Jump to content

jhvdheuvel

Members
 • Posts

  46
 • Joined

 • Last visited

About jhvdheuvel

 • Birthday May 31

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Heerhugowaard
 • Interests
  Top-2000

Contact Methods

 • Website
  www.jhvandenheuvel.nl

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

jhvdheuvel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • First Post
 • Collaborator Rare
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

84

Reputation

 1. Dank hiervoor, alleen de laatste twee uurtjes kloppen niet helemaal, dit zijn weer de uren van Bert Kranenbarg
 2. Blijkt dus wel uit dat er bij Beeld en Geluid dus echt niets meer te vinden is van de bij ons ontbrekende jaren 2000 en 2002.... Benieuwd of we daar ooit nog een keertje aan kunnen komen.
 3. Dank voor het plaatsen. Geen idee waarom ik deze uitzendingen toch nog wil houden want de "muziek", die in deze lijst wordt gekozen wordt ieder jaar steeds meer een verkapt jaaroverzicht van de laatste muziekjaren. Nummers, die nog geen maand in de Top40 staan, komen hoog in de lijst binnen en verdringen de oude juweeltjes. Maar zal wel liggen aan het feit dat ik zelf steeds ouder word.....
 4. Heb je gelezen dat stack de mogelijkheid van gratis accounts per februari 2021 gaat stoppen? (https://www.transip.nl/stack/)
 5. Lees zojuist op de site van STACK dat ze gaan stoppen met de nog bestaande gratis opslag van data...... https://www.transip.nl/stack/
 6. Diverse leden van dit forum hebben hun bestanden op STACK staan. Lees zojuist op hun site dat deze gratis dienst per 10-2-2021 gaat stoppen. Houdt hier rekening mee!!! https://www.transip.nl/stack/
 7. Heeft iemand het laatste uur van 1999 compleet? (Uitgezonden op 26-12-1999 tussen 17:00 en 18:00?
 8. Als je 1975 tm 1980 ook hebt, houd ik me meer dan aanbevolen!
 9. Je wilt toch niet zeggen dat je 2002 compleet hebt, Theo??? Of heb ik wat gemist?
 10. Maar ook in de Evergreen Top 1000 begint dit fenomeen langzaam binnen te sluipen omdat ook hier geen minimumleeftijd aan de te kiezen platen zit. Ook daar was het dus mogelijk dat Danny Vera's Rollercoaster in één klap tot "Evergreen" bestempeld kon worden. Nog een paar jaar en dan is ook deze lijst ter ziele geholpen omdat de waan van de dag nu eenmaal sneller komt bovendrijven dan dat je even moet nadenken om voor de echte klassiekers te kiezen. Nogmaals, ik vind Rollercoaster een prima nummer. Ben alleen benieuwd of ik dat over pak 'm beet 10 jaar nog vind. Dat heb ik bijvoorbeeld wel met een nummer als bijvoorbeeld A Whiter Shade Of Pale. Zo oud ben ik niet, ik was acht jaar toen dat nummer op één in de Top 40 stond maar het is er wel een die in iedere lijst thuishoort omdat het zijn eeuwigheidswaarde heeft bewezen. Alleen gaan dergelijke nummers ten onder in het waan van de dag-gedoe dat het vrije keuze systeem zonder minimumleeftijd oplevert. Jammer, ik luisterde altijd bijzonder graag naar de Top 2000 maar heb me erop betrapt dat het ieder jaar sterk afnam, dit jaar waarschijnlijk tot een absoluut minimum. Leve de MP-drietjes!
 11. Waarmee het failliet van het vrije keuze systeem zonder minimumleeftijd aan de te kiezen platen direct is aangetoond. Om het over de binnenkomer van Normaal dankzij een ordinaire lobby maar helemaal niet te hebben.
 12. Had al moeite met de enorme berg Blof, Adele en Borsato in de Top 2000 en het feit dat er, als gevolg van het ontbreken van een minimumleeftijd (bv 3 jaar) aan te te kiezen platen, steeds meer 'waan van de dag' in de lijst verscheen. Dit jaar ben ik eigenlijk wel klaar met die Top 2000, waarin een spiksplinternieuw nummer zomaar op nummer 4 kan binnenkomen, nog erger dan Oceaan van Racoon in 2013 (nieuw op 22), Adele met Someone Like You (nieuw binnen op 6 in 2011), dezelfde Adele met Hello (nieuw op 23 in 2015) om het maar niet te hebben over de hausses van de Nick & Simons, Ed Sheeran's, Racoon etc. Echt, heb geen probleem met Rollercoaster van Danny Vera maar ben zo benieuwd hoe hoog dit nummer was binnengekomen als er pas in 2022 op gestemd had mogen worden en de waan van de dag een beetje voorbij is. Zo is ooit ook een draak als Gagnam Style de lijst ingekomen en er zijn er nog wel een paar op te noemen. Blij dat we met deze groep gelukkig wat oudere Top2000 hebben verzameld, ik zet er wel eentje van een jaartje of tien terug op, toen de gekte van de vrije keuzes en de bijbehorende lobbies van platen (dit jaar van het boerenvolk) nog geen doorslaggevende rol speelden in de uiteindelijke lijst. Wat vinden jullie van de Top10? Doet die niet het ergste vrezen voor de overige 1990 nummers? Of word ik gewoon een ouwe knar?
 13. Waarmee het definitieve failliet van deze ooit zo interessante lijst wel is aangetoond. Zonder een minimumleeftijd voor de te kiezen platen (bijvoorbeeld 3 of 5 jaar) wordt deze lijst ieder jaar meer een "waan van de dag"-lijst in plaats van een overzicht van de beste 2000 platen aller tijden, die het ooit was.
×
×
 • Create New...