Spring naar bijdragen

cdb

Leden
  • Aantal bijdragen

    64
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

151 Excellent

Over cdb

  • Rang
    Gevorderd lid

Profielinformatie

  • Geslacht
    Male
  • Woonplaats
    Volendam

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

  1. cdb

    "onmaatschappelijk"………..

    PTT verklaring 4 mei 1960. De PTT stond er bij en keek er naar. En maar vloeken in de krant en er toch niets tegen kunnen doen.
  2. cdb

    10 jaar Veronica 30-05-1970

    Bedankt Juul, voor de betere pagina. Bij het door mij geplaatste is er dus iets onderweg fout gegaan waardoor het onleesbaar is.
  3. cdb

    10 jaar Veronica 30-05-1970

    Veronica 10 jaar 30-05-1970
  4. cdb

    Radio Veronica Top 1000 - 24 juli 1974

    Altijd mooi. Bedankt.
  5. cdb

    Joop van den Ende: "Wees zuinig op publieke omroep"

    Niet alleen de heer Joop van den Ende, maar ook de meeste mensen bij de omroepen en heel veel onder politiek Den Haag. Maar ja, geld. Altijd maar dat geld.
  6. cdb

    22 Juli 1967 Adam en Veronica

    Zelf ingekleurd
  7. Bedankt allemaal. Mooi dat het leesbaar is. Wat ik zie, ziet een ander weer niet. Soms weet je het niet he.
  8. Paginagroot 4 December 1963 Even in drieen. <isschien beter leesbaar bovendeel Linkerdeel Rechterdeel
  9. cdb

    Lexjoooooo

    Bedankt allemaal. Prachtig.
  10. cdb

    Cees Veerman

    Op de vraag waarom Cees Veerman Poesie twee jaar voor zijn overlijden naar Indonesië is geëmigreerd. Cees was een veel te goeie man met ontzettend veel talent. Cees heeft echter altijd wat moeite gehad met het harde artiestenbestaan. Cees kon niet tegen onrecht en kon zich daar ook moeilijk tegen verweren. Ik heb hem een keer in een erg persoonlijk gesprek horen spreken over dingen waar ik als Volendammer ook geen weet van had. Heel erg indrukwekkend. Cees probeerde op alle mogelijke manieren zijn geluk en rust te vinden. Emigreren naar Indonesië, waar ook al familie van hem woonde, was zo'n manier.
  11. cdb

    Hoor je eigen stem via Radio Veronica

    Nog een poging. Er ging iets fout. Probeerde het geheel te wissen maar lukte niet helemaal. eerste foto was niet goed leesbaar. Daar gaan we nog een keer. Veronica YOGI Vruchtenyoghurt 25 Oktober 1963 Bew2 Ben wel benieuwd hoe dit dan uiteindelijk op de radio gebracht is.
  12. cdb

    Veronica en Dordrecht

    Wat een verhaal. Toch is het jammer dat met al die fans het schip zoals het was niet behouden is gebleven. Ik kan mij in ieder geval geen grote actie herinneren "De Norderney moet blijven" . Ik weet nog dat er plannen waren om haar in de haven van Volendam te plaatsen. Moet je na gaan, er was daar geld zat. De halve wereld komt daar om van het uitzicht te genieten. En dan een echt zendschip in de haven. (plek zat) Had mooi geweest. Er zijn er veel die nu nog denken, hadden we dat maar gedaan.
  13. cdb

    Veronica en Dordrecht

    De belasting?
  14. cdb

    Veronica en Dordrecht

    Ik kan niet begrijpen dat dit schip zo overgedragen is. Met al die spullen er nog in. Je zou toch denken eerst alles wat maar aan Veronica doet denken zoveel mogelijk er uit. Misschien was het de tijd wel en zag men het belang daar toen niet van in.
×

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid, en We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat.