Jump to content

ProRailmail

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About ProRailmail

 • Rank
  Newbie
 1. Bij deze opname is goed te merken dat Radio 10 FM een jonger publiek wilde bereiken. Ik tel maar 1 sixties hit (en dan is het nog een kerstplaat ook) en in verhouding wat meer 80's en nog jonger. Wat vond ik dat toen jammer zeg!
 2. Sowieso later dan 11 november 2003, want Dave heeft het over Radio 10 Gold. Ik kan me herinneren dat 10 FM pas in december 2003 weer 10 Gold werd.
 3. Hallo, In mijn berg cassettebandjes vond ik eentje met twee tunes erop waarvan ik de herkomst niet precies weet. Het gaat om een opname van rond 1990/1991. De eerste is volgens mij een van de eindmelodieen van NOS Langs de Lijn (maar niet de overbekende eindtune) en de andere tune hoort bij een ander Radio 1-programma, in mijn herinnering aan het begin van de zondagmiddag. Wie heeft meer gegevens (componist e. d.) en vooral: wie heeft deze tunes compleet? https://www.youtube.com/watch?v=pqDkX87_ouM
 4. Sowieso een rare rubriek, dat Fout Goud. Ze vragen dan om een 'foute' plaat die je nooit meer op de radio hoort, maar dan moet je wel met iets komen wat in hun straatje past. Verzin dan zelf wat, denk ik dan.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.