Jump to content

RadioLuisteraar

Members
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

53 Excellent

About RadioLuisteraar

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

972 profile views
 1. En hier kun je de luistercijfers zien http://streamsserver.nl/ Trouwens van elke station kun je dat opvragen, ik zie soms dat stations zeggen dat ze heel veel luisteraars hebben, en dan kijk ik op de stream en dan is het net op 2 handen te tellen. Schijnbaar is dat veel 🙂 Over de AM maar te zwijgen, tenzij je een echt luisteronderzoek doet.
 2. Graag gedaan, heb diverse mastertapes gedigitaliseerd en zet ze online, ook de VOO productie tapes van de periode 77 tot 84
 3. Graag gedaan, heb diverse mastertapes gedigitaliseerd en zet ze online, ook de VOO productie tapes van de periode 77 tot 84
 4. VOO jingles oa Nieuwsradio en meer Waarom? Daarom! Net als de andere jingles die ik online zette, op goede kwaliteit. En los dus niet vast😀vd mastertapes
 5. Jingles PAMS SOULSHOW en meer Waarom? Daarom!
 6. Jingles RTL SKY 3FM 10 Gold Harde schijven aan het opschonen. Niets aan elkaar gemonteerd gewoon lekker los, waarom? Daarom!
 7. Volgens Bart Steenman die hier in de 2de persoon over zichzelf schrijft is hij al 35 jaar bij Monique....... Ik blijf lachen.
 8. Ook in de bijbel staan onzin. Dus mijn bericht laten staan. Het gaat toch om de disscusie. En de mond snoeren hoort daar niet bij.
 9. Hoi Ik ben op zoek naar programma's van stan haag vandaag en de jukebox uit zijn veronica tijd, de mi amigo tijd daar heb ik meer dan genoeg van hem in bezit. Dank
 10. Misschien handiger om de titels te vermelden. Omdat veel tunes al bij diverse mensen al jaren in bezit is. Laatst had je ook volgens jou bijzondere tunes, wat bleek, het waren tunes van lp's die bijna iedereen al in bezit heeft.
 11. Dat heeft ongeveer 1 jaar geduurd, de naam is toen veranderd in offshore radio sounds.
 12. Ik ben de samensteller geweest dus weet precies wat het materiaal is. Heb het zelf nog in mijn archief zitten.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.