Jump to content

Victoria22

Members
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

About Victoria22

 • Rank
  Advanced Member

Recent Profile Visitors

1,704 profile views
 1. Ja Juul, ben pas overgestapt naar KPN , dat bevalt me tot nu toe beter dan T-Mobile, waar ik veel uitval had. Maar al de email adressen veranderen is een heel gedoe en werd nog tegengewerkt doordat T-Mobile aangaf dat het oude emailadres nog 6 maanden geldig zou zijn. Je raad het waarschijnlijk al , na 2 weken werd het oude account gecancelled. Maar goed nu is het bijna weer onder controle. Fijne avond: Victoria22. PS: t.z.t. welkom in de Polder.
 2. Goedenavond Juul, dank voor je medewerking, ja daar kan ik wel mee overweg. Ik las voorheen dat je gaat verhuizen, wanneer gaat dat plaatsvinden en ga je daar dan over naar een glasvezel aansluiting? Bij deze alvast prettige feestdagen gewenst door : Victoria22 Almere.
 3. Steksis, kun je de downloads misschien in Pixeldrain zetten, deze mega files kan ik dus niet downloaden, ik heb je daar al eens eerder naar gevraagd , maar geen antwoord gekregen. V.G. Victoria22. PS : ik ben geen Computer whizz kid.
 4. Wow , wat een verhaal op Monitor magazine. Ik heb de bewuste tijd meegemaakt, maar niet zo diepgaand als het hier beschreven is. Heb het bijna in 1 adem gelezen. V.G. Victoria22.
 5. Als ik mijn persoonlijke mening mag geven vindt ik sky tijdens de kerstmaand wel heel veel van hetzelfde kwa muziekstijl. De kerst muziek rond de kerstdagen zou voor mij genoeg zijn. V.G.Victoria22.
 6. Omnivoor , bedankt voor het aanbieden op pixeldra. V.G. Victoria22.
 7. Er is van deze kant zeker wel belangstelling Vincent. Het geluid van je opname klinkt helder. V.G. Victoria22. P.S. Ga straks in de auto eens proberen of hij doorkomt, ga van Almere naar Haarlem.
 8. Vincent goedemorgen. Ik heb gisteren zoals aangegeven Chrome geinstalleerd , maar hetzelfde probleem doet zich voor , meerdere keren download mislukt repair download. Is het soms noodzakelijk om eerst bij Mediafire te registreren?
 9. Vincent dank voor je antwoord. Chrome heb ik wel eens gedownload vanwege een andere reden, maar was niet blij met alle mede programma,s die erbij zaten en vond het niet zo gebruikersvriendelijk als wat ik gewend was. Misschien ligt dat aan mijn leeftijd , maar zo heb ik het wel ervaren. V.G. Victoria22. P.S. hetzelfde gold voor andere browsers die ik geprobeerd heb.
 10. Goedenavond. Heeft iemand een idee waarom een download van mediafire vaak na meer dan 10 keer downloadrepair pas een gele balk onderin het scherm geeft ? Ik gebruik op verschillende computers windows 7 en 8.1 en daarbij internet explorer. V.G. Victoria22.
 11. Ik kan het begrijpen, maar We Transfer is wel heel langzaam in de download snelheid ( althans via internet Explorer).
 12. Hallo allen. Bedankt voor de respons. Paul, heb opera geprobeerd, maar daar lukte de downloads niet. Robin, dat was de gouden tip, downloaden gaat nu prima. V.G. Victoria22.
 13. Goedemorgen allen. Regelmatig krijg ik als ik zeezender geluiden op de computer wil downloaden de waarschuwing dat dat niet lukt omdat er een waarschuwing komt dat dit filter dat voorkomt . Als ik dan meer informatie aanklik krijg ik een onduidelijk scherm te zien van go microsoft waarvan ik niet begrijp wat ik daarmee aankan en wat te doen. Als iemand een oplossing voor dit probleem weet graag advies. Ik gebruik W8.1 op een laptop met internet explorer. V.G. Victoria22. P.S. ik heb hier op het forum naar dit probleem gezocht , maar niets gevonden.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.