Spring naar bijdragen

fransvan

Leden
 • Aantal bijdragen

  8
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

2 Volgers

Over fransvan

 • Rang
  Nieuweling

Profielinformatie

 • Geslacht
  Male
 • Woonplaats
  Alkmaar

Contactmethoden

 • Website
  http://www.focus103.nl

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. fransvan

  RockArt Memorial Top 40 bij FOCUS 103

  Op nieuwjaarsdag presenteert FOCUS 103 The RockArt Memorial Top 40 Deze bijzondere hitlijst is samengesteld door bezoekers van Museum RockArt in Hoek van Holland en bestaat uit platen van artiesten die ons zijn ontvallen. Bezoekers van RockArt werd gevraagd om hun favoriete platen op te schrijven van deze artiesten en daar is een hele mooie lijst uit voortgekomen. Alle platen uit deze lijst zullen helemaal gedraaid worden en voorzien van de nodige informatie over de betreffende artiesten. Luisteren dus op nieuwjaarsdag tussen 3 en 6 uur 's middags naar FOCUS 103 via www.focus103.nl
 2. fransvan

  KULFM en de 'luistercijfers' van mijn Freaks Rockshow

  Maar om dit draadje weer On Topic te hijsen: Luistercijfers zeggen idd niet alles over de inhoud van een station. Probleem van internetradio is dat het helaas nog steeds niet "algemeen goed" is. Veel mensen weten wellicht niet dat ze de tools om ernaar te luisteren in huis hebben of hebben niet zoveel zin om er moeite voor te doen. De PC of laptop staat vaak niet in de woonkamer waardoor een internetstation niet continu zal aanstaan. Wat sommige mensen ook niet weten is dat er tegenwoordig vaak wifi ontvangers in een tuner versterker zit. Daarnaast zijn de internet radiootjes niet meer overal te koop. Zelfs Media Markt heeft ze bijna niet meer. De luistercijfers zijn dus erg laag in vergelijking met overige stations (FM Kabel). Dat een station cijfers soms wat naar boven bijstelt om mensen enthousiast te maken is begrijpelijk maar onnodig. Om te vertellen dat je ruim 3000 luisteraars hebt terwijl het er in werkelijkheid misschien 1 procent van dit getal is... Absurd.
 3. fransvan

  KULFM en de 'luistercijfers' van mijn Freaks Rockshow

  Nou Paul, Zondagochtend om 11 uur is René vdA er weer us Tune In zou ik zeggen.
 4. fransvan

  KULFM en de 'luistercijfers' van mijn Freaks Rockshow

  Thnx voor de tip.
 5. fransvan

  KULFM en de 'luistercijfers' van mijn Freaks Rockshow

  Bij een aardige benadering wel Paul.
 6. fransvan

  KULFM en de 'luistercijfers' van mijn Freaks Rockshow

  Overigens, buma en SENA rechten betaalt een station niet op basis van 10 luisteraars. Je betaald een vast bedrag bij de sena tot 500 slots. Bij de Buma zijn er 2 tarieven. 27,50 per maand voor non commercieel en iets van 70 per maand voor stations met sponsors. Raar verhaal...
 7. fransvan

  KULFM en de 'luistercijfers' van mijn Freaks Rockshow

  Toen ik nog bij Mi Amigo 192 en Extra Gold draaide, konden we van dit soort cijfers enkel dromen. Dit waren / zijn niet de beroerdste stations. Ze brengen een 24 uursprogramma dat echt wel OK in elkaar zit. Zelfs met grote evenementen worden dergelijke cijfers bij lange na niet gehaald. Was 't maar waar!
 8. fransvan

  Radio automatisering / Radio Automation overview

  Hallo, Voor de volledigheid: Zenlex Radio http://www.zenlex.nl
×

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid, en We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat.