Jump to content

Danny G

Members
 • Posts

  20
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

1,087 profile views

Danny G's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

3

Reputation

 1. Woew ! Prachtig zeg ! Dat is nou wat "KUNST" noem. Geniet van deze fles zou ik zeggen.
 2. Gewoon graag even een vraagje wat eigenlijk zo niet direct over zeezenders gaat toch over deze website. Namelijk, kan het zijn dat de "layout" van de site kortelings veranderd is ? Of ligt het aan mijn ogen of/en aan mijn computer ? Gewoon om te weten, zo sluit ik namelijk alle mogelijke andere pistes uit. Met dank voor het antwoord. Groet, Danny g
 3. Downloaden lukt bij mij ook niet meer. Alle files zijn 0kB groot na "zogenaamde" download. Alleen de titel van het bestand haalt hij nog binnen en ook beluisteren werkt niet meer.
 4. Nou, leuke draaitafelmat zie ik hier op de foto. Kan iemand me vertellen waar ik deze en eventueel andere draaitafelmatten met zeezenderonderwerpen vinden kan ?
 5. Pixeldra is ondertussen weer up en running !
 6. Firexow naar alle tevredenheid en ook geprobeerd met opera. Tot op heden nog nooit enig probleem met beide ondervonden tot nu dus..
 7. Neen Theo, ik krijg deze melding te zien : Some Error occured Either you made a mistake, or I made a mistake. Anyway, there's nothing to see here, so you'll have to head over to the index page. Bye! ==>> Het lijkt erop alsof de betreffende uploads verwijderd zijn. En dit dus voor alle links die k vind van pixeldra. Danny G.
 8. Tot op heden heb ik nooit enig probleem ondervonden met het downloaden via Pixeldra. Tot nu. Het is onmogelijk geworden om ook maar één download binnen te halen. Iemand dergelijk probleem ook ondervonden ? En nog beter : een oplossing hiervoor ? Met zeezendergroet Danny
 9. Bedankt voor het retourbericht van jou op mijn vraag wie aanwezig zal zij op de Mi Amigo dag in Bisseggem.

  Groet,

  Danny G.

 10. Gegroet iedereen , Graag wou ik het hebben over het volgende : Op de website : http://miamigo40.be/nl/londonfm-news-2/ las ik onderstaande bericht : "Vanaf woensdag 30 augustus tem zondag 3 september 2017 wordt in Taverne Bijenhof te Bissegem(Kortrijk) een 5-daags radio-event georganiseerd door “Mi Amigo 40”. Een gebeuren helemaal gericht op de Engelse zeezenders." Als ik vragen mag, zijn er mensen hier die naar dit evenement komen ? Zou leuk zijn om met sommigen eens te kunnen kennismaken in levende lijve :). Ook lees ik in het artikel dat de heer David Ciesielski, zoon van wijlen Paul Ciesielski, de befaamde modelbouwer, ook zal aanwezig zijn. Heeft iemand toevallig een idee wanneer hij daar aanwezig gaat zijn ? Ik zou namelijk met hem graag eens ontmoeten en de hand schudden. Met groet, Danny G. danny.gevaers(at)skynet.be
 11. Voor zij die graag de oude plaatjes van weleer willen terughoren hier een steengoede blogspot waar je de herinneringen van weleer kan terughalen : http://muziekpaleis.blogspot.be/ O ja, een bedankje stelt de eigenaar van de blogspot erg op prijs. Dit met recht en reden trouwens. Veel luistergenot nog. Danny G.
 12. Hallo , Zeezendervrienden, Ik ben ook een van de gelukkige bezitters van een Norderney model van Paul Ciesielski die jammerlijk genoeg vorig jaar kwam te overlijden. Nu ben ik ook op zoek naar andere van zijn modellen zoals de Mebo 2 , de Ross Revenge, de Mi Amigo enz .... . Zijn er hier nu toevallig mensen die een model van hem aan mij zouden willen verkopen of een model van een andere modelmaker te koop hebben ? Of weten jullie toevallig waar ik nog dergelijke mooie modellen van onze geliefde zendschepen kan laten maken voor een democtarische prijs ? Danny G. danny.gevaers AT skynet.be.
 13. Hallo beste zeezendervrienden, Het zeer spijtige bericht dat Paul overleden is heeft mij spijtig genoeg laattijdig bereikt. Dat hij moge rusten in vrede. Ik had af en toe contact met hem toch na het sturen van eindejaarswensen waarop ik geen respons kreeg had ik direct het gevoel dat er iets niet in orde was met hem. Normalerwijze antwoord hij altijd binnen een dag op mijn emails. Nu heb ik hier een prangende vraag : Wie , oh wie heeft toevallig nog een model te koop van hem of weet waar ik er nog één kan aankopen ? ? Graag een seintje op mijn mailadres : danny.gevaersapieskynet.be Ik had meerdere modellen bij hem in bestelling toch de wachtrij was zeer lang . Met groeten, Danny.
 14. Hallo vrienden van de zeezenders, Ik ben op zoek naar modellen van de zeezenders gebouwd door wijlen Paul Ciesielski die spijtig genoeg dit jaar overleden is. De Norderney bezit ik reeds toch zoek ook naar de andere modellen van de schepen van toen (Caroline, Mebo 2, Mi Amigo, ...). Indien er mensen zijn die me zo een model willen verkopen dat nog in geode staat verkeerd graag een mailtje naar : danny.gevaers@skynet.be . Reeds dank met vriendelijke groeten, Danny Gevaers
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.