Jump to content

chaldy

Members
 • Content Count

  113
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

17 Good

About chaldy

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Location
  TIEL
 • Interests
  JINGLES

Contact Methods

 • Facebook
  John van Meerten

Recent Profile Visitors

2,318 profile views
 1. iets van de schowbizzquiz vam de heer Brandsteder
 2. Ik denk ergens in de jaren eind 90 er jaren en het progamma somertijd bij de TROS maar bedankt voor de plaat....
 3. Echt niemand ..........
 4. Hallo vrienden en vriendinnen de hr van Someren wel bekend denk ik, had een mooie jingle van Ronald ??? even vergeten , deze Ronald zong het over zijn schoonmoeder zo van goooi je schoonmoeder uit het raam en de ijskast er achteraan, deze man heeft hier een leuk moppie erover gemaakt hij ging zo van goooi van Someren uit het raam en zijn platen er achteraan , nu mijn vraag wie o wie heeft deze jingle voor me. Graag transparant op pix of zippyshare bvd groetjes Chaldy..
 5. Hallo misschien een vraag heeft iemand naam jingles van de dj,s van de mooiste van Nijmegen Keizerstad en misschien de 95.5 en de andere frequenties graag op zippy bvd groetjes Chaldy
 6. Beetje late reactie maar heel veel dank spontane kippevel en een traan in mijn oogjes dank 1000 maal.
 7. Allereerst allemaal de beste wensen voor 2020 en een fantastiche vindingrijk nieuwjaar, leuke jingle lijkt mij dit, maar dit terzijde over jingle geschreven wie o wie, heeft de jingle van Delta 90 als ze er mee stoppen hij ging zoiets van, het leek of het niet te stoppen was de werkelijkheid is anders etc etc .... ik krijg er gewoon kippevel van tijdens het schrijven van deze tekst wie maakt mij blij met kippevel, graag op zippy of mp3 bvd groetjes Chaldy.
 8. Dank je wel hij is het en ook weer niet ik ken hem van toch RTL maar deze is ook goed
 9. Hallo hier weer een verzoek wie o wie heeft de jingle van RTL FM Goedemorgen alle 1 goedmorgen alle 2 goedemorgen alle 3 en wees maar gerust want verder ga ik nie of zoiets graag op zippy of mp3 bvd groetjes Chaldy.
 10. Wat een mooi progamma maar een vraagje zou iemand dat begin stukje jingle met Bert Visscher op mp3 kunnen zetten of op zippyshare ik kan niet knippen of plakken hij is stuk snik snik bvd
 11. chaldy

  Effe nadenken

  Maar dit is ongeloofelijk goed meer dan dank je wel.....
 12. chaldy

  Effe nadenken

  Nee sorry maar het werd bij de TROS zondag smiddag,s uitgezonden en het hete pinnen en winnen zie boven bvd.
 13. chaldy

  Effe nadenken

  Echt niemand ???????
 14. Wie o wie heeft alstublieft het nadenk muziekje cq fillertje dat Rob van Sommeren gebruikte bij het spel pinnen en winnen hij stelde de kandidaten een vraag en toen kwam er zo,n instrumentalig stukje voorbij en graag de geluiden als het mogelijk is van de 1 tot 0 van het pincode spel op zippyshare of mp3 bvd groetjes Chaldy sorry misschien de begin jingle ook nog dank aan allen.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.