Spring naar bijdragen

HendrikDelmenhorst

Leden
 • Aantal bijdragen

  246
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

27 Excellent

Over HendrikDelmenhorst

 • Rang
  Gevorderd lid

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. HendrikDelmenhorst

  Tipparade 16 maart 1968

  Ik wil even opmerken dat het hoofd van de tipparade niet correspondeert met de lijst die daaronder staat. Deze is nog van afgelopen week. Het is misschien beter om die lijst zolang te verwijderen totdat de nieuwe geplaatst wordt.
 2. Tipparade 7  oktober 1967 staat nog steeds niet op de site.

   

 3. HendrikDelmenhorst

  [Norderney192] Top 40 en Tipparade - 15 juli 1967

  Het hoofd van de tipparade klopt wel, maar het lijstje is nog van afgelopen week.
 4. HendrikDelmenhorst

  Tipparade 1 juli 1967

  Bedankt voor de snelle service. Het is wel jammer dat we vanmiddag de lijstjes niet kunnen beluisteren, maar woensdag hebben we ook nog een mogelijkheid.
 5. HendrikDelmenhorst

  Tipparade 1 juli 1967

  Ik ben wel benieuwd hoe de tipparade eruit ziet en met mij vele anderen. Hopelijk komt hij spoedig op de site te staan. Wij verheugen ons er weer op. En de stream, hopelijk is dat ook gauw verholpen.
 6. HendrikDelmenhorst

  [Norderney192] Top 40 en Tipparade - 17 juni 1967

  Het hoofd van de tipparade staat er alvast, alleen het lijstje ontbreekt nog. Ben benieuwd....
 7. HendrikDelmenhorst

  Tipparade 20 mei 1967 met 2 nummer 20's?

  Heel hartelijk dank voor de aangepaste versie van de tipparade. Deze gaat in mijn verzameling. Zo blijkt maar weer dat een tip 20 ook toen al te kort was....
 8. HendrikDelmenhorst

  Tipparade 20 mei 1967 met 2 nummer 20's?

  Ik hoor net dat er twee nummer 20's in de tipparade van 20 mei 1967 staan? Dan moet het lijstje even opnieuw geplaatst worden met de juiste gegevens, dus ook met Ronnie Dove erin. Dat gebeurde wel vaker na 15 juli 1967 dus op zichzelf niet zo gek. Maar dan moet het lijstje wel met de juiste nummers geplaatst worden voor de verzamelaars, waarvan ik er eentje ben. Nog een week of zeven, dan liggen de tiplijsten vast, want het staat gedrukt in dat blauwe boekje. Wel zou de lijst van 15 juli 1967 dan nog even geplaatst moeten worden met de standen van de week ervoor. Ik wacht het even af.
 9. HendrikDelmenhorst

  [Norderney192] Top 40 en Tipparade - 20 mei 1967

  De tipparadelijst zelf staat er nog niet, hopelijk gebeurt dat ook spoedig. Ben wel weer benieuwd....
 10. HendrikDelmenhorst

  Top 40 en tipparade 13 mei 1967

  Bedankt voor de snelle service
 11. HendrikDelmenhorst

  Top 40 en tipparade 13 mei 1967

  Ik ben weer in blijde verwachting van de lijstjes, met name de tipparade natuurlijk. Nóg kunnen er verrassingen bij zitten, dus ik ben weer benieuwd. En The Move staat in ieder geval nu wel in de top 40, het is gewoon een goed nummer.
 12. HendrikDelmenhorst

  Waar is The Move gebleven (tipparade 6 mei 1967)

  Inderdaad, The Move komt binnen op 35, dat staat vast.
 13. HendrikDelmenhorst

  Waar is The Move gebleven (tipparade 6 mei 1967)

  Inderdaad, in de lijstjes die vanaf 15 juli 1967 worden aangehouden (de originele lijstjes dus) gebeurden ook hele gekke dingen. Plaatjes kwamen meerdere keren voor één of twee weken binnen en veel plaatjes kwamen zonder tipparade de top 40 binnen. Ook geen wonder bij de verhouding 20 tips tot 40 in de top 40. Maar zolang ik de tiplijstjes van 192 volg, was dit nog niet voorgekomen. Daarom viel me dat gisteren op en moest ik dat even melden. Het zal wel plaatsgebrek geweest zijn....
 14. HendrikDelmenhorst

  Waar is The Move gebleven (tipparade 6 mei 1967)

  Ik heb altijd de rare gewoonte om te kijken welke platen uit de tipparade volgende week naar de top 40 (van 1967) verhuizen en daar is mij iets opgevallen. Vorige week kwam The Move voortvarend op 6 binnen met I can hear the grass grow. Ik was er al heilig van overtuigd dat het de tip voor de top zou worden, omdat hij volgende week één van de twee nieuwkomers in de top 40 was. Maar....geen Move te bekennen. Rob Hoeke is tip voor de top geworden en die is volgende week dus in de top 40 te vinden. Een foutje kan gebeuren....
 15. HendrikDelmenhorst

  Tipparade 6 mei 1967

  Wat zal er weer in de tipparade staan? Nog een week of tien te gaan totdat de tipparade officieel is. Zolang kunnen er nog verrassingen komen en ik ben weer erg benieuwd en met mij nog vele anderen mag ik aannemen. Het wachten is nu nog even op de plaatsing ervan.
×

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid, en We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat.