Jump to content

chaldy

Members
 • Content Count

  102
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

17 Good

About chaldy

 • Rank
  Advanced Member

Profile Information

 • Location
  TIEL
 • Interests
  JINGLES

Contact Methods

 • Facebook
  John van Meerten

Recent Profile Visitors

1,891 profile views
 1. Wat een mooi progamma maar een vraagje zou iemand dat begin stukje jingle met Bert Visscher op mp3 kunnen zetten of op zippyshare ik kan niet knippen of plakken hij is stuk snik snik bvd
 2. chaldy

  Effe nadenken

  Maar dit is ongeloofelijk goed meer dan dank je wel.....
 3. chaldy

  Effe nadenken

  Nee sorry maar het werd bij de TROS zondag smiddag,s uitgezonden en het hete pinnen en winnen zie boven bvd.
 4. chaldy

  Effe nadenken

  Echt niemand ???????
 5. Wie o wie heeft alstublieft het nadenk muziekje cq fillertje dat Rob van Sommeren gebruikte bij het spel pinnen en winnen hij stelde de kandidaten een vraag en toen kwam er zo,n instrumentalig stukje voorbij en graag de geluiden als het mogelijk is van de 1 tot 0 van het pincode spel op zippyshare of mp3 bvd groetjes Chaldy sorry misschien de begin jingle ook nog dank aan allen.
 6. Heel veel dank voor de mooie progamma,s maar geb je misschien wat losse jingles van Balthasar ik vond ze altijd super nuu ik ze terug hoor komen de herringen weer terug alvast bedankt oja je had ook Delta uit nijmegen misschien de jingle dat ging van Het of het niet te stooppen was maar de werkelijkheid is anders enz enz nogmaals bedankt op zippy of mp3.
 7. Wat gaaf en inderdaad dit is hem heel veel dan Dirk heek veel dank nogmaals
 8. Hij is mooi maar ik bedoelde deze niet sorry maar hij werd neen ik gebuikt bij de TROS met de dj Erik de Zwart maar toch heel veel dank voor de reactie gr Chaldy.
 9. Wie o wie heeft het liedje cq jingle van de polderpopparde het gaat zoiets van luistert u mee naar de polderpopparade het geeft waar u bent dan komt er een naam jingle in gevolgd door op radio 3 zoiets precies weet ik ook niet meer misschien 1 van jullie gr maar weer en gaarne op mp3 of zippy bedankt en tot een volgende keer Chaldy.
 10. Dat moet dolfijn geweest zijn toch ????? Met een lekker Trosje druiven .
 11. kun je nog eens plaatsen aub
 12. chaldy

  Keizerstad.

  Echt niemand ???????
 13. chaldy

  Keizerstad.

  Hallo mensen wat heb ik genoten van dit jingleblok jullie ook mijn dank aan Hans maar ik heb een vraag of er iemand de jingle heeft hoe de naam van Keizerstad is ontstaan bv de K is van Keizer Karel de e is van de i is van enz enz tot de naam van keizerstad te voorschijn word getoverd bvd en misschien meer jingles van deze zender het haalt heel wat in me los gaane op zippy of mp3 bestand nogmaals bedankt heerlijk heerlijk groetjes van Chaldy.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.