Jump to content

Revenge85

Members
 • Posts

  125
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Revenge85's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • Reacting Well
 • Conversation Starter Rare
 • First Post
 • Collaborator Rare
 • Dedicated

Recent Badges

69

Reputation

 1. Klonk lekker hoor die 6e december , was alleen maar van korte duur…..
 2. Bedankt Bert voor deze unieke Radio Delmare opname , Radio Delmare was inderdaad ook op het NOS journaal kan ik me nog herinneren , zijn daar nog opname van ????
 3. Thx Bert , zou iemand het NOS journaalitem van de start van Delmare op 22 augustus nog een keer kunnen plaatsen???, alvast bedankt
 4. Het is alweer 43 jaar geleden …..maar wat mij nog steeds verbaasd en opvalt is dat er in de 1e uitzendperiode vanaf de Aegir in 1978 van Radio Delmare totaal geen foto’s of beeldopname zijn gemaakt op volle zee ( voor Goeree) ook geen sightseeing foto’s van de Aegir wat we te zien krijgen is alleen de opname ( 05-08)van de VOO richting Aegir toen het schip voor Oostende lag en de foto’s die gemaakt zijn op volle zee in juni 1978 op een zonnige Noordzee ( zie Boek Delmare ) Ik kan me wel herinneren dat Radio Delmare het journaal haalde in 1978 toen het in de lucht kwam . Van de Martina zijn veel meer foto’s op volle zee in omloop , kwam dit omdat er in de 1e uitzendperiode geen trip naar het schip is gemaakt ( door bezoekers)???
 5. Klopt , doet ook het verslag van van het “lek” in de Jacobs Tapes , RMA 08-05-1977
 6. Weet iemand wat en waar Otto en Luc Watermans die in 1978 bij Mi Amigo werkten zijn gebleven en wat er van hen is geworden???
 7. Ik heb vanmorgen een oude opname van Haike beluisterd “Groetjes uit Playa” ( 30 juli 1978) waarin een stortvloed van namen en verzoekjes werden behandeld, ze gaf aan dat als ze niet voortvarend van slag ging ze in december nog bezig was.Mijn vraag is eigenlijk wat was de luisterdichtheid van het station in de zomer van 1978 ??was het de golflengte 319 ?? , in Zeeland en Goeree maar ook in Friesland gedurende mijn vakantie in die zomer kwam het signaal super binnen
 8. Wie zitten er achter de site freeradiocaroline.com , deze site is mij in ieder geval totaal onbekend
 9. Inderdaad , 12 september 1978 , getuige de hits van Boney M en Dee Dee , Zij roept na de hit van Dee Dee ( hit najaar 78 ) ook nog het Spaanse adres Old Vic Marbella om om vooral brieven te schrijven . Leuk om haar weer even te horen
 10. Tussen februari 75 en december 77 was op Mi Amigo Stan Haag te beluisteren , Stan stak het niet onder stoelen of banken dat er ooit maar 1 station was geweest en dat het nergens zo goed was als bij Veronica , in de diverse interviews en publicaties tijdens zijn Mi Amigo periode zei Stan altijd dat zodra Veronica C omroep werd hij de toezegging had om terug te keren bij Veronica toch is dit nooit gebeurd , waarom niet ?? Was hij te oud ??( had men geen programma voor hem ) te mondig ???, was hij te lang doorgegaan bij Mi Amigo. ???het moet later toch wel een verbittering voor hem zijn geweest dat hij toch door zijn vroegere vrienden niet binnenboord is gehaald terwijl hem dat wel was beloofd.
 11. Er waren hoofdzakelijk reclames met hier en daar een actie voor campings en hotels in Playa de Aro in de Mi Amigo tijd , had misschien met een goeie reclameverkoper heel interessant kunnen zijn
 12. Ik zit net te luisteren naar een opname van Hans Verlaan van 18 maart 1980 , wat was de reden dat er maar 1 Nederlander aan boord van de Mi Amigo zat en notabele een op dat moment nieuwe medewerker ??? Ook voor Hans een enorme uitdaging om daar achter te blijven ,waar was de verantwoordelijkheid van de organisatie op dat moment ??, als de Mi Amigo was blijven drijven na 20 maart wat waren de plannen voor wat betreft de Nederlandstalige uitzendingen geweest???
 13. Zeelucht maakt gezond maar ... ( nu met het oprukkende coronavirus) kan ik me voorstellen dat de bemanningen en dj’s op de zendschepen ook wel eens de griep , spontaan ontstane kiespijn ,enz hadden , hoe werd daar mee omgegaan ?? ( niet zo gauw een dokter of tandarts beschikbaar , of tender !!!!)vooral na 74 , is het wel eens gebeurd dat een complete bemanning in zijn kooi lag ?? of werden zij er dan afgehaald ( in benarde situaties ) ???
×
×
 • Create New...