Jump to content

JohnDoe2013

Members
 • Posts

  26
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

JohnDoe2013's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Reacting Well
 • First Post
 • Collaborator Rare
 • Dedicated

Recent Badges

12

Reputation

 1. Bedankt! Leuk dit weer terug te horen!
 2. Als je het linkje ook naar mij zou willen doorsturen word ik er heel blij van. Even snel de lijst bekeken en het zag er erg goed uit. Dank je wel alvast!
 3. Ik heb de volledige 2005 Stenders Vroeg Op collectie binnengehaald, bedankt Max! Voor mensen die twijfelen in verband met de grootte van de 892 bestanden samen, je hebt 61,4 Gb vrije ruimte nodig. En een beetje stabiele verbinding 😉
 4. Dank je Dave! Blijft leuk die oude opnames terug te horen. Het linkje werkte alleen niet bij mij, denk dat er een typefoutje in stond 😉 Het volgende linkje werkte voor mij wel: https://pixeldrain.com/u/B83swSmH
 5. Dank je wel! Heb het gemist vorige week en kan het nu allemaal nog eens terugluisteren.
 6. Leuk! dank je wel, blijft leuke muziek!
 7. Beste Pieter, bedankt voor de aanvullingen! Heb je misschien onderstaande uren ook volledig? ik zag dat deze namelijk ook een hikje hebben: 6-12 van 3 tot 4 ('s nachts) 10-12 van 1 tot 2 ('s nachts) 18-12 van 5 tot 6 ('s nachts) 21-12 van 21 tot 22
 8. Top! Dank je wel! Leuk om straks in januari de gemiste uurtjes terug te kunnen luisteren.
 9. Hartstikke bedankt Vincent! Je kunt nooit alles luisteren en zo kun je op het gemakkie de gemiste uren nog eens terughoren in het nieuwe jaar.
 10. Top dat al deze fragmenten gepost worden, hartstikke bedankt voor alle bijdragers en in het bijzonder henkjan! Ik zag alleen dat de link naar vroegop 20-05-05 en 20-06-05 hetzelfde zijn (allebei verwijzen ze naar 20-05-05) en dat 17-03-05 niet naar een bestand verwijst, is het mogelijk deze bestanden nog te uploaden (of de linkjes aan te passen ;-))? Alvast bedankt!
 11. Leuk idee deze topic, kun je alvast een beetje in de stemming komen! Ben benieuwd hoe het dit jaar wordt. Ik ben absoluut geen fan van Ruud de Wild en hoop dat hij ondertussen eens geleerd heeft te stoppen met praten als het intro voorbij is. Wel apart dat ze nu 2 dames hebben toegevoegd, dit breeduit in de media brengen en ze vervolgens midden in de nacht laten presenteren. Als je wat meer variatie in het presentatieteam wilt aanbrengen (ben ik voorstander van) doe het dan een beetje door de dag heen. Ruil er qua presentatieblok bijvoorbeeld eentje om met Ruud de Wild ;-)
 12. Hoi Dave, hartelijk dank voor al die fantastische uren radiogeschiedenis! Er moeten heel wat uren werk in hebben gezeten om dat allemaal bij elkaar te krijgen en hier te plaatsen, het wordt erg gewaardeerd! Even terzijde: bij je laatste post krijg ik bij 18-06-94 en 04-11-94 allebei een bestand aangeboden van 04-11-94, zou je misschien die van 18-06 nog kunnen (en willen ;-)) posten?
×
×
 • Create New...