Jump to content

Geert van Dijk

Members
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Geert van Dijk

 • Rank
  Member

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Huh...zouden ze daar ook niet beter met Traffic Radio van start gaan?
 2. We zoeken nieuwsjournaals uit 1968. Niet zomaar nieuwsjournaals maar deze die uitgezonden zijn geweest op Radio Veronica. Dit mogen eventueel ook Radio Veronica programma's uit 1968 zijn waarin het nieuws zit vervat. Alvast dank voor de moeite! Geert van Dijk io vzw Nordica
 3. Hey bedankt Marc en Paul voor het online zetten voor dit stukje, nou ja stukje een heel stuk radiogeschiedenis. Weer uren luisterplezier! Groeten vanuit zuid-west-vlaanderen! Geert van Dijk
 4. Mooie Mi Amigo dag! Leuk om er te kunnen aanwezig zijn. Vooral om die MA jocks weer eens bezig te horen en te zien en om weer eens mee te kunnen babbelen. Bedankt! Nu richting Gistel tot 28 mei voor een onvervalste RadioDag.Be. Alle info op www.RadioDag.Be De link is gedownload dus gaan we daar u zeker nog eens met plezier naar luisteren. Thanks Melle!
 5. Klinkt goed. Bedankt voor de tip!
 6. Misschien even al die reacties rond 10 even doorsturen naar Herbert Visser. Alhoewel hij ze hier zeker al zal gelezen hebben. Heel even misschien luisteren naar www.radio19.fm of radio192.nl of gold uk of... Maar ik vind de opmerkingen terecht. Toch geef ik ze nog een beetje respijt...laten we over 6 maanden het er nog even over hebben.
 7. Het is een overbodige discussie....maar bijna een maand later zie ik het nu pas. Het Laatste Uur was een van de beste maar helaas ook een van "beste" dramatische radio-uren uit de radiogeschiedenis. Ik heb het toendertijd zo vaak beluisterd...maar wil het nu niet meer horen. Het heeft me weer zo'n gevoel van ja, hoe kan je het noemen...machteloosheid. De tijden veranderen, Het Laatste Uur blijft bestaan, gegrift in ons radiogeheugen maar het radio-leven gaat verder. In die 39 jaar heb ik dankzij Radio Veronica en dankzij de zeezenders gelukkig heel wat fijne leuke gezellige radiomomenten en radiodagen, weken, jaren, mogen meemaken...en nog is het niet afgelopen..gelukkig maar. Dank je Rob en de rest van de crew!
 8. Het is een overbodige discussie....maar bijna een maand later zie ik het nu pas. Het Laatste Uur was een van de beste maar helaas ook een van "beste" dramatische radio-uren uit de radiogeschiedenis. Ik heb het toendertijd zo vaak beluisterd...maar wil het nu niet meer horen. Het heeft me weer zo'n gevoel van ja, hoe kan je het noemen...machteloosheid. De tijden veranderen, Het Laatste Uur blijft bestaan, gegrift in ons radiogeheugen maar het radio-leven gaat verder. In die 39 jaar heb ik dankzij Radio Veronica en dankzij de zeezenders gelukkig heel wat fijne leuke gezellige radiomomenten en radiodagen, weken, jaren, mogen meemaken...en nog is het niet afgelopen..gelukkig maar. Dank je Rob en de rest van de crew!
 9. Het is een overbodige discussie....maar bijna een maand later zie ik het nu pas. Het Laatste Uur was een van de beste maar helaas ook een van "beste" dramatische radio-uren uit de radiogeschiedenis. Ik heb het toendertijd zo vaak beluisterd...maar wil het nu niet meer horen. Het heeft me weer zo'n gevoel van ja, hoe kan je het noemen...machteloosheid. De tijden veranderen, Het Laatste Uur blijft bestaan, gegrift in ons radiogeheugen maar het radio-leven gaat verder. In die 39 jaar heb ik dankzij Radio Veronica en dankzij de zeezenders gelukkig heel wat fijne leuke gezellige radiomomenten en radiodagen, weken, jaren, mogen meemaken...en nog is het niet afgelopen..gelukkig maar. Dank je Rob en de rest van de crew!
 10. Hey, wist niet dat mijn broer hier programma deed-)
 11. Hey, wist niet dat mijn broer hier programma deed-)
 12. Hey, wist niet dat mijn broer hier programma deed-)
 13. Dit vond ik ook er een beetje over. Wist nu niet meer precies wat ze aan het doen waren op die 31/08/74 tss 17 en 18u. Eten? hoe hou je dit voor mogelijk. Een "vriend" ligt op sterven en jij zit gezellig te eten en dan na 18u even luisteren...er is niks meer. Wat kwam die gast eigelijk dan doen op Rockart, zeggen dat hij niet heeft geluisterd...of zoiets. Zelf weet ik nog precies wat ik die 31/8 heb gedaan...niet gegeten..nee. Veronica een ganse dag lang rond mijn nek gehangen, ik wilde er geen seconde van missen...het laatste uur vreselijk...achteraf nog samen met een paar vrienden het verdriet weggespoeld. Veronica blijft zelfs na 39 jaar een speciaal iemand in mijn leven. Ben blij dat ik dit heb mogen meemaken. Veronica bij deze nogmaals bedankt! Ben heel blij en dankbaar dat een stukje Veronica nog blijft voortleven via Radio 192!
 14. Toch nog even elke dag de website bezoeken van norderney.nl en dan hier op het forum even komen goeiedag zeggen. Het lijkt me een goed idee om het norderney-forum hier te plaatsen, zo kom je nog eens andere mensen tegen-)
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.