Jump to content

radiovriend

Members
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Good

About radiovriend

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

673 profile views
 1. Ook in de bijbel staan onzin. Dus mijn bericht laten staan. Het gaat toch om de disscusie. En de mond snoeren hoort daar niet bij.
 2. Hoi Ik ben op zoek naar programma's van stan haag vandaag en de jukebox uit zijn veronica tijd, de mi amigo tijd daar heb ik meer dan genoeg van hem in bezit. Dank
 3. Duidelijk je wilt geen titels neerzetten.
 4. Misschien handiger om de titels te vermelden. Omdat veel tunes al bij diverse mensen al jaren in bezit is. Laatst had je ook volgens jou bijzondere tunes, wat bleek, het waren tunes van lp's die bijna iedereen al in bezit heeft.
 5. Dat heeft ongeveer 1 jaar geduurd, de naam is toen veranderd in offshore radio sounds.
 6. Ik ben de samensteller geweest dus weet precies wat het materiaal is. Heb het zelf nog in mijn archief zitten.
 7. Dit materiaal komt voor een groot deel uit de diverse downgroepen, zelfs uit deze groep. Dus veel dubbel materiaal zal je tegenkomen.
 8. AM was een prachtig iets in de jaren 50 60 70 maar in de jaren 80 werd het minder. Zelfs de generatie die de middengolf bewust heeft meegemaakt kiest nu voor kwaliteit in geluid, zoals internet. AM is over en uit. En over Dab+ wil ik het nog niet eens hebben, :-)
 9. De info over deze groep klopt niet die jij schrijft Hans. Spooky's oftewel Ivan heeft een vrije dag opgenomen van zijn werk en ......ZIE BRON http://www.muziekencyclopedie.nl/action/entry/Spooky%2B%26%2BSue.
 10. http://www93.zippyshare.com/v/fVzBLIw1/file.html Op de vraag van Hans 558 hier het la pakket, met de door jou gewenste versie. Van de studiotape!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.