Jump to content

HendrikDelmenhorst

Members
 • Content Count

  254
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

30 Excellent

About HendrikDelmenhorst

 • Rank
  Advanced Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Het gaat om het tipparadelijstje in de nieuwe 192 lay-out. Je kunt het saai uitziende lijstje natuurlijk downloaden. Tot en met 12 september 2020 zijn de tiplijstjes nooit in drukvorm verschenen en daar gaat het hier om. Ik hoop dat de lijstjes vandaag geplaatst worden. Zo laat heb ik nog niet eerder meegemaakt.
 2. Als vaste luisteraar vind ik het altijd plezierig om bij het luisteren de juiste lijst in beeld te hebben. Vandaag was dat niet mogelijk, omdat op de site nog steeds de lijsten van vorige week staan. Het wachten is op het moment dat de nieuwe lijsten (die van 14 december 1968) geplaatst zijn. Tot september 2020 blijf ik overigens de nooit eerder officieel afgedrukte tipparadelijsten verzamelen, dus ik hoop dat dat lijstje ook geplaatst wordt. Verder altijd een leuke traditie om naar Rob en Bert te luisteren en eens in de twee weken ook het uurtje Nederbeat. Vanavond dus weer.
 3. De top 40 en tipparade zijn nog niet ververst. Hopelijk worden de nieuwe lijsten (14 september 1968) spoedig geplaatst. En ik hoop beide lijsten in zijn geheel te kunnen beluisteren. In ieder geval zal ik afstemmen.
 4. Mijn dank is groot. Kunnen ze nog even op die boot blijven. Als ze volgende week zaterdag maar weer op tijd terug zijn. Fijn weekend en draai ze met 1978 zometeen.
 5. Het wordt allemaal steeds mooier...nog steeds geen lijstjes ververst, terwijl de top 40 al geweest is en dan de tipparade die helemaal de mist in gaat, omdat het eerste uur herhaald wordt. Dan moet ik dat straks maar zelf draaien, want de muziek die heb ik wel. Maar ik vind het juist altijd leuk vanwege de presentatie. Maar niet dus vandaag. Ik hoop in ieder geval dat het (tip)lijstje alsnog snel geplaatst wordt, want ik verzamel deze lijstjes. Het ziet er veel mooier uit als die lijstjes in dat blauwe boekje. Op 12 september 2020 is het klokje rond, dat is de laatste datum, waarop 50 jaar eer
 6. De nummers 18, 19 en 20 staan inderdaad in een andere volgorde. Heel merkwaardig. Was mij nog niet eerder opgevallen. Voordat ik het boekje van de Tipparade in handen kreeg, waren er van die stencils waar de lijstjes op stonden en daar zijn nogal wat wijzigingen in aangebracht. Misschien moeten we de hele tipparadegeschiedenis vanaf 15 juli 1967 totdat het een officiele tipparade werd op 1 november 1969 nog eens definitief op de schop nemen. Ipv die eeuwige herintreders andere mooie nummers die toen uit waren, daarvoor in de plaats zetten....
 7. Altijd leuk die tipparadelijstjes, in eerste plaats vanwege de lay-out. Die lijstjes in het boekje zijn een beetje saai en zo staan ze ook op de site van top 40.nl. Eén ding viel mij vandaag op en dat betreft de binnenkomer van Sandra & Andres. Volgens de site en het boekje gaat om Something in my heart / Just across the line, maar in het vandaag op 192 gepubliceerde lijstje heet het ineens Country girl - city man. Zou willen weten hoe dat kan.
 8. Ik wil even opmerken dat het hoofd van de tipparade niet correspondeert met de lijst die daaronder staat. Deze is nog van afgelopen week. Het is misschien beter om die lijst zolang te verwijderen totdat de nieuwe geplaatst wordt.
 9. Tipparade 7  oktober 1967 staat nog steeds niet op de site.

   

 10. Het hoofd van de tipparade klopt wel, maar het lijstje is nog van afgelopen week.
 11. Bedankt voor de snelle service. Het is wel jammer dat we vanmiddag de lijstjes niet kunnen beluisteren, maar woensdag hebben we ook nog een mogelijkheid.
 12. Ik ben wel benieuwd hoe de tipparade eruit ziet en met mij vele anderen. Hopelijk komt hij spoedig op de site te staan. Wij verheugen ons er weer op. En de stream, hopelijk is dat ook gauw verholpen.
 13. Het hoofd van de tipparade staat er alvast, alleen het lijstje ontbreekt nog. Ben benieuwd....
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.