Jump to content

Geert van Dijk

Members
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Geert van Dijk

 1. Dat is wel eigenlijk om te lachen hè een nieuwsradio die een top zoveel allertijden uitzendt Stubru doet dan ook alweer een Top dinges zeg me nu wie is nu de nieuwszender? Klara dan maar zeker :-)
 2. Radio Citè was destijds de voorloper van Radio 21 die nu als Classic 21 door het leven gaat. Met Radio Citè keren we terug naar ja, 1978 een station dat enkel in het weekend uitzond. Onze Waalse vrienden waren toen al een stapje voor, zeg maar 3 stapjes voor op Vlaanderen wat radio betreft. https://www.youtube.com/watch?v=t7ECwa8X6i0 en meer over https://miamigo40.be/nl/marc-ysaye-et-classic-21/ Heb daar nog uren programma's van opgenomen maar helaas die zijn door de jaren heen verloren gegaan.
 3. Huh...zouden ze daar ook niet beter met Traffic Radio van start gaan?
 4. We zoeken nieuwsjournaals uit 1968. Niet zomaar nieuwsjournaals maar deze die uitgezonden zijn geweest op Radio Veronica. Dit mogen eventueel ook Radio Veronica programma's uit 1968 zijn waarin het nieuws zit vervat. Alvast dank voor de moeite! Geert van Dijk io vzw Nordica
 5. Hey bedankt Marc en Paul voor het online zetten voor dit stukje, nou ja stukje een heel stuk radiogeschiedenis. Weer uren luisterplezier! Groeten vanuit zuid-west-vlaanderen! Geert van Dijk
 6. Mooie Mi Amigo dag! Leuk om er te kunnen aanwezig zijn. Vooral om die MA jocks weer eens bezig te horen en te zien en om weer eens mee te kunnen babbelen. Bedankt! Nu richting Gistel tot 28 mei voor een onvervalste RadioDag.Be. Alle info op www.RadioDag.Be De link is gedownload dus gaan we daar u zeker nog eens met plezier naar luisteren. Thanks Melle!
 7. Goed om dit nog eens onder de aandacht te brengen...het doet deug om het nog eens te horen! Bedankt!
 8. Klinkt goed. Bedankt voor de tip!
 9. Misschien even al die reacties rond 10 even doorsturen naar Herbert Visser. Alhoewel hij ze hier zeker al zal gelezen hebben. Heel even misschien luisteren naar www.radio19.fm of radio192.nl of gold uk of... Maar ik vind de opmerkingen terecht. Toch geef ik ze nog een beetje respijt...laten we over 6 maanden het er nog even over hebben.
 10. Het is een overbodige discussie....maar bijna een maand later zie ik het nu pas. Het Laatste Uur was een van de beste maar helaas ook een van "beste" dramatische radio-uren uit de radiogeschiedenis. Ik heb het toendertijd zo vaak beluisterd...maar wil het nu niet meer horen. Het heeft me weer zo'n gevoel van ja, hoe kan je het noemen...machteloosheid. De tijden veranderen, Het Laatste Uur blijft bestaan, gegrift in ons radiogeheugen maar het radio-leven gaat verder. In die 39 jaar heb ik dankzij Radio Veronica en dankzij de zeezenders gelukkig heel wat fijne leuke gezellige radiomomenten en radiodagen, weken, jaren, mogen meemaken...en nog is het niet afgelopen..gelukkig maar. Dank je Rob en de rest van de crew!
 11. Het is een overbodige discussie....maar bijna een maand later zie ik het nu pas. Het Laatste Uur was een van de beste maar helaas ook een van "beste" dramatische radio-uren uit de radiogeschiedenis. Ik heb het toendertijd zo vaak beluisterd...maar wil het nu niet meer horen. Het heeft me weer zo'n gevoel van ja, hoe kan je het noemen...machteloosheid. De tijden veranderen, Het Laatste Uur blijft bestaan, gegrift in ons radiogeheugen maar het radio-leven gaat verder. In die 39 jaar heb ik dankzij Radio Veronica en dankzij de zeezenders gelukkig heel wat fijne leuke gezellige radiomomenten en radiodagen, weken, jaren, mogen meemaken...en nog is het niet afgelopen..gelukkig maar. Dank je Rob en de rest van de crew!
 12. Het is een overbodige discussie....maar bijna een maand later zie ik het nu pas. Het Laatste Uur was een van de beste maar helaas ook een van "beste" dramatische radio-uren uit de radiogeschiedenis. Ik heb het toendertijd zo vaak beluisterd...maar wil het nu niet meer horen. Het heeft me weer zo'n gevoel van ja, hoe kan je het noemen...machteloosheid. De tijden veranderen, Het Laatste Uur blijft bestaan, gegrift in ons radiogeheugen maar het radio-leven gaat verder. In die 39 jaar heb ik dankzij Radio Veronica en dankzij de zeezenders gelukkig heel wat fijne leuke gezellige radiomomenten en radiodagen, weken, jaren, mogen meemaken...en nog is het niet afgelopen..gelukkig maar. Dank je Rob en de rest van de crew!
