Spring naar bijdragen

Revenge85

Leden
 • Aantal bijdragen

  71
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

16 Good

Over Revenge85

 • Rang
  Gevorderd lid

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Revenge85

  Radio Paradijs

  Alweer 37 jaar geleden
 2. Revenge85

  Bevoorrading 1978 Mi Amigo

  Vooral in het programma Baken 16 wordt er over de maaltijden ( lunch en avond eten) gesproken en dat zag er altijd goed uit , was dit fake of niet .Was de bevoorrading van de Mi Amigo in dit gedeelte van het laatste jaar wel goed ?? opvallend is ook dat de lieveling iedere week wordt ingesproken door Patrick V ( misschien waren de lievelingen voor 2 a 3 weken vooruit gepland?? De stemming aan boord was volgens mij in deze zomer bijzonder goed. Wie kan mij hier een deskundig😊antwoord op geven
 3. Revenge85

  Radio Mi Amigo - 09-06-1978

  Hoi Vincent, ik bedank je voor bijna iedere dag Mi Amigo opnames , wat me op valt in deze periode is dat bijv de lieveling aan land door Patrick V wordt ingesproken/ bepaald en dat het qua eten in deze periode aan boord niet slecht is, qua uitspraken in Baken 16. Heb ook het idee dat de communicatie tussen boord en Playa aan het “afbrokkelen” was en dat de organisatie steeds meer vanuit België werd geleid
 4. Revenge85

  Playa de Aro 2018

  Prachtige foto’s en een mooie aanwinst.Bij deze mooie foto’s borrelt er gelijk een vraag op , misschien weet iemand hier antwoord op: Waar woonden de dj’s zoals bijv Stan Haag , Peter van Dam enz en later ook Ton Schipper woonden zij apart in een door Tack gehuurde woning of verbleven zij in een hotel ???De boorddeejays die soms tijdelijk in Playa verbleven , zaten zij in een hotel in Playa .Dit is mij nooit precies duidelijk geworden
 5. Revenge85

  Radio Mi Amigo - 01-04-1978

  Zouden er nog ooit mensen op die 1 e april naar Wevelgem geweest zijn om de solex van Otto te kunnen bewonderen .Hoe is het verder met Otto en Luc Watermans vergaan???
 6. Revenge85

  Radio Monique - 16-12-1984 - 0659-0821 - Johan Maasbach, Ds Toornvliet

  Dominee van Gent was dat toch!! , Hr Toornvliet was al hemelen in 1981. Heb ook nooit begrepen dat ook deze dominee ongestoord via Monique kon uitzenden( preken werden net zoals bij Toornvliet gewoon in Nederland opgenomen) de naam van het station werd in de uitzendingen dan wel niet genoemd , maar toch😉.
 7. Revenge85

  Laser Hot Hits - 28-12-1986

  Waren deze motown uitzendingen ruim van te voren aan land opgenomen ? ( hij heeft het in deze show wel over Laser Hot Hits)Wat deed David in deze periode aan land , weinig over hem in deze periode bekend?
 8. Revenge85

  Radio Black Rose

  Het verhaal van deze mogelijke zeezender is keurig beschreven in 1 van de boeken over duimzuigerij , mislukte projecten enz van Hans Knot , citaat uit het krantenartikel, de Mi Amigo lag in het Knock Deep , de Black Rose zou volgens de fantast voor de Ned -Belg kust worden verankerd , dit was dus duidelijk niet nabij de Mi Amigo.
 9. Revenge85

  Felixstowe eert Caroline met memorial steen

  In Brielle bestaat nog steeds de Mi Amigo bar , deze bar was eral toen onze zeezender in 1978 nog actief was
 10. Revenge85

  Felixstowe eert Caroline met memorial steen

  Leuk idee voor zo'n steen in Scheveningen , mag je nu wel mee beginnen heb je kans dat n.a.v hoe, waar, waarom en alle andere discussies de steen over 20 jaar uiteindelijk in weet ik veel ergens geplaatst wordt.Een leuker idee is om onze windmolenparken voor de Engelse ,Nederlandse en Belgische kust naar de zeezenders te vernoemen , worden ze hierdoor blijvend geeerd.Ideeetjee......
 11. Revenge85

  Studioarchief in Playa de Aro

  Leuk om deze foto's te zien , heb Haike samen met Bokkebroek nog zien draaien op een avond in augustus 1984 ( was in Blanes op vakantie) Haike presenteerde en Bokkebroek deed de techniek , dit was in discotheek Studio 1 in Blanes , ik kan me nog goed herinneren dat er posters / reclame hing van Haike (overigens niet met foto maar wel met onderschrift ex - Mi Amigo )aangeplakt in Lloret en Blanes voor het draaien op een avond in deze discotheek.
 12. Revenge85

  Studioarchief in Playa de Aro

  Wat is er gebeurd met de omvangrijke platen / banden ( discotheek)archief na 1978 in Playa de Aro ??. Ik kan mijzelf voorstellen dat er in de Spaanse periode aardig wat archiefmateriaal ( o.a reclamelijsten , plugplaten , commercials ,uitzendschema's enz)is opgebouwd , waar is dat gebleven? Van Veronica is veel bewaard gebleven , misschien ook van Mi Amigo????
 13. Revenge85

  Radio Caroline op 648 kHz

  Is er all meer bekend over de 648 khz, wanneer Caroline deze frequentie in gebruik gaat nemen?Deze week/ weekend had een mooi moment geweest
 14. Revenge85

  buitenlands adres

  Toen Radio Delmare in augustus 1978 begon maakte men gebruik van een adres in het spaanse Marbella en wel Old Vic. Het is iets waar volgens mij nooit iets over geschreven is: Waarvan was dit een adres ?? , was dit een cafe, restaurant ?? , wie zat hierachter en is er ooit veel correspondentie op dit adres binnen gekomen . Dit zelfde geld voor Radio Caroline die van Rosas naar Alta Mira, Avenue Ansol ook in het zonnige Marbella verhuisden.
 15. Revenge85

  Aflossing personeel

  Ik vraag mij af hoe het zat met de aflossing van dj's/ personeel na 1974 , was daar een bepaalde regelmaat in, wie zat graag met wie aan boord??, werd er bij bv Mi Amigo in Playa bepaald wie er naar boord ging ??waren er afspraken als men voortijdig van boord moest?? en ik kan me ook voorstellen dat men bij aflossing van schip naar land niet wist of de tender je in de juiste haven ( kon Ned, België of Noord-Frankrijk) terug bracht.
×

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid, en We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat.