Jump to content

Hans van Rijswijk

Members
 • Content Count

  143
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

91 Excellent

About Hans van Rijswijk

 • Rank
  Advanced Member

Recent Profile Visitors

1,331 profile views
 1. Een vage website met teksten in rammelend Nederlands . En wie er achter deze stichting zit moet kennelijk geheim blijven. Maar ik zeg: het is Wout van der Meer. De man die stukjes mast van de Norderney aan man bracht voor de gierende hoofdprijs. Nu dus weer een ander "briljant" plan om geld te verdienen aan het schip en de naam Veronica.
 2. Verdorie. Gemist door de veel te korte tijd van wetransfer. Ik zou eenieder willen oproepen deze rot-provider niet meer te gebruiken. Kan iemand dit nogmaals uploaden? Bij voorbaat dank!
 3. Caroline-19790603-1730-1731-DsToornvliet-RadiogemeenteBloemendaal ´╗┐ Dit was de Radiogemeente dominee Toornvliet. Officieel de Stichting Radiogemeente. Gerrit Toornvliet was eerder als predikant te horen op de kerkzender Radio Bloemendaal. Maar vertrok daar min of meer met ruzie. Beiden bestaan nog.
 4. 1= Rene de Leeuw tussen 23 en 00 uur 24/03/1979 2= Marcel Stevens tussen 00 en 01 uur 25/03/1979 3= Gerard van de Zee tussen 23 en 00 uur vermoedelijk ook bedoeld voor 24/03/1979 (zou kunnen kloppen met de keuze van de Enterschijf) maar na 01 uur op de 25e "verkeerd" uitgezonden.
 5. Mogen deze nog een keer? Het uiterst vervelende van Wetransfer is dat de links zo snel verdwijnen. Bij voorbaat dank!
 6. Ik heb begrepen dat Ferry Eden in opdracht van Willem zijn biografie heeft geschreven. Toen het klaar was heeft van Kooten besloten er niets mee te doen.
 7. Het copyright van deze foto berust bij Theo Dencker.
 8. Dat verhaal blijkt dus helemaal niet waar te zijn. De RCA-speler was van Steve England en die had hem in Engeland gekocht. Kwam niet van de Galaxy.
 9. "gebaseerd op deze btw:" Nou........ Deze b-kant van "I want that boy" komt uit april 1965. Het liedje/jingle ".....My home town" komt uit 1961. De Radio London versie is van 3 jaar later.
 10. Kan iemand de programma┬┤s van Ton Schipper nog eens plaatsen. Dat wetransfer doet het slechts een weekje. Alvast dank!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.