Jump to content

Hans van Rijswijk

Members
 • Posts

  155
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

2,272 profile views

Hans van Rijswijk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

98

Reputation

 1. De aanbevelingen van een commissietje hoef je toch niet klakkeloos over te nemen? Zéker als ze van een (uiterst) rechts houwdegen als Remkes komen. Tja: zou ik ook doen als het mijn rapport was. En ach: de aartsconservatief Wynia gaat maar lekker bij het triest rechtse WNL zijn meningkjes verkondigen.
 2. Ook in dit artikel weer de verkeerde quote van Michiel Veenstra op twitter. Het was: "de koffie is bruin, de muziek is (de hits zijn) goud". Slordige journalistiek weer........
 3. Een "echtere" luisteraar dan de liefhebber is niet te vinden......
 4. Vincent Bijlo is op de een of andere rare manier in de digitale omroep-Rolodex terecht gekomen als "verstand van radio hebbende persoon". Sindsdien kwettert hij overal, meestal te onpas, over programma's, presentatoren, en potkastjes. Zijn schijtlollige gereutel raakt vrijwel altijd kant noch wal. Zoals Henk Spaan vroeger al riep: "vuilnisman, kan deze zak ook mee?".
 5. Dit is een (waarschijnlijk DDR) toestel uit 1964. De vermelding van Noordzee sloeg op de 214 meter waarmee vanaf het REM eiland werd uitgezonden.
 6. Hangt ervan af hoe groot die foto's zijn afgedrukt........ Trouwens: voor een groot formaat boek met dito foto's zou ik ook warmlopen. Net zoals voor deze uitgave trouwens. Gelukkig is Martin niet negatief, integendeel. En hij heeft het boek al gelezen.
 7. Hoe kan ik dit openen? Met Adobe Reader lukt het niet.
 8. De bedoelde jingle werd niet door Jack gemaakt. Die had een "ander geluid".
 9. Waarschijnlijk verwachtte Johnny Hoes toen ook al "gedoe". Als uitvoerende van het nummer stond "Mary" op de hoes......
 10. Een vage website met teksten in rammelend Nederlands . En wie er achter deze stichting zit moet kennelijk geheim blijven. Maar ik zeg: het is Wout van der Meer. De man die stukjes mast van de Norderney aan man bracht voor de gierende hoofdprijs. Nu dus weer een ander "briljant" plan om geld te verdienen aan het schip en de naam Veronica.
 11. Verdorie. Gemist door de veel te korte tijd van wetransfer. Ik zou eenieder willen oproepen deze rot-provider niet meer te gebruiken. Kan iemand dit nogmaals uploaden? Bij voorbaat dank!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.