Jump to content

Veronica1960

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Veronica1960

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

301 profile views
 1. Bij toeval via via achter gekomen. Het is "Curacao" door Skitch Henderson. Leuk instrumentaaltje uit 1965.
 2. Helaas heb ik geen geluidsfragment...
 3. Op 192tv zie ik geregeld een kort filmpje als station ID voorbij komen met als muziek een instrumentaal snel getokkeld melodietje in de stijl van The Cousins of The Ventures. Het klinkt ontzettend bekend, ik schat in dat het van rond 1960 is. Heb het hele tunes-boek al doorgespit op zoek naar een punt van herkenning, maar helaas. Weet iemand wie en wat het is?
 4. De uitzenddatum is 3 december; Jan van Ditmarsch die de prijzen van komende week aankondigt is over anderhalf uur (en op 4 december) jarig. Ook refereert Wim aan kerstmis.
 5. Is er iemand die opnames heeft van piratenzender Radio Leiden, rond 1975/1976? De zender was elke zondag van 10 tot 14 uur in de lucht op FM, vanaf wisselende locaties in Leiden. Programmamakers waren Jan van Leiden en Paul Plezier. Paul was tevens verantwoordelijk voor de zender. Radio Leiden zond zeer professioneel gemaakte reclames uit voor een aantal Leidse ondernemers, onder andere Café Napoleon aan de Steenstraat op een "bedje" van Root Beer Rag van Billy Joel. Ik hoop dat er nog iets van bewaard is gebleven.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.