Jump to content

Geert van Dijk

Members
 • Posts

  32
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Geert van Dijk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • First Post
 • Collaborator Rare
 • Reacting Well
 • Dedicated
 • Week One Done

Recent Badges

9

Reputation

 1. Mooi artikel Juul, dank je wel. Fijn om dit na 49 jaar nog eens te lezen. En de beelden zie je zo voor je uit.
 2. Hans mooi dat deze mooie zendschepen een nieuw onderkomen hebben gevonden na het Veronica museum te hebben verlaten Het ziet er allemaal zeer mooi uit. Proficiat!
 3. Mooi eindelijk eens een Top...met een andere nummer 1 dan die verdomde vervloekte boheemse rapsody...alleen voor dit al proficiat Vero,nica.
 4. Dat is wel eigenlijk om te lachen hè een nieuwsradio die een top zoveel allertijden uitzendt Stubru doet dan ook alweer een Top dinges zeg me nu wie is nu de nieuwszender? Klara dan maar zeker :-)
 5. Radio Citè was destijds de voorloper van Radio 21 die nu als Classic 21 door het leven gaat. Met Radio Citè keren we terug naar ja, 1978 een station dat enkel in het weekend uitzond. Onze Waalse vrienden waren toen al een stapje voor, zeg maar 3 stapjes voor op Vlaanderen wat radio betreft. https://www.youtube.com/watch?v=t7ECwa8X6i0 en meer over https://miamigo40.be/nl/marc-ysaye-et-classic-21/ Heb daar nog uren programma's van opgenomen maar helaas die zijn door de jaren heen verloren gegaan.
 6. We zoeken nieuwsjournaals uit 1968. Niet zomaar nieuwsjournaals maar deze die uitgezonden zijn geweest op Radio Veronica. Dit mogen eventueel ook Radio Veronica programma's uit 1968 zijn waarin het nieuws zit vervat. Alvast dank voor de moeite! Geert van Dijk io vzw Nordica
 7. Hey bedankt Marc en Paul voor het online zetten voor dit stukje, nou ja stukje een heel stuk radiogeschiedenis. Weer uren luisterplezier! Groeten vanuit zuid-west-vlaanderen! Geert van Dijk
 8. Mooie Mi Amigo dag! Leuk om er te kunnen aanwezig zijn. Vooral om die MA jocks weer eens bezig te horen en te zien en om weer eens mee te kunnen babbelen. Bedankt! Nu richting Gistel tot 28 mei voor een onvervalste RadioDag.Be. Alle info op www.RadioDag.Be De link is gedownload dus gaan we daar u zeker nog eens met plezier naar luisteren. Thanks Melle!
 9. Goed om dit nog eens onder de aandacht te brengen...het doet deug om het nog eens te horen! Bedankt!
 10. Misschien even al die reacties rond 10 even doorsturen naar Herbert Visser. Alhoewel hij ze hier zeker al zal gelezen hebben. Heel even misschien luisteren naar www.radio19.fm of radio192.nl of gold uk of... Maar ik vind de opmerkingen terecht. Toch geef ik ze nog een beetje respijt...laten we over 6 maanden het er nog even over hebben.
 11. Het is een overbodige discussie....maar bijna een maand later zie ik het nu pas. Het Laatste Uur was een van de beste maar helaas ook een van "beste" dramatische radio-uren uit de radiogeschiedenis. Ik heb het toendertijd zo vaak beluisterd...maar wil het nu niet meer horen. Het heeft me weer zo'n gevoel van ja, hoe kan je het noemen...machteloosheid. De tijden veranderen, Het Laatste Uur blijft bestaan, gegrift in ons radiogeheugen maar het radio-leven gaat verder. In die 39 jaar heb ik dankzij Radio Veronica en dankzij de zeezenders gelukkig heel wat fijne leuke gezellige radiomomenten en radiodagen, weken, jaren, mogen meemaken...en nog is het niet afgelopen..gelukkig maar. Dank je Rob en de rest van de crew!
 12. Het is een overbodige discussie....maar bijna een maand later zie ik het nu pas. Het Laatste Uur was een van de beste maar helaas ook een van "beste" dramatische radio-uren uit de radiogeschiedenis. Ik heb het toendertijd zo vaak beluisterd...maar wil het nu niet meer horen. Het heeft me weer zo'n gevoel van ja, hoe kan je het noemen...machteloosheid. De tijden veranderen, Het Laatste Uur blijft bestaan, gegrift in ons radiogeheugen maar het radio-leven gaat verder. In die 39 jaar heb ik dankzij Radio Veronica en dankzij de zeezenders gelukkig heel wat fijne leuke gezellige radiomomenten en radiodagen, weken, jaren, mogen meemaken...en nog is het niet afgelopen..gelukkig maar. Dank je Rob en de rest van de crew!
×
×
 • Create New...