Spring naar bijdragen

Richard079

Leden
 • Aantal bijdragen

  57
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

37 Excellent

Over Richard079

 • Rang
  Gevorderd lid

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Richard079

  Kikker Radio

  Dank voor het delen Vincent ! Kikkerradio was zo'n beetje de voorloper van Radio BemBem en Efteling Kids Radio.
 2. Richard079

  Kikker Radio

  In een tijd dat commerciele radio in de ether moeilijk was i.v.m. zogenaamde etherschaarste We hebben nog aardig wat kabelzenders gehad in die tijd, veelal gericht op een specifieke doelgroep. Een Oibibio Radio (relax), Yam FM (Christelijke pop), Country FM, Love Radio (zwijmelhits), EuroJazz en New Dance Radio schieten mij zo snel te binnen.
 3. Richard079

  Kikker Radio

  Oei, alweer 5 jaar geleden geplaatst door Vincent.... zou je 'm nogeens willen plaatsen Vincent ? Kinderstation heeft maar een kort bestaan op de kabel gehad, maar kan het me nog wel herinneren. Alvast bedankt !
 4. Richard079

  Jinglemontage

  Weer knap wat werk geweest Renegade, en uiteraard weer een kwartier genoten (en meegezongen) Top !
 5. Richard079

  Radio City, 19-4-1981, Hugo Meulenbroek, 14-15 uur 103 MHz

  Top ! Dank je Ronald.
 6. Richard079

  Radio City, 19-4-1981, Hugo Meulenbroek, 14-15 uur 103 MHz

  Beste Martin, zou je deze svp nog eens willen plaatsen ? Alvast enorm bedankt ! Groet, Richard
 7. Richard079

  Jingles Gezocht

  Misschien heb je hier iets aan; aantal pingeltjes van de STER op zowel radio als tv https://pixeldra.in/u/5sMb4A https://pixeldra.in/u/ZPk9yL https://pixeldra.in/u/a1SDf8 https://pixeldra.in/u/M3mLZ0 https://pixeldra.in/u/VJgmVm https://pixeldra.in/u/ZL7Ijv https://pixeldra.in/u/-HsW9W https://pixeldra.in/u/MZyT7K https://pixeldra.in/u/07muBl https://pixeldra.in/u/iviZqK https://pixeldra.in/u/phGdq6
 8. Richard079

  Jeugdsentiment....

  Ook dan kom je op dit forum prima aan je trekken Eelco, want er komt ook prachtig materiaal voorbij van de Hilversumse zenders in de jaren '80 En Hotel Amigo, is er misschien nog een speciaal station (uit de jaren '80) waarvan je iets zoekt ?
 9. Richard079

  Jeugdsentiment....

  Heel herkenbaar, jouw verhaal en het met weemoed terug denken aan je jeugd. Ik ben wat dat betreft ook blijven 'hangen' in de jaren tachtig door o.a. nogsteeds muziek van vinyl te luisteren of Pacman te spelen in de arcadehal Wat betreft radio heb ik vooral herinneringen aan de radiopiraten uit de buurt, maar eenmaal besmet met het ontvangstvirus (en grotere antenne op het dak) vooral de landpiraten door het hele land. Prachtige jingles en veelal gezongen commercials. Jij noemt als herinnering aan je radioverleden vooral de programma's die op de landelijke Hilversumse zenders te horen waren, maar heb je toevallig ook nog herinneringen aan lokale zenders uit je buurt ? In dat laatste geval kan ik je vast en zeker helpen aan oude opnames.
 10. Richard079

  AFN Soesterberg

  Had AFN Soesterberg nog zelf programma's behalve syndicated uit de VS ? En zoja, zijn daar misschien nog opnames van ?
 11. Richard079

  Surinaamse Radio

  In de regio Den Haag zat het vooral vol met Hindoestaanse piraten; Radio Takdier, Sangeet Mala, Srinagar etc. Zeer herkenbaar door hun galm op de microfoon. Een Surinaamse piraat in Den Haag met meer soul, reggae en kaseko was Radio Fajalobi wat ergens rond de FM 103.5 zat. Overigens kwam met regelmaat ook vanuit Rotterdam Radio Rapar binnen. Sorry, maar van deze zenders heb ik jammergenoeg geen opnames gemaakt.
 12. Richard079

  Radio Entertainer - PatrickvanHolland

  Wederom dank voor het delen Martin. Om in dezelfde regio te blijven, heel toevallig ook iets van Radio Mebora uit Katwijk ?
 13. Richard079

  Radio Entertainer - PatrickvanHolland

  Gaaf Martin, hier ben ik erg blij mee !
 14. Richard079

  90s Rotterdam

  Ik heb uiteraard ook al aangeboden de oude banden om te zetten naar een digitaal bestandje, maar helaas Zo zijn er nog heel wat mensen met originele opnames/jingles etc. op band wat nu in een kast op zolder langzaam staat te vergaan, zonde !
 15. Richard079

  90s Rotterdam

  Nee totaal geen gegevens - maar die Radio Entertainer die houd je nog van me tegoed - mogelijk volgende week zaterdag Heel graag Martin ! Had al eens contact met oud medewerker van de Leidse Entertainer, blijkt nog oude banden te hebben liggen maar jammergenoeg geen tijd om het te digitaliseren
×

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid, en We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat.