Jump to content

JohnDoe2013

Members
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About JohnDoe2013

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Beste Pieter, bedankt voor de aanvullingen! Heb je misschien onderstaande uren ook volledig? ik zag dat deze namelijk ook een hikje hebben: 6-12 van 3 tot 4 ('s nachts) 10-12 van 1 tot 2 ('s nachts) 18-12 van 5 tot 6 ('s nachts) 21-12 van 21 tot 22
 2. Top! Dank je wel! Leuk om straks in januari de gemiste uurtjes terug te kunnen luisteren.
 3. Hartstikke bedankt Vincent! Je kunt nooit alles luisteren en zo kun je op het gemakkie de gemiste uren nog eens terughoren in het nieuwe jaar.
 4. Top dat al deze fragmenten gepost worden, hartstikke bedankt voor alle bijdragers en in het bijzonder henkjan! Ik zag alleen dat de link naar vroegop 20-05-05 en 20-06-05 hetzelfde zijn (allebei verwijzen ze naar 20-05-05) en dat 17-03-05 niet naar een bestand verwijst, is het mogelijk deze bestanden nog te uploaden (of de linkjes aan te passen ;-))? Alvast bedankt!
 5. Leuk idee deze topic, kun je alvast een beetje in de stemming komen! Ben benieuwd hoe het dit jaar wordt. Ik ben absoluut geen fan van Ruud de Wild en hoop dat hij ondertussen eens geleerd heeft te stoppen met praten als het intro voorbij is. Wel apart dat ze nu 2 dames hebben toegevoegd, dit breeduit in de media brengen en ze vervolgens midden in de nacht laten presenteren. Als je wat meer variatie in het presentatieteam wilt aanbrengen (ben ik voorstander van) doe het dan een beetje door de dag heen. Ruil er qua presentatieblok bijvoorbeeld eentje om met Ruud de Wild ;-)
 6. Hoi Dave, hartelijk dank voor al die fantastische uren radiogeschiedenis! Er moeten heel wat uren werk in hebben gezeten om dat allemaal bij elkaar te krijgen en hier te plaatsen, het wordt erg gewaardeerd! Even terzijde: bij je laatste post krijg ik bij 18-06-94 en 04-11-94 allebei een bestand aangeboden van 04-11-94, zou je misschien die van 18-06 nog kunnen (en willen ;-)) posten?
 7. Dank je wel Dave, die Top 85 is echt een mooie bonus!
 8. Superleuk initiatief dit, bedankt voor het opstarten ervan Dave! En iedereen die eraan meepost hier natuurlijk! En in het bijzonder dank aan Evert, die de afgelopen jaren veel oude uitzendingen hier heeft gepost. Mijn collectie is eigenlijk opgebouwd uit alles wat ik op dit forum gevonden heb, maar ik zal dit topic in de gaten blijven houden en mocht ik iets hebben uit de jaren die nog voorbij gaan komen wat er nog niet opstaat zal ik mijn archieven in duiken en ook een steentje bijdragen.
 9. Bedankt voor het plaatsen van deze Top 2000 Theo! Helaas kan ik je niet helpen aan de jaren 2000-2003, ik heb ze vanaf 2009 tot 2014 (en sinds vandaag ook van 2005 en 2006).
 10. Hartstikke bedankt Vincent! Leuk om deze (9 jaar oude alweer) Top 2000 te kunnen terugluisteren!
 11. Bedankt voor deze top 40! Was een van de eerste die ik op de radio volgde, heel leuk om weer terug te horen!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.