 13. Hey, wist niet dat mijn broer hier programma deed-)
 14. Hey, wist niet dat mijn broer hier programma deed-)
 15. Hey, wist niet dat mijn broer hier programma deed-)
 16. Dit vond ik ook er een beetje over. Wist nu niet meer precies wat ze aan het doen waren op die 31/08/74 tss 17 en 18u. Eten? hoe hou je dit voor mogelijk. Een "vriend" ligt op sterven en jij zit gezellig te eten en dan na 18u even luisteren...er is niks meer. Wat kwam die gast eigelijk dan doen op Rockart, zeggen dat hij niet heeft geluisterd...of zoiets. Zelf weet ik nog precies wat ik die 31/8 heb gedaan...niet gegeten..nee. Veronica een ganse dag lang rond mijn nek gehangen, ik wilde er geen seconde van missen...het laatste uur vreselijk...achteraf nog samen met een paar vrienden het verdriet weggespoeld. Veronica blijft zelfs na 39 jaar een speciaal iemand in mijn leven. Ben blij dat ik dit heb mogen meemaken. Veronica bij deze nogmaals bedankt! Ben heel blij en dankbaar dat een stukje Veronica nog blijft voortleven via Radio 192!
 17. Toch nog even elke dag de website bezoeken van norderney.nl en dan hier op het forum even komen goeiedag zeggen. Het lijkt me een goed idee om het norderney-forum hier te plaatsen, zo kom je nog eens andere mensen tegen-)
 18. Leuk om jouw "werk"plek even te zien Jan. Ziet er best leuk uit. Net alsof je aan boord zit.-)
 19. Bij deze ook mijn dank aan de Radio 192-ploeg voor de laatste week van augustus. Eigenaardig ongeveer de enige week in mijn leven wat ik nog levendig herinner als de week van gisteren (vorige week).-) Vandaag the day after the music died. Het lijkt me een gezellige boel geweest te zijn gisteren. Leuk luisteren!
 20. Radio Veronica in 2013 zou ook zoals toen een jongerenzender zijn geweest. Meer nog gericht op jongeren denk ik, alias Radio 538. Als commercieel station zijn er luisteraars nodig en hoe meer luisteraars des te meer... Mss zou Veronica in zijn verder bestaan wel een beetje ook het Veronica van nu zijn geweest...want ik veronderstel dat bij het bestuur Veronica er niet veel meer over zou zijn gebleven van het bestuur uit 1974. Dus Radio 192 Veronica is nu een oldieszender terwijl destijds het radiostation was van de jaren '70, was het blijven bestaan dan ging Radio Veronica gewoon zijn mee evolueert in de radiowereld zoals deze zich nu voordoet, maar misschien ging Radio Veronica zoals we het gekend hebben er toch nog meer zijn stempel hebben op gedrukt zoals het trouwens al deed na de zeezenderperiode met de Radio Veronica garde uit de zeezenderperiode. Misschien gingen we er ook niet zo op uit zijn geweest om nu nog die oldies te gaan beluisteren of waren we mss nu op zoek naar een zender die destijds de muziek bracht die de zeezender Radio Veronica bracht...enfin...als je het nog allemaal begrijpt tenminste.
 21. Dit mag en moet zeker wel even gezegd worden. Bedankt Ad voor het vele werk en ook voor de mooie Veronica-momenten, oei zal maar 192-momenten schrijven.-) Nee Radio Veronica is dankzij 192 terug, niemand in 1974 had dit ooit gedacht dat dit ooit nog zou kunnen. Techniek staat voor niks ook in 2013.
 22. Op 192? Is er net eentje aan jou voorbijgegaan met de TOP 1000...zalige radio was dat. Het was even 1974 in 2013. Bedankt crew!
 23. Ja Juul, je hebt gelijk als je ècht Veronicaan bent dan maak je niet dergelijke vergissingen. Twee keer de tekst doornemen vooraleer je deze doorstuurt zou ik zo zeggen.
 24. Zo kan je wel altijd iets aanhalen maar het is en blijft de Norderney een mooie schuit het blijft een legende die op een bepaalde manier blijft voortleven...ze zal ten eeuwige dage worden aanzien als de Veronicaschuit het levendige bewijs van toen...toen er nog radio werd gemaakt vanaf de Noordzee. Over pakweg 30 jaar als het
 25. De top 1000, 10 jaar hitgevoeligheid in 1 hitparade! Ja, vroeger had je eenmaal in de tien jaar een Top 1000, nu als het goed gaat om de 6 maanden. Zonder daarbij de vele 100's niet te vergeten. Radio is een hitparade geworden...
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.