Jump to content

tboneradio

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About tboneradio

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hi, is het mogelijk deze te reposten? Ik zag dat een aantal files op WeTransfer was gezet, die zijn verlopen. Vooral naar deze met Rob Harthold ben ik nieuwsgierig, juist vanwege zijn Unique-connectie. Verder ben ik meer van de Monique- dan van de Mi-Amigo generatie, dus juist aan deze periode heb ik dan weer goede herinneringen...
 2. Dankjewel! Die andere delen heb ik helaas gemist en kan ik zo ook hier niet vinden... In welk forum zijn deze gepost?
 3. tboneradio

  Radio Decibel

  Hier vind je nog een lading dB: https://www.mixcloud.com/DaCostaRadio/
 4. Volgens mij heeft Ferry Maat zelf die dus niet eens. Als je hem en mij ermee kan helpen?!
 5. Beste remedie: Zelf even inspreken of laten inspreken en met wat vormgeving opleuken. Met een beetje zoeken vind je de juiste effecten zo online. Heb ik voor mijn hobbystream ook gedaan.
 6. Ferry Maat heeft dit uur niet in zijn archief: Dus vandaar hier de vraag: wie kan helpen? gaat specifiek om dit uur in verband met het live-optreden van The Sherman Brothers op de roemruchte Firato. Dank alvast!
 7. Superleuk, ik luisterde vroeger bijna altijd naar Ideaal of Horizon hier in de regio. Hopelijk is er nog meer beschikbaar. Dankjewel alvast voor deze! Even googelen leerde me dat deze DJ afkomstig was van Radio Lelystad. Niet gek, want dat ligt aan de andere kant van de Lelystaddijk en ook in Lelystad kon je destijds Ideaal prima ontvangen.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.