Spring naar bijdragen

Victoria22

Leden
 • Aantal bijdragen

  29
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

5 Neutral

Over Victoria22

 • Rang
  Lid

Recente profielbezoeken

967 profielweergaven
 1. Victoria22

  Radio Paradijs - Eerste Testuitzendingen - 26-07-1981

  Omnivoor , bedankt voor het aanbieden op pixeldra. V.G. Victoria22.
 2. Victoria22

  Radio Caroline op 648 kHz

  Er is van deze kant zeker wel belangstelling Vincent. Het geluid van je opname klinkt helder. V.G. Victoria22. P.S. Ga straks in de auto eens proberen of hij doorkomt, ga van Almere naar Haarlem.
 3. Victoria22

  uitzoekopnames

  Vincent goedemorgen. Ik heb gisteren zoals aangegeven Chrome geinstalleerd , maar hetzelfde probleem doet zich voor , meerdere keren download mislukt repair download. Is het soms noodzakelijk om eerst bij Mediafire te registreren?
 4. Victoria22

  uitzoekopnames

  Vincent dank voor je antwoord. Chrome heb ik wel eens gedownload vanwege een andere reden, maar was niet blij met alle mede programma,s die erbij zaten en vond het niet zo gebruikersvriendelijk als wat ik gewend was. Misschien ligt dat aan mijn leeftijd , maar zo heb ik het wel ervaren. V.G. Victoria22. P.S. hetzelfde gold voor andere browsers die ik geprobeerd heb.
 5. Victoria22

  uitzoekopnames

  Goedenavond. Heeft iemand een idee waarom een download van mediafire vaak na meer dan 10 keer downloadrepair pas een gele balk onderin het scherm geeft ? Ik gebruik op verschillende computers windows 7 en 8.1 en daarbij internet explorer. V.G. Victoria22.
 6. Victoria22

  Ik stop met zippyshare

  Ik kan het begrijpen, maar We Transfer is wel heel langzaam in de download snelheid ( althans via internet Explorer).
 7. Victoria22

  Onveilige download smartscreenfilter waarschuwing.

  Hallo allen. Bedankt voor de respons. Paul, heb opera geprobeerd, maar daar lukte de downloads niet. Robin, dat was de gouden tip, downloaden gaat nu prima. V.G. Victoria22.
 8. Goedemorgen allen. Regelmatig krijg ik als ik zeezender geluiden op de computer wil downloaden de waarschuwing dat dat niet lukt omdat er een waarschuwing komt dat dit filter dat voorkomt . Als ik dan meer informatie aanklik krijg ik een onduidelijk scherm te zien van go microsoft waarvan ik niet begrijp wat ik daarmee aankan en wat te doen. Als iemand een oplossing voor dit probleem weet graag advies. Ik gebruik W8.1 op een laptop met internet explorer. V.G. Victoria22. P.S. ik heb hier op het forum naar dit probleem gezocht , maar niets gevonden.
 9. Victoria22

  Leuk om te lezen.

  Hallo Juul, leuk om dit te lezen. Even een kleine aanvulling. Volgens mij is de Communicator na de Trintelhaven niet naar Pampus vertrokken maar naar Almere en begon toen uit te zenden als Q the Beat om met de zender Rotterdam te bereiken waar een grote doelgroep van de zender aanwezig is. Als je met de auto in de buurt van het schip kwam dan spetterde de zender op de autoradio behoorlijk door op de buurtfrequenties. Onbewust heb ik waarschijnlijk een keer de ontvangst van de zender verstoord door een grote schotelantenne van voren te bekijken , met name de LNB. De schotel stond gewoon in het gras en het schijnt dat die gebruikt werd om het signaal dat naar ik meen vanuit Enschede naar de satelliet werd opgestraald te ontvangen en na bewerking als audiosignaal voor de zender te dienen. V.G. Victoria22.
 10. Goedenavond Vincent. Een vraagje , wat zijn de uitzenduren in Nederlandse tijd? Dat UTC en CET vind ik maar verwarrende texten. Op allerlei uren binnenshuis met een Grundig Satellit 700 iets geprobeerd te ontvangen , maar met de spriet was er niets te horen. Is het nodig om een buitenantenne te gebruiken in Almere? Ik probeerde de frequenties 3985 en 6005 Khz. V.G. Victoria22.
 11. Victoria22

  lex en gerard

  Het is gelukt. V.G. Victoria22
 12. Victoria22

  Philips AE3750 wereldontvanger

  Goedemorgen Vincent. Was het niet mogelijk om de radio te laten repareren ? Of zou dat te duur worden t.o.v. de aankoopprijs ? V.G. Victoria 22.
 13. Victoria22

  (Herhaling 14) RNI 102 MHZ 23-03-70 Alan West 19.00-20.27

  Theo, bedankt voor je tip over google chrome. Misschien ga ik dat installeren. V.G. Victoria22.
 14. Victoria22

  (Herhaling 14) RNI 102 MHZ 23-03-70 Alan West 19.00-20.27

  Henk loves Veronica. Bedankt voor de tip, ik ga dat eens uitproberen op de betreffende computer (niet zijnde deze laptop). Fijne Jaarwisseling. Victoria22.
×

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid, en We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat.