Jump to content

cdb

Members
 • Content Count

  279
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by cdb

 1. Hier is het origineel. Iets hersteld. https://pixeldrain.com/u/q_A5sdaJ
 2. Veronica - Mochten ze het u vragen, u luisterd toch ook naar Veronica (Tom Mulder) 2 https://pixeldrain.com/u/Y1i6Gji7
 3. Ik weet dat de bewuste spot ergens staat. Toch wel zeker binnen een compilatie of programma. Hij staat jammer genoeg niet specifiek bij mij aangegeven/genoteerd. Dus, om hem te vinden is nogal flink zoeken. Mooi dat iemand hem toch heeft gevonden.
 4. cdb

  Happy RTL

  18 April 1992 - 13 Juli 1993 - 3 April 1992
 5. Ook op internet heb ik gezocht. Natuurlijk met een A. Bovenstaande was uiteraard een ticvaudje. Goed opgemerkt Jaap.
 6. Hier een aflevering van "This is Your Life" opgenomen op 8 Maart 1961. Over de Oorspronkelijk Hollandse Familie Veffer Uit Bussum, die tijdens de 2e wereldoorlog ondergedoken hebben gezeten. Hoofdpersoon is Sara Veffer, schrijfster van het boek "Hidden for 1000 days¨ https://galileegreen.com/holocaust-memorial-day-and-my-personal-miracle/
 7. Ronald, bedankt voor de moeite. Prachtige uren. Groeten, Cor.
 8. Ze doen het niet meer. Heb de eerste (0000-0100) nog binnen kunnen halen. Zou je ze nog een keer actief kunnen maken. Alvast bedankt. Groet, Cor.
 9. Het is allemaal handig hoor, dat digitale met al die beeldschermen voor je, maar de opstelling die je hier ziet, daar gaat je hart toch sneller van kloppen. Prachtig toch.
 10. Ik ben al lange tijd op zoek naar het plaatje van Edgar Ellan Poe (Johnny Fredrikz) met I'll Be Back (Lennon McCartney). Kan het nergens vinden. Misschien is er iemand die hier een goed bestand van heeft en wil dit als download aanbieden (als hier toestemming voor is). Bij voorbaat dank. Groeten, Cor. https://pixeldrain.com/u/Ds6yzNwk
 11. RADEN MAAR, onderdeel van VAN TWAALF TOT TWEE, begon in 1967. (artikel 11-01-1969) "Raden Maar" begon in 1967. Raden Maar, was geen inbelspel. De kandidaten werden een dag van tevoren opgebeld dat zij gebeld konden worden voor dit spel.
 12. Ik ken die keuzelijst niet. kan hem ook niet meer vinden. Uit een keuze van 100, is een top tien wel erg karig. Ik zou de complete Top 100 wel eens willen zien. Hoe zit het bijvoorbeeld met LOS VAST. Jan Rietkant komt er hier maar bekaaid van af. En waar staat RADIO BERGEIJK. Toch wel een van de beste hoorspelseries die er gemaakt is en, warempel, nu weer nieuw begonnen is.
 13. Veronica 1969-05-24 Zaterdag Nieuwsblad van het Noorden. De Nieuwe programma's van radio Veronica 192m ingaande 24 mei (NIKS HvD)
 14. Veronica 1974-11-07 Budh Khargi 1974-11-07 De Witte schapen stemmen af op Het Zwarte Schaap (Leidsch Dagblad) Veronica 1974-11-07 Budh Khargi 1974-11-07 De Witte schapen stemmen af op Het Zwarte Schaap (Leidsch Dagblad).pdf
 15. Toelsiepersad (Budh) Khargi (Volkskrant 2008)
 16. Uit De Volkskrant 1971-10-05. Budh Khargi. Stichting Omroep Etnische Minderheden begint ledenwerving
 17. So weit die Füße tragen http://www.bamby.de/1959/59soweit0.html
 18. Vroeger had je hier in de plaatselijke bioscoop, elke Zondagmiddag, een film voor de jeugd. Alle Roy Rogers film waren natuurlijk ook te zien. In die films werd nogal veel in gezongen. Daar zat je eigenlijk niet op te wachten. Als het echt spannend werd (de goeierds tegen de slechterds) en de goeierds aan de winnende hand waren, dan ging er een gejuich op in de filmzaal. En dan na de film je cowboypak aan en cowboytje spelen. Denk niet dat de jeugd van tegenwoordig, die opgroeien met computers en 200 tv kanalen, daar nog intrappen.
 19. Wanneer je nu een aflevering van Bonanza terug ziet, begrijp je niet dat je dat toen, als je al mocht kijken, zo spannend vond. Het zal wel de tijd geweest zijn. Ik zat nog op de lagere school en moest zaterdagmorgen weer naar school. Dat was toen zo. Naar Bonanza kijken mocht daarom vaak niet want het begon te laat. (25-10-1963). Nog een stukje gevonden over Planta 02-07-1964.
 20. En die advertentie stond ook nog in verschillende kranten.
 21. Volgens mij waren er best wel veel in de Tweede kamer die persoonlijk wel wilden dat radio Veronica op de e.o.a. manier zou blijven. Maar ja, het gaat hier om politiek. Het wel of niet aannemen van een wet. Was Veronica in die tijd wel ergens in te passen behalve dan binnen het omroepbestel. Stel dat al die personen in de Tweede kamer, die eigenlijk Veronica wel leuk vonden en het hart lieten spreken, allemaal dit toen ook werkelijk hadden uitgesproken, dan had je waarschijnlijk een crisis gehad.
 22. Ik denk niet dat ze in de rij staan voor zo'n film. Als het nu ging om een héééééle goeie documentaire voor tv, waarin nagespeelde scènes à la National Geographic, nou vooruit.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.