Jump to content

Timsa

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Timsa

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

406 profile views
 1. Bedankt voor de moeite! Helaas waren dit precies de drie uitzendingen die ik ook al had. Ik had de hoop dat iemand misschien nog andere opnames had, maar wat je zegt, er lijkt heel weinig van beschikbaar te zijn.
 2. Ik zoek naar uitzendingen van Rinkeldekinkel en Ook Goeiemorgen met Jeroen van Inkel in de periode 1984-1992. Ik heb al in de topics hier gezocht, maar de programma’s die erop staan, zijn veelal al niet meer terug te luisteren op de aangeboden link. Wie heeft wat staan en wil dat hier plaatsen? Dat zou echt enorm gewaardeerd worden.
 3. Ah, ik wist niet dat er een apart gedeelte was. Excuus. Ik zal daar een topic openen.
 4. Ik zoek naar uitzendingen van Rinkeldekinkel en Ook Goeiemorgen met Jeroen van Inkel in de periode 1984-1992. Wie heeft wat staan? Dat zou echt heel erg gewaardeerd worden!
 5. Toch even een tegenvaller als je twee nieuwe posts ziet staan en dan geen linkjes
 6. Na ruim 2.5 jaar maar even een schopje omhoog. Zou iemand al deze uitzendingen nog een keer beschikbaar kunnen maken? Dat zou echt heel erg gewaardeerd worden!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.