Jump to content

Philippa

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Philippa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Een vriendin van mij, grote David fan, heeft deze link gevonden, met het officiële nieuws: http://www.independent.co.uk/news/obituaries/david-garrick-singer-whose-career-included-sixties-hits-as-well-as-opera-at-the-cavern-8803952.html Mooi artikel staat erbij.
  2. Dank Alex voor je pm, ik kan niet antwoorden (?), dus maar zo. Zo te zien is die pagina van David niet meer beschikbaar. Op een Duits forum stond daar, dat daarop iets over het overleiden van David had gestaan. Zal hen vragen, of ze nog weten wat er precies stond. Inderdaad bizar, dat beide mannen binnen een paar dagen van elkaar overleden. Ben er wel van ontdaan, David was mijn grote jeugd idool, en via Piet heb ik hem een aantal keer ontmoet. En een tijdje mail/telefoon contact gehad. Zelfs heeft hij mijn vriendin nog gebeld, toen ze ernstig ziek was, in het ziekenhuis. In elk geval hierbij mijn condoleances voor de nabestaanden van Piet en van David, en veel sterkte gewenst. Ook de andere fans natuurlijk. Philippa
  3. Hallo, Via jullie conversatie heb ik vernomen, dat mijn jeugd idool David Garrick is overleden. Ik had hem via Piet een aantal keren ontmoet in de '90's De foto van het optreden in Alphen, daar was ik bij. Weten jullie meer over wat er met David is gebeurd? En eventueel een contact adres, email of zo, in een p.m.? Zou ik erg fijn vinden. Vast bedankt.
×
×
  • Create New...