Jump to content

peellandfm

Members
 • Content Count

  161
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

94 Excellent

About peellandfm

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Location
  Meijel

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Arrogant was mijn opmerking niet bedoeld Ruud. En dat zeg ik als Talpa-V luisteraar . Smaken verschillen nu eenmaal. Dat blijkt ook uit de kijkdichtheid cijfers NOS journaal 19%. RTL half8 nieuws 11%. Hart van Nederland <6%. Ieder zijn ding. Maar inderdaad, ook niet alles van de NPO is geweldig. Ranking the Stars, De roast van, en meer van dit soort programma's mogen van mij ook per direct van de buis. Maar wellicht is dat ook een kwestie van smaak. @Juul ik denk ook vaak "Och ja Patrick........" (ik ken hem ook nog een beetje)
 2. "minder kwaliteit tv" en Talpa/sbs6 ??? Sorry ik kon het niet laten.
 3. Blij mee meneer van Dauven 😀
 4. Inderdaad het signaal is snoeihard, maar er is eigenlijk niet naar te luisteren op1215khz. @Juul https://planetradio.co.uk/absolute-radio/ways-to-listen/#radio
 5. Een aquarium met een te duur betaalde en ingebeelde kwast erin die 12 keer per uur op het knopje play mag drukken zodat de vooraf door een stagiaire samengestelde playlist op het juiste moment start. Zoiets?
 6. Misschien ben ik te jong, maar dit kende ik nog niet.
 7. Misschien in dit specifieke geval wel, maar niks nieuws toch??
 8. Ja hij is al aardig wat jaartjes actief in zuid oost Brabant en Belgisch Limburg ☺️
 9. Totdat de boekhouder van John begint te klagen. Ik kan me niet voorstellen dat stand houd.
 10. Om uiteindelijk de frequentie te verhuren aan Radio Oranje Nationaal. Via enkele omwegen vanaf 1 feb j.l. via DAB te beluist
 11. Of wat te denken van een vossenjacht?
 12. Dat deze intrumentale plaat in menig radioprogramma te horen was geloof ik graag. Maar ik meen me een gezongen versie te herinneren, alleen heb ik geen idee meer wie en of wanneer. het zal de leeftijd zijn ☹️ Wie wel?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.