Jump to content

peellandfm

Members
 • Posts

  190
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by peellandfm

 1. Volgens mij zat dat iets anders, het was meer H3 via het kanaal van OB volgens mij. Er werd een extra 1KW zender geplaats op Mierlo. De tijden dat Omroep Brabant niet uitzond was inderdaad H3 te beluisteren. Wij waren er blij mee. Wij konden Hilversum3 dus mooi op FM ontvangen als de ROZ kanaal 13 (90,9 Mhz) inpikte.
 2. Ik denk dat er een vintage top250 komt of zo iets onbenulligs
 3. peellandfm

  timer audio-opname

  Misschien deze https://www.radioworld.co.uk/roberts_c-9950_long_play_cassette_recorder_with_mult-event_timer en dan je gewenste ontvangstapparaat op de line-in.
 4. Klopt Atlantis Bocholtz op 103.5 Brieven kun je sturen naar Schoolstraat 15 zegt de DJ dus lijkt mij de datum ook niet juist maar dit weet ik niet zeker Of ze iets met elkaar te maken hadden. Niet echt. Alleen hebben veel DJ's ( uit Aarle Rixtel / Beek en Donk e.o.) eerst banden programma's aangeleverd bij Atlantis en daarna bij Royaal. Ik denk dat dit ook zo'n ding is.
 5. Ik snap ook wel dat je dit doet om de sfeer goed te houden. Maar ik vrees dat je binnen nu en niet al te lange tijd nog meer werk krijgt. Want dan moeten alle drank en suiker reclames er uit, en waarschijnlijk uiteindelijk alle producten die niet Co2 neutraal gemaakt zijn. Man, man, man. Ik geloof dat ik eerst nog eens een "lange" discussie met ze aan zou gaan over cultuur historisch erfgoed.
 6. Ik denk 't wel https://zeno.fm/rni-revival/
 7. Graag gedaan, maar je weet nu wel hoe je dit kunt doen
 8. Dat zou best wel eens kunnen. Onderstaand krantenknipsel is uit De Heerenveensche koerier van 21-01-1946 Bron is Delpher
 9. Ik distantieer me bij voorbaat maar ik zou op marktplaats eens zoeken op Muziekcomputer
 10. Jeetje wat moet sbs er toch veel voor doen om een paar adverteerders zo gek te krijgen. Wat een trage show, wat duurt het toch lang voordat ze "to the point" komen. Maar dat geheel terzijde. Want ieder zijn ding natuurlijk. Natuurlijk kan dat. https://pixeldrain.com/u/sVndt41p Song die je denk ik bedoeld is Donna Summer - Last Dance Met het simpele en gratis Audacity gedaan Maar ik ben hiermee nog lang geen alleskunner 😅
 11. 24-12-2020 was het zover, dus ik ben er wat laat mee. https://l1.nl/l1mburg-centraal-publieke-regionale-omroep-75-jaar-jong-161640/ Wat hadden wij een hekel aan dat station. In mijn beleving hadden ze elke avond hadden ze uitzending via 90,9 Mhz Wij wilden de avondspits horen.
 12. Dank je wel voor deze upload. Maar dit is niet van Atlantis Bree
 13. En vele woorden zijn zo gekozen omdat ze om zakelijke of strategische redenen op dat moment het beste waren.
 14. Misschien nog wel een beetje een te bescheiden opsomming van wat dhr Van Dauven allemaal gedaan heeft op en voor de radio. 😊
 15. Dank je wel Ton voor Peter Hartman. De boekhouder toch 😁 Hij sprong toch altijd net ff boven de rest uit.
 16. For me this is probably the most legendary 208 jingle https://pixeldrain.com/u/itthb7vd @Juul sorry toch uit de 80s. (al die mooie tros jingles 🤔)
 17. Mooi deze geschiedenis. Deed mij weer denken aan deze foto. Een antenne om de huldiging van queen Elisabeth in 1953 in heel Europa uit te kunnen zenden. De voorloper van Eurovisie.
 18. Nee deze komt inderdaad uit midden Limburg. Deze man is nog steeds aktief
 19. Mooi man. De sandokan kwam enkele jaren terug nog wel eens een uurtje draaien bij ons
 20. Let's take time out for this 208 hitpick. Dat is van radio Luxemburg. Maar wie het gemaakt heeft, geen idee.
 21. Bedoel je dit https://sonic.magicdragon.nl/8034/stream
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.