Jump to content

cdb

Members
 • Content Count

  266
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

373 Excellent

About cdb

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Volendam

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik ken die keuzelijst niet. kan hem ook niet meer vinden. Uit een keuze van 100, is een top tien wel erg karig. Ik zou de complete Top 100 wel eens willen zien. Hoe zit het bijvoorbeeld met LOS VAST. Jan Rietkant komt er hier maar bekaaid van af. En waar staat RADIO BERGEIJK. Toch wel een van de beste hoorspelseries die er gemaakt is en, warempel, nu weer nieuw begonnen is.
 2. Veronica 1969-05-24 Zaterdag Nieuwsblad van het Noorden. De Nieuwe programma's van radio Veronica 192m ingaande 24 mei (NIKS HvD)
 3. Veronica 1974-11-07 Budh Khargi 1974-11-07 De Witte schapen stemmen af op Het Zwarte Schaap (Leidsch Dagblad) Veronica 1974-11-07 Budh Khargi 1974-11-07 De Witte schapen stemmen af op Het Zwarte Schaap (Leidsch Dagblad).pdf
 4. Toelsiepersad (Budh) Khargi (Volkskrant 2008)
 5. Uit De Volkskrant 1971-10-05. Budh Khargi. Stichting Omroep Etnische Minderheden begint ledenwerving
 6. So weit die Füße tragen http://www.bamby.de/1959/59soweit0.html
 7. Vroeger had je hier in de plaatselijke bioscoop, elke Zondagmiddag, een film voor de jeugd. Alle Roy Rogers film waren natuurlijk ook te zien. In die films werd nogal veel in gezongen. Daar zat je eigenlijk niet op te wachten. Als het echt spannend werd (de goeierds tegen de slechterds) en de goeierds aan de winnende hand waren, dan ging er een gejuich op in de filmzaal. En dan na de film je cowboypak aan en cowboytje spelen. Denk niet dat de jeugd van tegenwoordig, die opgroeien met computers en 200 tv kanalen, daar nog intrappen.
 8. Wanneer je nu een aflevering van Bonanza terug ziet, begrijp je niet dat je dat toen, als je al mocht kijken, zo spannend vond. Het zal wel de tijd geweest zijn. Ik zat nog op de lagere school en moest zaterdagmorgen weer naar school. Dat was toen zo. Naar Bonanza kijken mocht daarom vaak niet want het begon te laat. (25-10-1963). Nog een stukje gevonden over Planta 02-07-1964.
 9. En die advertentie stond ook nog in verschillende kranten.
 10. Volgens mij waren er best wel veel in de Tweede kamer die persoonlijk wel wilden dat radio Veronica op de e.o.a. manier zou blijven. Maar ja, het gaat hier om politiek. Het wel of niet aannemen van een wet. Was Veronica in die tijd wel ergens in te passen behalve dan binnen het omroepbestel. Stel dat al die personen in de Tweede kamer, die eigenlijk Veronica wel leuk vonden en het hart lieten spreken, allemaal dit toen ook werkelijk hadden uitgesproken, dan had je waarschijnlijk een crisis gehad.
 11. Ik denk niet dat ze in de rij staan voor zo'n film. Als het nu ging om een héééééle goeie documentaire voor tv, waarin nagespeelde scènes à la National Geographic, nou vooruit.
 12. Het gaat hier ook weer om de verkoop van een radio. Vooral in de audiobrance werd Radio Veronica vaak genoemd. Volgens mij waren er helemaal geen contracten. De naam "Radio Veronica" werd gewoon vaak gebruikt vanwege de enorme populariteit die het station had en daarom een positief tintje aan het betreffende bedrijf gaf. Er zijn ook wel wat eigenaardige advertenties geplaatst waarvan je denkt, wat is dit nu weer. Advertentie 1966-07-09 (De Telegraaf).
 13. Veronica 1969-08-07 Advertentie Autosporthuis Ebenhaezerstraat 33B Rotterdam (Het vrije volk) Zelfs op de maan ontvangt u Veronica
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.