Jump to content

Benny61

Members
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

58 Excellent

About Benny61

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dankjewel Omnivoor! Fijn dat je even de tijd nam om het weer te uploaden🥇🏆 Op We transfer blijft alles maar een week staan.Dan moet je als de kippen er bij zijn om het bestand nog te kunnen downloaden. En dan mis je wel eens wat. Dan is Pixeldrain een stuk beter. Ben.
 2. Mooie opnames Edwin, bedankt! 🎖️ Zelfs het radiojournaal zit vooraan bij sommige opnamen. Dat ANP journaal probeerden we vroeger altijd juist te voorkomen dat het opgenomen werd op cassette.😊 Nu is het weer leuk om te horen.
 3. Uitzending uit december 1978. De sneeuw lag toen een meter hoog. Toen had je nog echte winters. Inmiddels is dit weer 42 jaar geleden,toch leuk om nog eens te beluisteren. https://pixeldrain.com/u/NNyRcdcx
 4. Hier is de Mega top 50 van 1987 nog een keer. Dank aan Martin voor de upload. https://pixeldrain.com/u/pbyYFkE8 Veel plezier er mee
 5. Hier in het dorp in de Achterhoek kwam het plaatselijke providerkereltje midden in de nacht uit bed als je wou inloggen, als je niet slapen kon. Dan ging er een grote bel bij hem in het kantoortje, en stopte ie ie de stekker er in.😮 Raar maar waar. Dat downloaden van een file duurde inderdaad uren. Niet te geloven hoe verwend we nu zijn 😄
 6. Bedankt Edwin. Fijn dat je het nog eens wilde herposten. Ik kon niet eerder reageren ivm dat vervelende Corona.
 7. Hallo Geert. Ik had ook al overal gezocht maar dat liep uit op een dood spoor. Enige mede hobbyist die de uitzending kan reposten is volgens mij rauhfaser. Deze programma's waren in die tijd beeldbepalend, en hoop dat iemand dit stukje nostalgie nog eens kan reposten. Groetje, Benny.
 8. Toch nog eens een 2 e keer proberen☺️ zou rauhfaser deze tussen 12-2 nog eens willen reposten? Ook bij ons thuis stond dit programma altijd aan tussen de middag. Mijn hartelijke dank!
 9. Hartelijk dank voor deze verzameling van het Steenen Tijdperk Ben. Groet van naamgenoot😀
 10. Bedankt Douwe. Dat is leuk om te luisteren. Zelfs het ANP radiojournaal zit er nog tussen.Zijn er nog meer leuke uitzendingen van Los Vast? Ik houd me aanbevolen.😃
 11. Dankjewel Frfreak voor de genomen moeite. Zijn mooie uren met prachtige oude radio.
 12. Hallo Beste mede forumleden. De links zijn verlopen. kunnen ze beide nog eens geplaatst worden. Heb helaas ze gemist. Groet, Ben.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.