Jump to content

mankenelis

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

About mankenelis

 • Rank
  Newbie

Profile Information

 • Location
  Dordrecht
 • Interests
  Muziek, film, hardlopen

Contact Methods

 • Website
  dextmedia.nl

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hoi Dave, dat klopt! Had ik je voor bedankt en ik meende die ook te hebben gedownload, maar kon ze nergens meer vinden toen ik ze wilde luisteren en de links bleken toen verlopen. Dom, ja Als je er nog een paar online kunt zetten, ben ik je (weer) zeer erkentelijk Ps. als ik alles bij elkaar zou kunnen krijgen zou dat mooi zijn natuurlijk, maar die illusie heb ik niet hoor 😬
 2. Allereerst dank aan al die mensen die zo ontzettend slim zijn geweest om oude bandjes te bewaren en te digitaliseren, zodat anderen er nu van kunnen genieten. Inmiddels heb ik al alle top 100-eindjaarsuitzendingen van 1985-1988 kunnen naluisteren. Mijn vraag is nu wie er al haar/zijn reguliere uitzendingen van 1986 en 1987 als download beschikbaar zou kunnen stellen. Er staan er wel wat in oude fora, maar die links zijn vervallen. Mijn dank is op voorhand heel groot!
 3. Hoi Martinja,

   

  Je hebt een prachtige verzameling, maar de links zijn allemaal vervallen. Wil dolgraag luisteren, maar dat lukt niet. 

  1. martinja

   martinja

   Dank je wel. Ja, ze vervallen na 1 week online ivm de twijfelachtige disk space van Pixeldra en WE transfer gaat ook van 7 dagen uit.

    

   Wat je kunt doen, is in het betreffende onderwerp vragen of iemand het nog een keer online wil zetten. Ikzelf red dat niet, aangezien ik een belabberde gezondheid heb en ook nog werk en bij de ouderenzorg moet zijn.

    

   Groetje,
   Martin

  2. mankenelis

   mankenelis

   Thanks Martin, ga ik doen. Dank voor je reactie en sterkte!

  3. martinja

   martinja

   Dank je wel

 4. @martinjaHeb je nog werkende links? Alvast bedankt!
 5. Even dank en complimenten voor al dit werk!
 6. Wie kan er bestanden delen van de top 40's uit 1986, 1987 en 1988 die niet al op deze site te vinden zijn? Bij dezen zeer grote dank aan al die personen die uitzendingen hebben gepost, hulde! Gr. Niels
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.