Spring naar bijdragen

Veronica1960

Leden
 • Aantal bijdragen

  3
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutral

Over Veronica1960

 • Rang
  Nieuweling

Recente profielbezoeken

202 profielweergaven
 1. Veronica1960

  Station ID 192tv

  Op 192tv zie ik geregeld een kort filmpje als station ID voorbij komen met als muziek een instrumentaal snel getokkeld melodietje in de stijl van The Cousins of The Ventures. Het klinkt ontzettend bekend, ik schat in dat het van rond 1960 is. Heb het hele tunes-boek al doorgespit op zoek naar een punt van herkenning, maar helaas. Weet iemand wie en wat het is?
 2. Veronica1960

  TROS Radio 3 - 1987 - CD-Show met Wim van Putten

  De uitzenddatum is 3 december; Jan van Ditmarsch die de prijzen van komende week aankondigt is over anderhalf uur (en op 4 december) jarig. Ook refereert Wim aan kerstmis.
 3. Veronica1960

  Piraat radio Leiden 1975/1976

  Is er iemand die opnames heeft van piratenzender Radio Leiden, rond 1975/1976? De zender was elke zondag van 10 tot 14 uur in de lucht op FM, vanaf wisselende locaties in Leiden. Programmamakers waren Jan van Leiden en Paul Plezier. Paul was tevens verantwoordelijk voor de zender. Radio Leiden zond zeer professioneel gemaakte reclames uit voor een aantal Leidse ondernemers, onder andere Café Napoleon aan de Steenstraat op een "bedje" van Root Beer Rag van Billy Joel. Ik hoop dat er nog iets van bewaard is gebleven.
×

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid, en We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat.