Jump to content

It Feintsje

Members
 • Content Count

  157
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

It Feintsje last won the day on January 7 2017

It Feintsje had the most liked content!

Community Reputation

414 Excellent

About It Feintsje

 • Rank
  Advanced Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. En A Flock of Seagulls ook niet. Edit: Als je de Top 40 lijsten er bij pakt zijn het wel eendagsvliegen.
 2. Afgelopen week was het weer een week lang "De week van de jaren zestig" op NPO Radio 5. De mono/stereo knop is die week op mono gezet om de mensen zoveel mogelijk het gevoel te geven van die tijd. Zo'n week wordt altijd afgesloten met een hitlijst. Voorheen noemde men dit nog gewoon de Top zoveel van de jaren zestig, vorig jaar was het de "toplijst van de jaren zestig" , dit jaar noemt men deze lijst "Evergreens van de Jaren 60". Mocht je hem gemist hebben, of mocht je die van een ander jaar willen horen, kun je die hier terug vinden: https://itfeintsje.stackstorage.com/s/mhJcRI6yQ6w6Wsk
 3. ......en iedereen die ik vergeten ben. Sorry Jac 😉 ik kan dit niet meer aanpassen, maar bij dezen : bedankt! Groeten, Sierk.
 4. Inmiddels zijn 2018 en 2019 (compleet) ook toegevoegd!
 5. Misschien kun je deze gebruiken? Het zij de bestanden van de NPO site, dus blokken van twee uren. https://itfeintsje.stackstorage.com/s/0n4o7LaGLoWQZYT Heb uurtje 19 van 28-12 er ook even bij gezet.
 6. Ik heb hem weggehaald omdat er al een algemene link is naar alle afleveringen: https://itfeintsje.stackstorage.com/s/LCHFqFYHfJVw5RF
 7. Hoi. In de bijgevoegde link staat de Evergreen top 1000 van 2019 inclusief de lijst. Mochten er nog mensen zijn die de Evergreen top 1000 van 2008, 2009 en/of 2010 hebben, mogen ze die in deze club delen. https://itfeintsje.stackstorage.com/s/RXT27FoqivM34Le Groeten, Sierk.
 8. Hoi. Als afsluiter van de week van de jaren zestig op NPO radio 5 is er weer een hitlijst. Deze keer heet het "De toplijst van de jaren zestig". https://itfeintsje.stackstorage.com/s/FUa9Rx3kmm0dEov Via de link kun je hem downloaden of terugluisteren. Groeten, Sierk.
 9. Hallo Rob. Het lukt mij ook niet. Misschien iemand anders? Sierk.
 10. Hallo Rob. Hier de link: https://itfeintsje.stackstorage.com/s/PMjoEvWavKQd68P Hier is nog een leuk progje met een overall overzicht: http://bit.ly/2C6re37
 11. Ze staan ook op de top 2000 stack, maar dan per uur. https://itfeintsje.stackstorage.com/s/aUk4WjotNzPCwsF Met dank aan Vincent!
 12. Hier de link voor editie 2018: https://itfeintsje.stackstorage.com/s/WVVs2DqFvzkFrV8 Sierk.
 13. Hallo. Hierbij start ik een nieuw Evergreen Top 1000 verzameltopic. Vanaf 2011 heb ik alle uren compleet, maar van 2008, 2009 en 2010 heb ik helemaal niks. Mochten er leden zijn die hier wat van hebben, mogen ze dit in dit topic plaatsen. Hier de link: https://itfeintsje.stackstorage.com/s/LCHFqFYHfJVw5RF Sierk.
 14. 2002 is aangevuld met bestanden welke Theo bij B&G gescoord heeft en enkele uurtjes van Jan vd Heuvel. Het halfuur van Vincent is in de jaargang 2000 geplaatst.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.