Spring naar bijdragen

Hans van Rijswijk

Leden
 • Aantal bijdragen

  144
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

81 Excellent

Over Hans van Rijswijk

 • Rang
  Gevorderd lid

Recente profielbezoeken

1116 profielweergaven
 1. Hans van Rijswijk

  foto's Radio Nordsee

  Dat verhaal blijkt dus helemaal niet waar te zijn. De RCA-speler was van Steve England en die had hem in Engeland gekocht. Kwam niet van de Galaxy.
 2. Hans van Rijswijk

  Radio London Britain Radio & England Jingles

  "gebaseerd op deze btw:" Nou........ Deze b-kant van "I want that boy" komt uit april 1965. Het liedje/jingle ".....My home town" komt uit 1961. De Radio London versie is van 3 jaar later.
 3. Hans van Rijswijk

  Radio Platja d'Aro - Mi Amigo Summer

  Kan iemand de programma´s van Ton Schipper nog eens plaatsen. Dat wetransfer doet het slechts een weekje. Alvast dank!
 4. Hartelijk dank MJA en Omnivoor.
 5. Kan iemand dit programma nog eens plaatsen? Alvast hartelijk dank!
 6. Hans van Rijswijk

  Veronica - 19690000 - Demo Tape Klaas Vaak

  Zo te horen is het inderdaad een proefprogramma opgenomen in de Veronica studio. Maar geen edit daarvan. De platen gaan gewoon door onder zijn afkondigingen. Bedoeld als demo? Is opgenomen in april 1969 (afkondiging Israelites). Misschien aan Tom vragen?
 7. Hans van Rijswijk

  N1 radio Nijmegen piratendag over Delta, Keizerstad, Contact, Totaal etc etc

  Ik wil er best naar luisteren, maar dit miniplayertje gaat 'm niet worden.
 8. Hans van Rijswijk

  Radio Veronica 1968

  Verdorie, gemist! Baal ik van!
 9. Hans van Rijswijk

  Jingle

  Ik weet niet of Willem zijn studie heeft afgemaakt. Op wetenschappelijk niveau is hij in ieder geval nooit bezig geweest met de Nederlandse taal. Een neerlandicus? Neen dus. Dan neem je een ander muziekje.........
 10. Hans van Rijswijk

  Veronica Reklame's

  Beste Juul, Dat was misschien dan een misvatting mijnerzijds. Ik vatte het zo op omdat je de cd's beschikbaar maakte om "de wind uit de zeilen van de aanbieder te halen". Dacht dus aan je snelle aanbieden ergernis of boosheid te bemerken. Omdat iemand geld probeert te verdienen aan iets dat te maken had met het Veronica uit jouw tijd. Kennelijk ligt het anders. Groet, Hans
 11. Hans van Rijswijk

  Veronica Reklame's

  Laat mij dan maar eens de advocaat van "de duivel" zijn. Ben net even snel door de cd's heen gezapt. Degene die ze heeft gemaakt heeft er zo te horen erg veel werk aan gehad. Ga maar eens 700 spotjes digitaliseren. Ik zou er bij voorbaat al geen zin in hebben. En hoeveel van die cd's zal zo iemand nou helemaal verkopen? Ik weet betere manieren om geld te verdienen. Ik snap de boosheid/ergernis van Juul ook niet zo. De spots op de cd's komen zo te horen grotendeels van reclameburo's. Nou niet echt het cultureel erfgoed van Veronica dat hier in het geding is. Leven en laten leven zei m'n moeder altijd. Ik merk ook aan de reacties dat mede-forumleden het prachtig vinden dat het hier wordt aangeboden. Dan is het gratis. Die mentaliteit heeft mij bijna m'n hobby, cd's verzamelen, gekost. En bijna alle winkels die cd's verkochten zijn verdwenen. Ik sta dan ook achter de regel dat op dit forum geen muziek mag worden aangeboden. Tot slot nog even wat "vloeken in de kerk". Ik gooi het bestand van Juul weg, en ga een bod uitbrengen. Hoef ik er niets meer aan te doen. Leven en laten leven.
 12. Hans van Rijswijk

  Radio 558 (2018-06-09) - Interview Ben Bode

  En dan over je programma heen allemaal tekstjes zetten. Paranoia? Bode praat overigens een hoop onzin (what's new??).
 13. Hans van Rijswijk

  Jan van Veen en Radio Hollandia

  Hoewel ik het een leuk interview vond om te zien, betrapte ik Jan toch op een hoop foutjes en fouten. Zoals het verhaal over zijn ontslag. Dankzij de uitgebreid beschreven historie op de Norderney-site weten we dat er tussen de bewuste vergadering en de uiteindelijke schorsing/ontslag nog drie weken zat. Lijkt me niet iets dat je makkelijk vergeet. Ook vertelt Jan over Radio Hollandia in 1978. In het oude Veronicapand aan de Zeedijk zouden nog studio's zijn geweest. Lijkt me sterk. De apparatuur zal in 1969 toch wel naar de Utrechtseweg zijn gegaan. Wel heeft hij zelf na het verdwijnen van Radio Veronica één studio overgenomen. Ben overigens wel benieuwd waar de andere vier studio's na 31 augustus 1974 naartoe zijn gegaan. Ik meen dat er een naar de Studio Top 40 is verhuisd. Maar goed: leuk interview, onderhoudende prater, maar historisch gezien rammelt er hier en daar wat.
 14. Hans van Rijswijk

  Radio Caroline - januari 1980

  Will Luikinga is een herhaling van 24 december '79. Op de 25e was er een speciaal kerstprogramma. Op 31 december '79 was er ook al een herhaling van voor de kerst te beluisteren.
 15. Hans van Rijswijk

  Tineke de Nooij maandag 28 mei in Kunststof

  Tineke heeft de, welverdiende, ere-zilveren Reissmicrofoon niet gewonnen. Het is namelijk geen competitie. Hij is haar toegekend.
×

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid, en We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat.