Jump to content

peellandfm

Members
 • Content Count

  139
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

80 Excellent

About peellandfm

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Location
  Meijel

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Met deze opzet is mede eigenaar wel aannemelijk, maar wat Ruud zegt is inderdaad efficiƫnter
 2. O jawel ze zijn er nog wel hoor. In soorten en maten zelfs. Maar wat ik dan weer niet snap is deze: Door het Agentschap Telecom wordt een nader onderzoek ingesteld. Ik weet niet of ik die zin heel serieus kan nemen Wacht dan toch even tot dat er iemand diesel bij komt vullen, denk ik dan.
 3. En ook altijd nog veel meer muziek per uur, of minder reclame.
 4. MIschien is het voor jullie oud nieuws, ik heb dit artikel niet eerder gezien
 5. Misschien zelfs wel, onder een andere naam, werkzaam in Hilversum . Jammer we zullen het nooit weten
 6. Lex Harding's top40 allertijden bij Rob Stenders Platenbonanza. Ik weet dat het hier eigenlijk niet thuis hoort, maar waar wel? (mods verplaats maar) Opgenomen van radio2 op fm met rtl-sdr Deel 1 (half) https://pixeldrain.com/u/NXQIIKBG Deel 2 https://pixeldrain.com/u/OWsvEEeZ
 7. šŸ˜ Tom van Dauven vraagt aan Bert de Vries of die na twaalf uur ff naar de studio wil bellen. hoor ik Rene roepen
 8. Mooi vertellen kan hij zeker. Maar als je, (nadat er een zender af brand) naar gofundme moet, en na 14 maanden al 3208 euro opgehaald hebt bij 72 mensen, weet ik niet hoe lang dit nog stand houd.
 9. Gebeurt ook nog wel (soort van dan)
 10. Bij mij in winamp ook niet.
 11. Of het op je dabman lukt weet ik niet. Maar dit is de url die ik kan ontdekken https://real6.atimemedia.com/live/green.sdp/media_w559709129_3812.aac
 12. Ik heb mijn r-1000 maar op 648khz gezet. Veel andere opties zijn er overdag voor mij niet. In het zuiden is het opvallend rustig met de low power stations.
 13. Tja. En andersom ik heb niet zoveel met de boodschap van Groot Nieuws Radio, maar luisterde wel zo nu en dan, gewoon en alleen omdat het middengolf was.
 14. En nu zo https://pixeldra.in/u/SqK8fl
 15. Ik heb in dat andere topic kort iets geschreven over de werking van reclame op shoutcast servers. Het is geen bug, zo werkt het. Dat we in Nederland op dit moment geen reclame horen, en Leendert in Frankrijk wel is heel goed mogelijk. Overigens zag ik hierboven ook voorbij komen dat de Radionomy groep tot Vivendi zou behoren, maar dat is ook alweer achterhaalt. De oprichter heeft De Radionomy groep ( waaronder winamp, shoutcast, targetspot e.v.a ) onlangs weer terug gekocht van Vivendi, maar dat is in deze discussie niet belangrijk. Ik hoop ook dat Juul weer zijn bijdragen gaat leveren. Want dat is juist het fijne van dit forum. Je hoort juist de verhalen van de mensen die er live bij waren destijds.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.