorbeeld (wat ik toevallig ken) is targetspot. Als je hun site bezoekt zie je meteen kreten als "Highly Targeted" "DEMOGRAPHIC" "BEHAVIORAL" "GEOGRAPHIC" "CONTEXTUAL" Dit is ook meteen de reden waarom adverteerders steeds minder geld uitgeven aan reclame op radio en tv zoals wij dat kennen.
 10. peellandfm

  Radio Noordzee - Jinglemontage 1974

  Ik had ze nog niet, al lang en breed in cd kwaliteit op de plank. Ik ben er dus ook blij mee.
 11. peellandfm

  Monique 963 Doc over los slaan 09 02 1986

  Komt een schip dan tijdens een zware storm met hoge golven ook recht boven het anker te liggen? Begrijp ik het dan goed, dat een schip niet alleen omhoog of omlaag gaat op de golven, maar ook richting het anker getrokken word, en daardoor het anker los raakt? Gebeurde het dan ook dat het anker zichzelf weer in groef, na de storm een stukje verder op? Oftewel lagen de schepen wel altijd op exact dezelfde plaats?
 12. Ze maakte er wel een tour. http://www.ro-d-ys.com/geschiedenis.html Over een Engelse release kan ik ook niks vinden, wel uit Canada https://www.discogs.com/Ro-D-Ys-Take-Her-Home/release/5993783
 13. peellandfm

  Debuut Domien Verschuuren bij QmusicNL 1 oktober 2018

  😀 ik had de podcast inmiddels ook gehoord
 14. peellandfm

  Lex Harding

  Vandaag toevallig? Ik zie berichten over 1584 vanaf Utrecht voorbij komen.
 15. peellandfm

  Voice of Peace - 30-01-1987 - 1600-1645 - Mike Darby

  Ik heb hem even door gestuurd naar Mike. Hij is er blij mee.
×

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid, en We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat.