Jump to content

cdb

Members
 • Content Count

  362
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

590 Excellent

About cdb

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Volendam

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Volgens de nieuwsberichten van die tijd, stonden er honderden mensen nabij de Scheveningse haven te kijken met een blik naar de zee alwaar het Veronica schip te zien was met alle dek, mast en boordlichten aan. Zijn hier meer foto's van?
 2. Top Hans. In advertenties van hotels en recreatieparken in die tijd, werden kamers aangeprezen met centrale verwarming en mooie open haarden. Maar vooral door de aanwezigheid van een kleurentelevisie. Mensen kwamen terug met weer een ervaring rijker.
 3. Het is een programma dat eigenlijk heel bijzonder was voor Veronica, maar Joost was de"baas" dus kon het. Prachtig hoor, zo'n soort van programma's op de avond of in de nacht. Je had nog Radio Drama door Klaas Klaas Vaak en Parels Voor De Zwijnen, maar dat was meer plaatjes draaien. Ook nog De Willem Keukenhof Show waar af en toe gekke dingen in gebeurde. Maar zover ik weet is er later alleen nog De Kolder Op Zolder Show als "alternatief" nachtprogramma uitgezonden. Ik kan me voorstellen dat er wel meer animo was om 's nachts iets meer te doen dan alleen nonstop muziek. Was d
 4. Ja Juul, ook hier, achter de dijk, doen "wij" het zo. Waarschijnlijk e.o.a. vreemde kronkel in mijn hoofd. Het opschrijven zoals ik het lees (:o)
 5. Advertentie 1965-10-23 Poly Haarcosmetica. Spreken met Margot over haar. Postbus 52 Halfweg. Elke donderdag 0100-0115 Veronica Advertentie 1965-10-23 Poly Haarcosmetica. Spreken met Margot over haar. Postbus 52 Halfweg. Elke donderdag 0100-0115 (Beatrijs; katholiek weekblad voor de vrouw).pdf
 6. Moeilijk moeilijk. Nemen we een radio ontvangsttoestel met of zonder frequentie modulatie? 30-09-1950
 7. Veronica - 1971-11-19 Daniël Klijzing op 14-11-1971 getroffen door een herseninfarct (De Telegraaf)
 8. 9 november 1954 Over de zaak van Gé Hofenk zijn mooie verhalen te vinden op het net.
 9. Advertentie 1967-06-30 Veronica transistor. Radio Schipper in Huizen.
 10. Ik kwam dit nog tegen. Heb geen idee of het al eerder geplaatst is. Leek me een leuk artikel. Veronica - 1962-07-28 Pionier of martelaar (Zeeuwsch dagblad) Veronica - 1962-07-28 Pionier of martelaar (Zeeuwsch dagblad)-geconverteerd.pdf
 11. Veronica Quarter (volgens Qaz.wiki) door Wout Steenhuis - https://nl.qaz.wiki/wiki/Wout_Steenhuis in Mei 1964 (uit Nieuwsblad van het Noorden)
 12. Advertentie (waarschijnlijk sponsorprogramma) 1973-08-18 (Leidsch Dagblad) Luister op maandag 20 Augustus 5 minuten voor zes naar radio Veronica.
 13. cdb

  timer audio-opname

  Het wordt je tegenwoordig steeds moeilijker gemaakt om gewoon met een niet al te duur apparaat, een opname te maken van een radioprogramma. Dan heb ik het over een apparaat met timer instelling, niet via een computer. Ik heb zitten en lopen te prakkiseren en gezocht op het internet, maar wat ik zoek is er niet of het is veel te duur. Het mooiste zou zijn een combinatie van een DAB radio - mp3 recorder/player met timer-instelling. Alleen al een niet al te dure digitale recorder (mp3) met timer-instelling zou al mooi zijn. Maar ja, ik denk dat ik mijn super VHS recorder of mijn DAT record
 14. Veronica Advertentie 1962-11-03 Topvorm meubelen. Iedere Zondagmiddag 1330-1345 operaprogramma door Leo Riemens.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.