Spring naar bijdragen

Revenge85

Leden
 • Aantal bijdragen

  77
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

17 Good

Over Revenge85

 • Rang
  Gevorderd lid

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Revenge85

  Van boord naar Playa de Aro

  Thx Bart , leuk dat je deze info met ons wil delen , dit zijn vaak wetenswaardigheden die nergens in het geschiedenisboekje van Mi Amigo te vinden zijn. 😉
 2. Revenge85

  Van boord naar Playa de Aro

  Oke, Engelse dj’s zullen het niet geweest zijn , zij hadden denk ik op de zon 😉 na niet zoveel in Playa te zoeken en liften is een mogelijkheid. Misschien is er een ex dj of iemand die weleens naar Spanje ging om hierover te vertellen!!
 3. Revenge85

  Van boord naar Playa de Aro

  Wie weet hier antwoord op
 4. Revenge85

  Van boord naar Playa de Aro

  Het kwam soms voor dat de boorddj’s van Mi Amigo te beluisteren waren in de Playa tapes , gingen de jongens zodra ze aan land ( Frankrijk, België )waren voor verlof naar Playa de Aro ??was dit op eigen gelegenheid?? Zijn er ook dj’s aangenomen na sollicitatie terwijl ze nog nooit in Playa waren geweest en dus eigenlijk niet face to face in Spanje waren gekeurd???
 5. Revenge85

  Bevoorrading 1978 Mi Amigo

  Was de financiële injectie van Maasbach en Toornvliet hier ook van invloed op ????
 6. Revenge85

  Radio Delmare

  Alweer 40 jaar geleden
 7. Revenge85

  Radio Paradijs

  Alweer 37 jaar geleden
 8. Revenge85

  Bevoorrading 1978 Mi Amigo

  Vooral in het programma Baken 16 wordt er over de maaltijden ( lunch en avond eten) gesproken en dat zag er altijd goed uit , was dit fake of niet .Was de bevoorrading van de Mi Amigo in dit gedeelte van het laatste jaar wel goed ?? opvallend is ook dat de lieveling iedere week wordt ingesproken door Patrick V ( misschien waren de lievelingen voor 2 a 3 weken vooruit gepland?? De stemming aan boord was volgens mij in deze zomer bijzonder goed. Wie kan mij hier een deskundig😊antwoord op geven
 9. Revenge85

  Radio Mi Amigo - 09-06-1978

  Hoi Vincent, ik bedank je voor bijna iedere dag Mi Amigo opnames , wat me op valt in deze periode is dat bijv de lieveling aan land door Patrick V wordt ingesproken/ bepaald en dat het qua eten in deze periode aan boord niet slecht is, qua uitspraken in Baken 16. Heb ook het idee dat de communicatie tussen boord en Playa aan het “afbrokkelen” was en dat de organisatie steeds meer vanuit België werd geleid
 10. Revenge85

  Playa de Aro 2018

  Prachtige foto’s en een mooie aanwinst.Bij deze mooie foto’s borrelt er gelijk een vraag op , misschien weet iemand hier antwoord op: Waar woonden de dj’s zoals bijv Stan Haag , Peter van Dam enz en later ook Ton Schipper woonden zij apart in een door Tack gehuurde woning of verbleven zij in een hotel ???De boorddeejays die soms tijdelijk in Playa verbleven , zaten zij in een hotel in Playa .Dit is mij nooit precies duidelijk geworden
 11. Revenge85

  Radio Mi Amigo - 01-04-1978

  Zouden er nog ooit mensen op die 1 e april naar Wevelgem geweest zijn om de solex van Otto te kunnen bewonderen .Hoe is het verder met Otto en Luc Watermans vergaan???
 12. Revenge85

  Radio Monique - 16-12-1984 - 0659-0821 - Johan Maasbach, Ds Toornvliet

  Dominee van Gent was dat toch!! , Hr Toornvliet was al hemelen in 1981. Heb ook nooit begrepen dat ook deze dominee ongestoord via Monique kon uitzenden( preken werden net zoals bij Toornvliet gewoon in Nederland opgenomen) de naam van het station werd in de uitzendingen dan wel niet genoemd , maar toch😉.
 13. Revenge85

  Laser Hot Hits - 28-12-1986

  Waren deze motown uitzendingen ruim van te voren aan land opgenomen ? ( hij heeft het in deze show wel over Laser Hot Hits)Wat deed David in deze periode aan land , weinig over hem in deze periode bekend?
 14. Revenge85

  Radio Black Rose

  Het verhaal van deze mogelijke zeezender is keurig beschreven in 1 van de boeken over duimzuigerij , mislukte projecten enz van Hans Knot , citaat uit het krantenartikel, de Mi Amigo lag in het Knock Deep , de Black Rose zou volgens de fantast voor de Ned -Belg kust worden verankerd , dit was dus duidelijk niet nabij de Mi Amigo.
 15. Revenge85

  Felixstowe eert Caroline met memorial steen

  In Brielle bestaat nog steeds de Mi Amigo bar , deze bar was eral toen onze zeezender in 1978 nog actief was
×

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid, en We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat.