Spring naar bijdragen

Hans van Rijswijk

Leden
 • Aantal bijdragen

  143
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

91 Excellent

Over Hans van Rijswijk

 • Rang
  Gevorderd lid

Recente profielbezoeken

1251 profielweergaven
 1. Een vage website met teksten in rammelend Nederlands . En wie er achter deze stichting zit moet kennelijk geheim blijven. Maar ik zeg: het is Wout van der Meer. De man die stukjes mast van de Norderney aan man bracht voor de gierende hoofdprijs. Nu dus weer een ander "briljant" plan om geld te verdienen aan het schip en de naam Veronica.
 2. Verdorie. Gemist door de veel te korte tijd van wetransfer. Ik zou eenieder willen oproepen deze rot-provider niet meer te gebruiken. Kan iemand dit nogmaals uploaden? Bij voorbaat dank!
 3. Caroline-19790603-1730-1731-DsToornvliet-RadiogemeenteBloemendaal Dit was de Radiogemeente dominee Toornvliet. Officieel de Stichting Radiogemeente. Gerrit Toornvliet was eerder als predikant te horen op de kerkzender Radio Bloemendaal. Maar vertrok daar min of meer met ruzie. Beiden bestaan nog.
 4. 1= Rene de Leeuw tussen 23 en 00 uur 24/03/1979 2= Marcel Stevens tussen 00 en 01 uur 25/03/1979 3= Gerard van de Zee tussen 23 en 00 uur vermoedelijk ook bedoeld voor 24/03/1979 (zou kunnen kloppen met de keuze van de Enterschijf) maar na 01 uur op de 25e "verkeerd" uitgezonden.
 5. Mogen deze nog een keer? Het uiterst vervelende van Wetransfer is dat de links zo snel verdwijnen. Bij voorbaat dank!
 6. Ik heb begrepen dat Ferry Eden in opdracht van Willem zijn biografie heeft geschreven. Toen het klaar was heeft van Kooten besloten er niets mee te doen.
 7. Het copyright van deze foto berust bij Theo Dencker.
 8. Waar kan ik die foto's vinden?
 9. Hans van Rijswijk

  foto's Radio Nordsee

  Dat verhaal blijkt dus helemaal niet waar te zijn. De RCA-speler was van Steve England en die had hem in Engeland gekocht. Kwam niet van de Galaxy.
 10. "gebaseerd op deze btw:" Nou........ Deze b-kant van "I want that boy" komt uit april 1965. Het liedje/jingle ".....My home town" komt uit 1961. De Radio London versie is van 3 jaar later.
 11. Kan iemand de programma´s van Ton Schipper nog eens plaatsen. Dat wetransfer doet het slechts een weekje. Alvast dank!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid, en We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat.