Jump to content

chaldy

Members
 • Content Count

  121
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

20 Excellent

About chaldy

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Location
  TIEL
 • Interests
  JINGLES

Contact Methods

 • Facebook
  John van Meerten

Recent Profile Visitors

2,577 profile views
 1. Wie o wie heeft de stem van de VARA hij spak de prijzen in bij de steen en beenshow in in de trent van , een poeslap, een fruitschuit etc etc graag op ziggshare of pix bvd Chaldy.
 2. Het lijkt me ook wel iets van Willem Duijs met de visjes op tafel......
 3. Het lijkt mij op de tune van der sportschau in die trent iedergeval iets van een sport progamma
 4. Sorry maar wie heeft dit van keizerstad bvd Chaldy ik bedoel de jingles het liefst instrumentaal doei doei nogmaals dank.....
 5. Was dit ook het pakket van Keizerstad radio [ ja toch ]
 6. Sorry voor de laate reactie ik ben je heel dank baar echt super tja zat gisteren buiten en genieten van het mooie super mooie weer maar heel veel dank groetjes Chaldy.
 7. Hahaha doe ene van mij of was ze toch van Rob
 8. Bedankt voor de info maar ik bedoelde toch de [ jingle ]
 9. iets van de schowbizzquiz vam de heer Brandsteder
 10. Ik denk ergens in de jaren eind 90 er jaren en het progamma somertijd bij de TROS maar bedankt voor de plaat....
 11. Hallo vrienden en vriendinnen de hr van Someren wel bekend denk ik, had een mooie jingle van Ronald ??? even vergeten , deze Ronald zong het over zijn schoonmoeder zo van goooi je schoonmoeder uit het raam en de ijskast er achteraan, deze man heeft hier een leuk moppie erover gemaakt hij ging zo van goooi van Someren uit het raam en zijn platen er achteraan , nu mijn vraag wie o wie heeft deze jingle voor me. Graag transparant op pix of zippyshare bvd groetjes Chaldy..
 12. Hallo misschien een vraag heeft iemand naam jingles van de dj,s van de mooiste van Nijmegen Keizerstad en misschien de 95.5 en de andere frequenties graag op zippy bvd groetjes Chaldy
 13. Beetje late reactie maar heel veel dank spontane kippevel en een traan in mijn oogjes dank 1000 maal.
 14. Allereerst allemaal de beste wensen voor 2020 en een fantastiche vindingrijk nieuwjaar, leuke jingle lijkt mij dit, maar dit terzijde over jingle geschreven wie o wie, heeft de jingle van Delta 90 als ze er mee stoppen hij ging zoiets van, het leek of het niet te stoppen was de werkelijkheid is anders etc etc .... ik krijg er gewoon kippevel van tijdens het schrijven van deze tekst wie maakt mij blij met kippevel, graag op zippy of mp3 bvd groetjes Chaldy.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.