Jump to content

sydney11

Members
 • Content Count

  88
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

57 Excellent

About sydney11

 • Rank
  Advanced Member

Recent Profile Visitors

1,273 profile views
 1. Ik kreeg VHS banden over mij heen, want die stonden op de kast naast het bed... Dus ik heb er dus wel een beeld bij đŸ˜‚
 2. Bedankt Omnivoor. Bovenstaande uitspraak begrijp ik niet. Waarom niet voor het begin van de hitparade? Was dit te pijnlijk voor hem ofzo? De volgende ochtend na de aardbeving had ik Engels examen, overigens wel een goed cijfers, maar iedereen op school had het over Daniel Dekker. Hij werd wel in Ă©Ă©n keer beroemd, al was het niet op een hele positieve manier...
 3. Weet iemand of er nog opnames zijn van TROS Nachtwacht gepresenteerd door Daniel Dekker, waarin hij de beroemde uitspraken deed over Ien Dales? Dit betreft de uitzending van 12 op 13 april 1992. Veel Limburgers hebben toen de radio aangezet net na de aardbeving en hoorden Daniel Dekker deze uitspraak doen.
 4. Ik zie dat hier wat oude countdown afleveringen gedeeld werden. Zijn deze nog beschikbaar ergens? Vooral ben ik zeer geĂ¯nteresseerd in die afleveringen uit 1987 met Adam Curry.
 5. Ik hoorde dat Greetje Spits op 4 mei is overleden. Dat vertelde Margriet Vroomans gisteren op NPO Radio 1. R.I.P.
 6. Vijftig is het nieuwe veertig. Tenminste, dat hoop ik, want over 5 jaar moet ik er ook aan geloven Wel mooi dat veertigers en vijftigers graag keet radio willen horen. Ik realiseer me dat dit type radio gericht is op jongeren en twintigers. Mooie erfenis van Curry & van Inkel zou ik zeggen. Of is het gewoon nostalgie? Wie zal het zeggen...
 7. Dat is de link die de schrijver heeft gedeeld inderdaad. Als je het artikel gewoon via volkskrant.nl opzoekt dan is het artikel nog steeds "alleen voor abonnees". Blijkbaar mogen ze eigen artikelen gewoon delen met iedereen. Overigens om de discussie wat te verruimen richting het programma format... Ik mis tegenwoordig de keetradio op de vrijdagavond. Ik las dat Jeroen van Inkel vanaf 1 september beschikbaar is en dat Rob Stenders misschien vanaf 1 september bij BNNVARA gaat werken. Deze omroep heeft 3 uur ter beschikbaar op de vrijdagavond op NPO Radio 2. 1+1= Radio 2! Tijd voor de terugkeer van Stenders & van Inkel!!!
 8. De schrijver zelf heeft het gedeeld met de volledige buitenwereld via Twitter. Inderdaad een mooi artikel en leuke commentaren van bijvoorbeeld Gerard Ekdom en Michiel Veenstra.
 9. Gisteren stond er blijkbaar een geweldig artikel in de Volkskrant over het fenomeen van de jaren 80 Curry & van Inkel. Ben wel erg benieuwd geworden. Heeft iemand dit artikel?
 10. Ik merk wel dat de kwaliteit van deze aflevering beter is. Volgens mij komt jouw opname van de FM uitzending en de post van Tino van de middengolf. Om 12 uur zonden een paar regionale omroepen uit op Hilversum 3, dus moest ik o.a. uitwijken naar de middengolf. @Edgar: Kun je ook deel 1 t/m 4 reposten, gezien de betere geluidskwaliteit? Bedankt.
 11. Een half uurtje Zwarte Gat op radio 5 (VOO) gevonden op cassette. Geen idee van welke datum, maar het blijkt een special te zijn, en een langere uitzending dan normaal. De hele zondagmiddag en dus geen radio romantica. Dat zou makkelijk te vinden moeten zijn in oude gidsen, Het Zwarte Gat
 12. Geweldige cliffhangers elke keer Dave! En van wat ik tot nu toe gezien heb "top 85" en de "top 87" ben ik heel benieuwd naar morgen.
 13. Dank je Kurt! Goede toevoegingen. De enige datum die niet klopt is 1986-10-20. Dit moet zijn 26 september 1986. En bij die laatste is denk ik inderdaad iets fout gegaan, zoals Dave reeds heeft aangegeven.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.