Jump to content

peellandfm

Members
 • Content Count

  135
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

75 Excellent

About peellandfm

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Location
  Meijel

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Misschien zelfs wel, onder een andere naam, werkzaam in Hilversum . Jammer we zullen het nooit weten
 2. Lex Harding's top40 allertijden bij Rob Stenders Platenbonanza. Ik weet dat het hier eigenlijk niet thuis hoort, maar waar wel? (mods verplaats maar) Opgenomen van radio2 op fm met rtl-sdr Deel 1 (half) https://pixeldrain.com/u/NXQIIKBG Deel 2 https://pixeldrain.com/u/OWsvEEeZ
 3. 😁 Tom van Dauven vraagt aan Bert de Vries of die na twaalf uur ff naar de studio wil bellen. hoor ik Rene roepen
 4. Mooi vertellen kan hij zeker. Maar als je, (nadat er een zender af brand) naar gofundme moet, en na 14 maanden al 3208 euro opgehaald hebt bij 72 mensen, weet ik niet hoe lang dit nog stand houd.
 5. Gebeurt ook nog wel (soort van dan)
 6. Bij mij in winamp ook niet.
 7. Of het op je dabman lukt weet ik niet. Maar dit is de url die ik kan ontdekken https://real6.atimemedia.com/live/green.sdp/media_w559709129_3812.aac
 8. Ik heb mijn r-1000 maar op 648khz gezet. Veel andere opties zijn er overdag voor mij niet. In het zuiden is het opvallend rustig met de low power stations.
 9. Tja. En andersom ik heb niet zoveel met de boodschap van Groot Nieuws Radio, maar luisterde wel zo nu en dan, gewoon en alleen omdat het middengolf was.
 10. En nu zo https://pixeldra.in/u/SqK8fl
 11. Ik heb in dat andere topic kort iets geschreven over de werking van reclame op shoutcast servers. Het is geen bug, zo werkt het. Dat we in Nederland op dit moment geen reclame horen, en Leendert in Frankrijk wel is heel goed mogelijk. Overigens zag ik hierboven ook voorbij komen dat de Radionomy groep tot Vivendi zou behoren, maar dat is ook alweer achterhaalt. De oprichter heeft De Radionomy groep ( waaronder winamp, shoutcast, targetspot e.v.a ) onlangs weer terug gekocht van Vivendi, maar dat is in deze discussie niet belangrijk. Ik hoop ook dat Juul weer zijn bijdragen gaat leveren. Want dat is juist het fijne van dit forum. Je hoort juist de verhalen van de mensen die er live bij waren destijds.
 12. Ik begrijp wat je wil zeggen André. Zo ben ook ik onderaan begonnen, destijds voor Libertel en KPN. Na een poosje van gewenning was een mast 50 mtr of hoger geen probleem meer. Nu ik dit werk een jaar of 15 niet meer gedaan heb weet ik weer wat hoogtevrees is. 😥 Maar een mast op een schip is natuurlijk nog wel ff iets anders. Ik ga er gemakshalve vanuit dat een schip nooit helemaal stil ligt en dat de mast (zelfs bij een stille Noordzee) nog wel eens een paar meter op en neer kan gaan. Van links naar rechts, maar ook van voor naar achter. Niet te voorspellen lijkt me. Ik blijf het een stunt vinden om (zonder beveiliging) in een mast van 80mtr te klimmen op de Ross. Respect voor die mannen. Als dat filmpje van de Ross vanaf de communicator zie. Pfffff. Dat er nooit ongelukken (of erger) zijn gebeurd op die schepen. Of heb ik ooit ergens iets gemist ??
 13. Wel of geen reclame horen heeft met veel meer dan alleen maar een ip-adres te maken. Een adverteerder kan allerlei keuzes maken om zijn / haar doelgroep te bereiken. Een klein voorbeeld (wat ik toevallig ken) is targetspot. Als je hun site bezoekt zie je meteen kreten als "Highly Targeted" "DEMOGRAPHIC" "BEHAVIORAL" "GEOGRAPHIC" "CONTEXTUAL" Dit is ook meteen de reden waarom adverteerders steeds minder geld uitgeven aan reclame op radio en tv zoals wij dat kennen.
 14. Ik had ze nog niet, al lang en breed in cd kwaliteit op de plank. Ik ben er dus ook blij mee.
 15. Komt een schip dan tijdens een zware storm met hoge golven ook recht boven het anker te liggen? Begrijp ik het dan goed, dat een schip niet alleen omhoog of omlaag gaat op de golven, maar ook richting het anker getrokken word, en daardoor het anker los raakt? Gebeurde het dan ook dat het anker zichzelf weer in groef, na de storm een stukje verder op? Oftewel lagen de schepen wel altijd op exact dezelfde plaats?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.