Jump to content

Jan van Weeterloo

Members
 • Content Count

  380
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

136 Excellent

About Jan van Weeterloo

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 11/30/1960

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Nijmegen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hierbij de lijst der Nederbeatlijsten 2019. Als je nog wil luisteren gezien al het schoons: zaterdag 2 februari om 19.00 op 192radio.nl de herkansing. Overigens, de vorig jaar notering van she was naked dient niet 18 maar 16 te zijn (mijn fout).
 2. De opnames in studio Noviomagus zijn nog in volle gang, maar, aanstaande zaterdag om 19.00 is het zo ver! De uitzending van de Nederbeat top 40, editie 2019. Er zijn diverse verrassingen te melden, maar die hoor je uiteraard zaterdag Lukt het niet om zaterdag te luisteren? De herkansing is op 2 februari van 19.00 tot 22.00 uur, uiteraard op www.192radio.nl
 3. 15 januari tot 24.00 (of 0.00 zo je wilt) kun je nog jouw lijstje met 10 favoriete Nederbeat nummers opsturen naar wijdraaien@gmail.com DUS als je het van plan was, doe het NU!
 4. De uitzenddata zijn bekend, dus pak je agenda en zorg dat je er voor klaar zit op de juiste tijd! Uitzenddata van de Nederbeat top 40 jaargang 6 zijn: - Zaterdag 26 januari van 19.00 tot 22.00 - Zaterdag 2 februari van 19.00 tot 22.00 De opnames vinden tevoren plaats in studio Noviomagus. INZENDEN VAN LIJSTJES AAN WIJDRAAIEN@GMAIL.COM KAN NOG TOT EN MET 15 januari !!
 5. Wil je weer mee stemmen voor de Nederbeat top 40 editie 2019 (6e jaargang)? Stemmen gaat als volgt: Stuur je lijstje met jouw 10 favoriete Nederbeat platen naar wijdraaien@gmail.com -De opgegeven titel en artiest moeten vallen binnen de releasedata 18-4-1960 t/m 31-8-1974 -Uitsluitend artiesten van Nederlandse bodem -Lijstjes zonder rangschikking op nummer (waarbij er vanuit gegaan word dat 1 het meest gewaardeerde plaatje is) kunnen niet in behandeling worden genomen omdat rangschikking een voorwaarde is om een top 40 samen te stellen -Aan de samen te stellen lijst zoals die word uitgezonden en gepubliceerd kan geen enkel recht, noch enige historische betrouwbaarheid worden ontleend, het is slechts een afspiegeling van de huidige voorkeur van luisteraars van 192 radio - Uitsluitend lijstjes opgestuurd naar bovenstaand mailadres worden in behandeling genomen, het word ondoenlijk als ik van allerlei fb sites een lijst moet kopiëren. Doe me en zorg dat jouw favoriete Nederbeat bands scoren in deze lijst. Opsturen kan nog tot en met 15 januari.
 6. Vanavond, zaterdag 23 juni om 19.00 (of 30 juni zelfde tijd): B kantjes avond Na de uitzending in februari van de B kantjes van de Nederbeat top 40 kwamen er van diverse mensen verzoeken om daar een vervolg aan te geven. Omdat dat even wat extra uitzoek en pruts werk tot gevolg heeft duurde het ff, maar nu is het zo ver: B kantjes van zomerhits uit de top 40 1965-1974 uit de weken 25/26/27 van die jaren. Starten met the Motions, eindigen met Brainbox, en er tussen in allemaal gespuis wat je waarschijnlijk niet kent als je de single zelf niet in bezit had. Des te meer reden dus om af te stemmen op www.192radio.nl om 19.00. Veel luisterplezier!
 7. Duur he, zo'n radio. kijk eens wat 500 gulden toen was tegenover een maandsalaris, dan ben je nu belachelijk weinig kwijt.
 8. Lekker, de Nederlandse radio is geen klets radio..... tot ver in de jaren 80 was het kots radio met de muzikale fruitmand op de "nationale popzender" Hilversum 3. Ik heb niks tegen geestelijke muziek, maar op 3, terwijl van Doorn c.s. ons destijds maar bleven voorhouden dat 3 een prima alternatief zou zijn voor radio Veronica. Dat is het nooit geworden. Misschien kun je, met enige vijven en zessen nog beweren dat de keus om de zeezenders weg te halen gerechtvaardigd kan worden door de bomaanslag en de wel storende zender van Nordsee op 220, wat de heren destijds echt te verwijten valt is dat het alternatief nooit is geboden, in tegenstelling tot bijvoorbeeld de BBC met radio one. En zo kwam die gevreesde commercie via Luxemburg keihard, en ongecontroleerd terug. Kortzichtig eigenbelang (KRO) van deze minister heeft uiteindelijk de publieke omroep meer gemarginaliseerd dan Veronica in zijn beste jaren voor elkaar kreeg. Over in je eigen voet schieten gesproken...
 9. @ Armand, over je laatste alinea, het plaatsen van een programma op de ledenplayer kost geen geld. Het zit in dit geval meer in tijd en bovendien wordt het programma 2 keer gedraaid (m.a.w. 1 keer per 2 weken een nieuwe versie). De meeste luisteraars hebben dan wel een gelegenheid om 1 van de 2 keer te luisteren. Maar n.a.v. jouw reactie ga ik eens zien of ik er misschien toch iets mee moet doen.De waardering die je geeft zou ik willen door sluizen naar Ad en Juul, zei zijn de initiatiefnemers van dit station, en steken er veel tijd en energie in. Mijn programma van 1 keer per 14 dagen kis daar slechts een klein deel van
 10. Met dank voor het compliment Armand. Het enige wat ik met mijn bericht wilde bereiken is dat het lidmaatschap van de stichting Norderney sowieso toegevoegde waarde heeft en dat je daarmee de club, die geheel op vrijwillige basis werkt steunt. Alles wat wij doen, dus ook het op de pagina plaatsen van de programma's is dus vrijwilligerswerk. Dan leg je dus tevens beslag op iemands tijd en eventueel geld bij het stellen van eisen daar aan. Dat is je goed recht, maar begrijp je ook de andere kant?
 11. Ik zou hier nog wat aan toe willen voegen. Natuurlijk is het leuk als die programma's etc er op staan, maar is het donateurschap ook niet bedoeld als steun aan de stichting Norderney? Om op die wijze bij te dragen aan het in stand houden van de stream (192radio.nl) etc? Het is natuurlijk hobby, ook voor mij, om radioprogramma's te maken, maar een server loopt niet op water. Misschien is het goed dat ook te beseffen, uiteindelijk kijk ik zelden op de ledenpagina omdat ik vooral gewoon luister naar 192 radio, heb er zelfs een nieuwe stereo voor aangeschaft die én een goed geluid geeft, én goede muziek, internet komt er rechtstreeks in, 192 radio dus. Dat is voor mij de belangrijkste reden om de stichting Norderney te steunen, naast alle uren werk die ik er met velen in steek om luisteraars van "nieuwe" programma's te voorzien. Ook daar maak ik (en mijn collega programmamakers) kosten voor en hoewel de st Norderney een ANBI instelling is kom je natuurlijk nooit aan de grens voor aftrek. FF een kijkje in de keuken: afgelopen maanden een cd speler vervangen (2e hands van marktplaats) stuk of 10 cd's aangeschaft, kabels vervangen, reiskosten naar Nijkerk voor een opname etc. Bedragen ga ik het niet over hebben, het is alleen ter illustratie. En voor alle duidelijkheid, dat kan ik niet bij Ad declareren of zo, en al zou het kunnen, dan zou ik het nog niet doen. Laten we dus wel een beetje oppassen het niet te veel op die programma's in de ledenplayer te gooien. We zijn meer dan dat, toch?
 12. Melle, dat is volledig op punten, niet op persoonlijke voorkeur. Dus inderdaad nr 41
 13. @ Rob van Wezel, de titel van de nr4 van 2017 zegt al genoeg, I've just lost somebody Maar in de praktijk: het is een dynamische lijst, behalve de top 10 die over het algemeen in de bovenste regionen stabiel is, zeker Earth & Fire met storm and thunder, nooit lager dan 6, en 4 keer in de top 3. En de stemmers van de Earring stemmen verdeeld, dwz, veel nummers om uit te kiezen zodat elk jaar weer een andere plaat de lijst haalt. En als je de nummer 4 van 2016 neemt, Armand met ben ik te min dan zie je het zelfde als dit jaar, op de emotie van de pas overleden artiest komt er een hoge of veel nummers in de lijst, vooral als dat overlijden kort voor december plaats vind.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.