Jump to content

sydney11

Members
 • Posts

  96
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by sydney11

 1. Vergeet niet dat de mensen die naar Kink luisteren gemiddeld 4-5 uur per dag luisteren. Dat is erg lang en heel interessant voor adverteerders. Tot zover het positieve verhaal. Om 10 uur werd bekend gemaakt dat de band Royal Blood naar Kink komt om te spelen. Daar zullen ongetwijfeld liefhebbers van zijn, maar om dan zo’n campagne te starten waarbij je dit soort speculaties kunt verwachten😢? Nu begrijp ik ook waarom ze de promo op het laatst hebben gewijzigd naar “we hebben iets voor je”, ipv “er hangt iets in de lucht”. Het was hoe dan ook een anti-climax.
 2. Kink heeft de afgelopen dagen een promo bij het nieuws lopen met de tekst "Er hangt iets in de lucht" en sinds gisteren "We hebben iets voor je", met de aankondiging "komende maandag om 10 uur meer". Ik realiseer me dat het speculeren is, maar aangezien Kink al meerdere keren duidelijk heeft gemaakt dat het een FM frequentie wil, dan is de slogan "er hangt iets in de lucht" wel het gissen waardig. Even wat opties: - Talpa heeft waarschijnlijk zenders in de verkoop en verkoopt het FM kavel van Skyradio aan Kink, omdat dit ongeclausuleerd is. 538 gaan ze niet verkopen en Veronica is geclausuleerd. - SlamFM, daar gaat het niet goed mee en doet de zender in de verkoop, of het wordt een samenwerking met Radiocorp? Het lastige is dat deze FM kavel geclausuleerd is en ik weet niet of Kink dan hierop aangepast moet worden. - Er komt een samenwerking met Rob Stenders (Veronica), één van de mannen van het eerste uur van Kink FM destijds, ook in het licht van de zenders die bij Talpa volgens mij in de etalage staan. Maar gezien deze FM kavel ook geclausuleerd is, past alleen KINK DNA Classics in dit profiel. - DAB+ Laag 7 gaat naar KINK DNA classics. En als laatste optie, Jan Douwe Kroeske komt terug op Kink met Twee meter de Lucht in. Dat laatste zal voor de meesten een verrassing zijn. Zoals gezegd, pure speculatie, maar altijd leuk dit soort voorpret. Daar hebben Michiel Veenstra en Tim Op 't Broek dan goed voor gezorgd. 😀 Wat denken jullie?
 3. Hoi Gerard, Oké, ik was nog in de veronderstelling dat het advies van het adviescollege was overgenomen, maar ik lees het nu ook. Mona heeft een andere beslissing genomen. Dan vraag ik me toch af, wat DPG met Joe Nederland van plan is. Op deze manier voortzetten leidt ertoe dat het station doodbloed, terwijl er veel potentie is voor het format. Wat ik zei, het is toch qua muziekkeuze net iets anders dan de twee zenders die in hetzelfde vaarwater zitten. Joe België laat zien hoe het moet. Dus toch binnenkort DAB+ ?
 4. Wat is eigenlijk de status van deze zender? Geen gepresenteerde programma's meer en nog steeds geen DAB+ verspreiding. Wel heerlijke muziek en een veel betere en verrassende playlist dan NPO Radio 2 en Radio 10. Tegenwoordig ook op het hele uur een nieuwsbulletin van Nu.nl, sowieso mijn belangrijkste bron van het nieuws. Het zou mooi zijn als ik ook in de auto zou kunnen luisteren, maar waarschijnlijk wacht Dave Minneboo op de veiling van de FM in 2022. Ik snap niet dat men nog zoveel inzet op de FM. Men zou nu echt de overstap moeten gaan maken naar digitaal.
 5. Volgens mij doet deze zender dit al standaard bij alle grand prix's als evenementenzender, alleen dit jaar niet vanwege Corona. Maar helaas nog geen landelijke DAB+ dekking.
 6. Zo vlak voor de grand prix van Toscane in Mugello vroeg ik me een aantal dingen af over Grand Prix Radio, het station van Olav Mol en Alexander Stevens. Dit station heeft een volwaardige programmering met de hele dag nieuws, verkeer, podcasts en DJ's. Is het niet interessant genoeg om dit station ook via DAB+ te verspreiden? Het zou een welkome afwisseling zijn in het land van NPO en MOL. Worden de programma's vanuit een centrale studio gepresenteerd, of komt het van studio's bij de DJ's thuis? Zijn er ook luistercijfers bekend van dit station? Het lijkt goed te gaan, ook omdat ik redelijk wat reclame langs hoor komen. Dat zijn behoorlijk veel vragen, maar dit is een inhaalslag, aangezien er nog bijna niet over dit station geschreven is op dit forum. Waarschijnlijk geen F1 liefhebbers 🏎️ Ik merk dat ik er steeds vaker naar luister, aangezien de muziekmix danceable hits en classics mij erg aanspreekt. En... ik ben F1 liefhebber. Verder leuk dat er veel podcasts zijn en dat mijn oude helden Adam Curry en Jeroen van Inkel ook bijdragen leveren.
 7. Ik was eerlijk gezegd deze website uit het oog verloren, maar ik zal mijn leveren beteren. 😇 Dit lijkt me een hele leuke aflevering van de Top40 😜
 8. Ik kreeg VHS banden over mij heen, want die stonden op de kast naast het bed... Dus ik heb er dus wel een beeld bij 😂
 9. Bedankt Omnivoor. Bovenstaande uitspraak begrijp ik niet. Waarom niet voor het begin van de hitparade? Was dit te pijnlijk voor hem ofzo? De volgende ochtend na de aardbeving had ik Engels examen, overigens wel een goed cijfers, maar iedereen op school had het over Daniel Dekker. Hij werd wel in één keer beroemd, al was het niet op een hele positieve manier...
 10. Weet iemand of er nog opnames zijn van TROS Nachtwacht gepresenteerd door Daniel Dekker, waarin hij de beroemde uitspraken deed over Ien Dales? Dit betreft de uitzending van 12 op 13 april 1992. Veel Limburgers hebben toen de radio aangezet net na de aardbeving en hoorden Daniel Dekker deze uitspraak doen.
 11. Ik zie dat hier wat oude countdown afleveringen gedeeld werden. Zijn deze nog beschikbaar ergens? Vooral ben ik zeer geïnteresseerd in die afleveringen uit 1987 met Adam Curry.
 12. Ik hoorde dat Greetje Spits op 4 mei is overleden. Dat vertelde Margriet Vroomans gisteren op NPO Radio 1. R.I.P.
 13. Vijftig is het nieuwe veertig. Tenminste, dat hoop ik, want over 5 jaar moet ik er ook aan geloven Wel mooi dat veertigers en vijftigers graag keet radio willen horen. Ik realiseer me dat dit type radio gericht is op jongeren en twintigers. Mooie erfenis van Curry & van Inkel zou ik zeggen. Of is het gewoon nostalgie? Wie zal het zeggen...
 14. Dat is de link die de schrijver heeft gedeeld inderdaad. Als je het artikel gewoon via volkskrant.nl opzoekt dan is het artikel nog steeds "alleen voor abonnees". Blijkbaar mogen ze eigen artikelen gewoon delen met iedereen. Overigens om de discussie wat te verruimen richting het programma format... Ik mis tegenwoordig de keetradio op de vrijdagavond. Ik las dat Jeroen van Inkel vanaf 1 september beschikbaar is en dat Rob Stenders misschien vanaf 1 september bij BNNVARA gaat werken. Deze omroep heeft 3 uur ter beschikbaar op de vrijdagavond op NPO Radio 2. 1+1= Radio 2! Tijd voor de terugkeer van Stenders & van Inkel!!!
 15. De schrijver zelf heeft het gedeeld met de volledige buitenwereld via Twitter. Inderdaad een mooi artikel en leuke commentaren van bijvoorbeeld Gerard Ekdom en Michiel Veenstra.
 16. Gisteren stond er blijkbaar een geweldig artikel in de Volkskrant over het fenomeen van de jaren 80 Curry & van Inkel. Ben wel erg benieuwd geworden. Heeft iemand dit artikel?
 17. Ik merk wel dat de kwaliteit van deze aflevering beter is. Volgens mij komt jouw opname van de FM uitzending en de post van Tino van de middengolf. Om 12 uur zonden een paar regionale omroepen uit op Hilversum 3, dus moest ik o.a. uitwijken naar de middengolf. @Edgar: Kun je ook deel 1 t/m 4 reposten, gezien de betere geluidskwaliteit? Bedankt.
 18. Een half uurtje Zwarte Gat op radio 5 (VOO) gevonden op cassette. Geen idee van welke datum, maar het blijkt een special te zijn, en een langere uitzending dan normaal. De hele zondagmiddag en dus geen radio romantica. Dat zou makkelijk te vinden moeten zijn in oude gidsen, Het Zwarte Gat
 19. Geweldige cliffhangers elke keer Dave! En van wat ik tot nu toe gezien heb "top 85" en de "top 87" ben ik heel benieuwd naar morgen.
 20. Dank je Kurt! Goede toevoegingen. De enige datum die niet klopt is 1986-10-20. Dit moet zijn 26 september 1986. En bij die laatste is denk ik inderdaad iets fout gegaan, zoals Dave reeds heeft aangegeven.
 21. Dit weekend is Radio 10 ingetrokken in het pand van Radio 538. Een aantal foto's zijn te bewonderen op de Facebook pagina van Lindo Duvall. Ik zie daar ook een webcamera. Hopelijk neemt Radio 10 ook het visual radio concept over van Radio 538... Dat is het enige wat ze moeten overnemen, de muziek mogen ze daar laten. https://www.facebook.com/lindoduvall
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.