Jump to content

Richard079

Members
 • Content Count

  119
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

177 Excellent

About Richard079

 • Rank
  Advanced Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dank voor het opnieuw delen Renegade. Zoals je al omschreef waren de jingles van Radio Baccara Sint Truiden (Haspengouw) ook op tientallen plekken in Nederland te horen, niets makkelijkers en goedkopers om jingles te lenen dan ze zelf te laten produceren toch ? Mochten er liefhebbers zijn voor airchecks van Radio Baccara uit verschillende regio's in het land (Den Haag, Rijswijk, Winterswijk, Dieren, Nijmegen, Wageningen, Obdam, Lelystad etc) plaats ik ze met alle liefde
 2. Kan me deze dag nog goed herinneren, een leuke 1 april grap van zowel Stad als Popular. Hierboven het fragment zoals deze op Popular uit het Belgische Watervliet te horen was, ik herinner me precies het tegenovergestelde op mijn favoriete frequentie 97.2 ontving ik deze dag geen Stad maar de uitzendingen van de tot dan toe voor mij volstrekt onbekende Radio Popular. Leuke stunt, en eentje die volgens mij de gehele dag duurde want heb aardig wat uren naar Popular zitten luisteren waaronder een programma met Hans van Wieringen waarbij hij het postbusnummer van Popular noemde..... Watervliet ? Da
 3. Ook een gaaf pakket Ger, en ook voor andere stations ingezongen. Maar ik bedoel deze https://pixeldrain.com/u/rLxCaeAe En ik gok dat het Ziaja & Dorst is geweest, maar kan het uiteraard mis hebben. Misschien heeft Peter een idee welk pakket ik bedoel ?
 4. Die herken ik nog wel. NEWS was toen 1 van de stations die enkele uren mocht vullen op de nieuwe lokale omroep van Rotterdam, samen met o.a. Atlantis en FRR. Mooie tijd, en zie wat er nu zit.... OPEN, zonder radiostation, schandalig ! Beste Ger, heb jij misschien ook nog iets van Radio Amor in bezit, wat in de jaren '80 op 106.9 zat ? Ze hadden namelijk hetzelfde Ziaja & Dorst pakket als Radio Cuna in Zoetermeer.
 5. Hey Berend, hebben we het dan over de lokale omroep die werd gerund door Ben en Anita ? Klonk bijzonder onprofessioneel kan ik mij herinneren. Daarom ook niets van in bezit. Van Radio West heb ik wel iets maar ben benieuwd welke je precies zoekt Berend. Persoonlijke favoriet is het pakket waarbij de nadruk op de frequentie 89.3 werd gelegd en het een tijdje door het leven ging als 89.3 Radio West. Het eerste pakket was die met de meeuwgeluiden 'dit is radio West.... 88 4 FM, Zuid-Holland' Ik zal eens voor je zoeken.
 6. Wie weet zit er iets tussen Berend; https://pixeldrain.com/u/ZwD3EqFM https://pixeldrain.com/u/QfLybrWz
 7. Misschien een leuke toevoeging op de lokale DAB+ mux in Zandvoort als er een keer gereden gaat worden
 8. Al heel lang ben ik op zoek naar opnames van Radio Signaal wat in 1984 en 1985 heeft uitgezonden in het Zuid-Hollandse Moerkapelle-Zevenhuizen. Er heeft nog een heel stuk over dit station in het FRM gestaan geschreven door Erik Hofland. Het logo was overigens hetzelfde als die van Radio Signaal uit het Vlaamse Overpelt. Ik heb dit station echter nooit zelf ontvangen terwijl ik destijds op steenworp afstand woonde. Heeft er iemand misschien nog iets van Radio Signaal in bezit of meer informatie ?
 9. Blijft leuk dit Martin, wederom dank voor het delen ! Misschien ook iets van dat andere station uit Rotterdam; Amor (en dan bedoel ik niet de Hindoestaanse zender die momenteel in Rotterdam te horen is, maar het station uit de jaren '80 op 106.9)
 10. Is dat van Radio Columbia Rotterdam misschien ? Heb ik nog wel iets van op de schijf staan. Of bedoel je een ander station met die naam ?
 11. Beste forumleden, misschien kunnen jullie mij helpen bij een zoektocht naar oude opnames uit de beginperiode van 100%NL. In deze periode was het station voornamelijk gericht op jongeren met 'urban'' van Hollandse bodem in de playlist. Meen mij te herinneren dat er nieuwsblokken waren die niet werden ingesproken maar gerapt. Vrij bijzonder en ik hoop dat iemand van jullie hiervan misschien nog een opname in bezit heeft. Alvast bedankt Groet, Richard
 12. Vond nog deze; https://pixeldrain.com/u/reWjPNqo https://pixeldrain.com/u/VZiM1tFt
 13. Dit komt overduidelijk uit het zuiden des lands, had stiekem gehoopt op een oud fragment van Fajalobi uit Den Haag, een zender voor de Surinaamse gemeenschap met tropische deuntjes. Iemand nog opnames van de Haagse versie misschien ?
 14. Prachtig Jinglefreak ! Deze zijn hoogstwaarschijnlijk al eens voorbij gekomen, maar voor wie ze gemist heeft nog wat van deze leuke zender uit Antwerpen https://pixeldrain.com/u/gR5qaQ2H https://pixeldrain.com/u/rNHikxLr https://pixeldrain.com/u/JoqKJJja https://pixeldrain.com/u/yEv4qP9z
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.