Jump to content

Dan ingram

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

About Dan ingram

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mooie compilatie van een van de mooiste stemmen van de Nederlandse radio. Hans van harte.
 2. Jeugdsentiment ten top, een enthousiaste Lex Harding als enige echte presentator van de Top40 voor mij! Bedankt voor dit stukje geschiedenis.
 3. Edwin, mooie samenvatting van FM op 5! 2 uur non-stop het walhalla van muzikale versnaperingen waar Felix aan vakmanschap nog niets heeft ingeboet. Hoop mooie oude jingles kwamen voorbij, de beroemdste zijn naamjingle ooit gemaakt door Anneke Konings en Job Zomer, zat helaas niet in deze eerste 2 uren van FM. Wat niet is dat kan nog komen.....
 4. Mooi stukje Hans, over 1 van mijn favoriete d.j's van Veronica met prachtige volzinnen, beeldspraak maar vooral zijn stem en articulatie vielen mij altijd op. Heeft mede het geluid als station voice van Veronica op zee bepaald. Een plaat die ik voor altijd met Ton associeer is Ellis-el doomo!
 5. Leo van der Goot is radio met passie gemaakt.Ton dank voor het beschikbaar stellen van de opname.
 6. Bedankt voor het plaatsen TON, voor mij ben jij ook een held van de radio!
 7. Ton bedankt voor de vinylshow, heb een verzoek voor 2 programma's op 192 radio die ook de moeite waard zijn voor een wekelijkse download:Bruno de Vos-Helden van de radio en Leo van der Goot-Leo 220!Hoop dat het gaat lukken?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.