Jump to content

Henk van 't Ende

Leden
 • Posts

  39
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Henk van 't Ende

 1. Ik heb er nog geen minuut van beluisterd, ben nog aan het downloaden, maar vind het nu al geweldig? Bedankt!
 2. In ieder geval: veel dank aan eenieder die ook dit weer mogelijk heeft gemaakt. In de zomer van 1974 was ik als jochie van 12 zo nu en dan in de gelegenheid om deze uitzendingen of gedeeltes ervan, "live" mee te krijgen in ouderlijk huis of auto. Nu, zoveel jaren later, dit en zovéél ander geluidsmateriaal terug te kunnen horen via de talloze mogelijkheden die er nu zijn is gewoon geweldig. Nogmaals bedankt!
 3. Joh... Ik had geen idee, ik meende dat al die links verlopen waren, maar bedankt voor de tip! Ik ga eens snel op de stack van Feintje rondsnuffelen, en sorry, betreffende 2000-2003 heb ik geen aanvullingen.
 4. Hadden we vorige week de eerste, van 1999 weer langs zien komen, bij deze de editie halverwege toen en nu, die van 2012. Dank aan de originele uploaders. https://henkvtende.stackstorage.com/s/QX7xlWcve1GbGDxG
 5. Benno bedankt. Mochten er belangstellenden zijn, ik heb jaargang 2012 nog ergens staan.
 6. Altijd een plezier om naar te luisteren, wijlen Blake, bedankt voor de upload!
 7. Geweldig materiaal, bedankt!
 8. Prima lijst, maar ik mis de naam van Blake Williams.
 9. Nogmaals dank Peter, inderdaad een goede herinnering aan Peter van Dam, het was door hem dat ik in 1975 naar Mi Amigo ging luisteren.
 10. Nou ik woon hier nog maar een jaar of drie... de tijd waar jij op doelt woonde ik in het noorden van Gelderland. Daar was het niet altijd even goed te beluisteren. Daarom ben ik blij met dit medium, nog eens luisteren naar materiaal wat je vroeger amper of niet kon horen.
 11. Bedankt, en ja prima die 648, zelfs hier in Doetinchem te ontvangen. Hard is het niet, maar best wel te beluisteren tijdens de daglichtperiode.
 12. Klopt, en dat hield op toen Mi Amigo in dec. 1976 de 192 ging gebruiken. Caroline ging naar 259, en ergens in maart 1977 werd er begonnen op 953, later 962, ofwel 319. Exacte data ooit gelezen in het boek van Hans Knot. Groeten Henk.
 13. Is het misschien mogelijk dit uurtje nogmaals beschikbaar te stellen, ik kwam er inderdaad al luisterend achter dat er een uurtje miste. Vervolgens vind ik deze hier, helaas... te laat.
×
×
 • Create New...