Jump to content

Victoria22

Members
 • Content Count

  33
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

About Victoria22

 • Rank
  Advanced Member

Recent Profile Visitors

1,598 profile views
 1. Wow , wat een verhaal op Monitor magazine. Ik heb de bewuste tijd meegemaakt, maar niet zo diepgaand als het hier beschreven is. Heb het bijna in 1 adem gelezen. V.G. Victoria22.
 2. Als ik mijn persoonlijke mening mag geven vindt ik sky tijdens de kerstmaand wel heel veel van hetzelfde kwa muziekstijl. De kerst muziek rond de kerstdagen zou voor mij genoeg zijn. V.G.Victoria22.
 3. Omnivoor , bedankt voor het aanbieden op pixeldra. V.G. Victoria22.
 4. Er is van deze kant zeker wel belangstelling Vincent. Het geluid van je opname klinkt helder. V.G. Victoria22. P.S. Ga straks in de auto eens proberen of hij doorkomt, ga van Almere naar Haarlem.
 5. Vincent goedemorgen. Ik heb gisteren zoals aangegeven Chrome geinstalleerd , maar hetzelfde probleem doet zich voor , meerdere keren download mislukt repair download. Is het soms noodzakelijk om eerst bij Mediafire te registreren?
 6. Vincent dank voor je antwoord. Chrome heb ik wel eens gedownload vanwege een andere reden, maar was niet blij met alle mede programma,s die erbij zaten en vond het niet zo gebruikersvriendelijk als wat ik gewend was. Misschien ligt dat aan mijn leeftijd , maar zo heb ik het wel ervaren. V.G. Victoria22. P.S. hetzelfde gold voor andere browsers die ik geprobeerd heb.
 7. Goedenavond. Heeft iemand een idee waarom een download van mediafire vaak na meer dan 10 keer downloadrepair pas een gele balk onderin het scherm geeft ? Ik gebruik op verschillende computers windows 7 en 8.1 en daarbij internet explorer. V.G. Victoria22.
 8. Ik kan het begrijpen, maar We Transfer is wel heel langzaam in de download snelheid ( althans via internet Explorer).
 9. Hallo allen. Bedankt voor de respons. Paul, heb opera geprobeerd, maar daar lukte de downloads niet. Robin, dat was de gouden tip, downloaden gaat nu prima. V.G. Victoria22.
 10. Goedemorgen allen. Regelmatig krijg ik als ik zeezender geluiden op de computer wil downloaden de waarschuwing dat dat niet lukt omdat er een waarschuwing komt dat dit filter dat voorkomt . Als ik dan meer informatie aanklik krijg ik een onduidelijk scherm te zien van go microsoft waarvan ik niet begrijp wat ik daarmee aankan en wat te doen. Als iemand een oplossing voor dit probleem weet graag advies. Ik gebruik W8.1 op een laptop met internet explorer. V.G. Victoria22. P.S. ik heb hier op het forum naar dit probleem gezocht , maar niets gevonden.
 11. Victoria22

  Leuk om te lezen.

  Hallo Juul, leuk om dit te lezen. Even een kleine aanvulling. Volgens mij is de Communicator na de Trintelhaven niet naar Pampus vertrokken maar naar Almere en begon toen uit te zenden als Q the Beat om met de zender Rotterdam te bereiken waar een grote doelgroep van de zender aanwezig is. Als je met de auto in de buurt van het schip kwam dan spetterde de zender op de autoradio behoorlijk door op de buurtfrequenties. Onbewust heb ik waarschijnlijk een keer de ontvangst van de zender verstoord door een grote schotelantenne van voren te bekijken , met name de LNB. De sch
 12. Goedenavond Vincent. Een vraagje , wat zijn de uitzenduren in Nederlandse tijd? Dat UTC en CET vind ik maar verwarrende texten. Op allerlei uren binnenshuis met een Grundig Satellit 700 iets geprobeerd te ontvangen , maar met de spriet was er niets te horen. Is het nodig om een buitenantenne te gebruiken in Almere? Ik probeerde de frequenties 3985 en 6005 Khz. V.G. Victoria22.
 13. Het is gelukt. V.G. Victoria22
 14. Goedemorgen Vincent. Was het niet mogelijk om de radio te laten repareren ? Of zou dat te duur worden t.o.v. de aankoopprijs ? V.G. Victoria 22.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.