Jump to content

Loveboat

Members
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Loveboat

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Met dank aan Ad Bouman. Ik had hem gisteren nog gemaild. Er zou aan de stream gewerkt worden, en kennelijk is dit gebeurd. Dank aan iedereen, die zijn bijdrage aan deze discussie heeft geleverd.
 2. Hartelijk dank, Melle. Ik had nooit van dit programma gehoord, maar hij werkt uitstekend.
 3. Hallo Melle, bedankt voor je reactie. Ik gebruik RadioSure, en daar werkt hij ook nog op. Op de telefoon gebruik ik echter Tunein Radio, en daar werkt hij niet meer op. Ik heb ook een versie van RadioSure op mijn telefoon gedownload, maar daar werkt hij niet op. Screamer radio heb ik op Google Play helaas niet kunnen vinden. Ik luisterde veel naar 192 Radio via de telefoon, dus hopelijk komt er nog een oplossing. Groeten, Frits
 4. Help, sinds 1 juli kan ik de stream van 192 radio niet meer via mijn telefoon en via de app op TV ontvangen. Alleen nog via de PC. Waarschijnlijk komt dit, omdat Radio Veronica sinds die dag de stream van 192 radio niet meer doorgeeft. Kan iemand mij vertellen, wat hier aan te doen is? De stream van ABTT werkt wel nog (Hij zou verdwijnen, dacht ik). Misschien een mogelijkheid om de stream van 192-radio (tijdelijk) via ABTT door te geven?
 5. Ik wil niets afdoen aan Jaap Janssen. Hij doet het zeer goed. Maar het zou wel prettig zijn om te weten, of Rob nog terugkeert bij de Top 40. Er wordt ook niet vermeld, waarom hij afwezig is. Ik luister al naar hem vanaf 2001, toen Radio 192 nog op de middengolf uitzond.
 6. Hallo Ronny, via mailverkeer ben ik hier achter gekomen. Het is ook niet aan mij om een en ander bekend te maken. Mijn hoop is, dat ze alsnog afzien van hun voornemens.
 7. Naar ik vernomen heb, gaan ze volgend jaar niet meer verder met het jaar 1967, en dat is zeer jammer, omdat het muzikaal gezien een topjaar was.
 8. Hallo Hendrik, Vroeger of later moesten de zeezenders toch wel verdwijnen. Het verdrag van Straatsburg lag al jaren klaar om geratificeerd te worden. Maar na het verdwijnen is er ook verder niets gebeurd in Den Haag. Toen de zeezenders in Engeland verdwenen, was er enkele weken later een nieuwe popzender (Radio 1), met veel oude D.J.'s van de zeezenders. Zo vielen de luisteraars niet in een gat, zoals bij ons gebeurd is. Het is dan ook jammer, dat Veronica toen geen licentie gekregen heeft, om verder te gaan met commericiele radio. Het enige, wat ze nog konden doen, was verder te gaan als o
 9. Hallo Hendrik, Het leukste was natuurlijk geweest, als Radio Veronica in 1974 was doorgegaan. Dan hadden we deze discussie niet gehad. Maar helaas werd er door de toenmalige regering anders beslist. Ik zal sowieso wel blijven luisteren, en dan zien we wel, wat er volgend jaar wordt uitgezonden. Groeten, Frits
 10. Hallo forumleden, Sinds jaren luister ik al naar de nationale zatermiddaggebeurtenis op 192 Radio. (Af en toe ook wel eens op Extragold). Tot vandaag heb ik mij afgevraagd, welke hitparade er na augustus uitgezonden zou worden. Eigenlijk had ik verwacht, dat er weer een oude Veronica hitparade uitgezonden zou gaan worden. Tot mijn verbazing wordt er echter gewoon doorgegaan met de hitparade van 1974. Nu zijn de hitparades van september nooit uitgezonden. Vanaf oktober 1974 is de TROS de Nederlands top 40 uit gaan zenden. Mijn vraag is: Gaat 192 Radio deze hitparades nu ook allemaal uitzende
 11. Ik zit hier lekker thuis te genieten van die oude uitzendingen. Destijds heb ik ze ook beluisterd. Het gouden exemplaar van de 500-ste uitzending heb ik altijd bewaard, dus dat heb ik weer te voorschijn gehaald. Ga zo door, 192 Radio!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.